Nicole Melichar/Demi Schuurs - Darija Jurak/Andreja Klepac: ponturi pariuri WTA Finals. 15.11.2021

WTA

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

14 Noi 2021 17:43 771 0
Logo Melichar / Schuurs Melichar / Schuurs
Logo Jurak/Klepac Jurak/Klepac
VS
05:00 15 Noiembrie 2021
WTA Finals 2021

Analiză și informații pentru Melichar / Schuurs v Jurak/Klepac

În ultima partidă din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, față în față se vor afla echipele Nicole Melichar/Demi Schuurs și Darija Jurak/Andreja Klepac. Meciul care va decide perechea calificată în semifinalele WTA Guadalajara este programat în jurul orei 05:00 dimineața. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veși găsi pronosticul meu.

Melichar / Schuurs : Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Nicole Melichar și Demi Schuurs au avut un sezon bun împreună, cu 29 de meciuri câștigate în 2021. Ele și-au trecut în cont titlurile WTA de la Doha și Charleston, iar la Berlin și Eastbourne au cedat în ultimul act. Sezonul solid a fost completat de semifinale la Australian Open, Yarra Valley Classic și WTA Chicago. Calificate la Turneul Campioanelor, Nicole Melichar și Demi Schuurs au trecut la pas în primul meci de Samantha Stosur/Shuai Zhang (6-2, 6-2). Partida a doua a fost mai dificilă, în fața niponelor Shuko Aoyama și Ena Shibahara. Chiar dacă au condus cu 3-0 în primul set și 2-0 în cel de-al doilea, jucătoarele din Olanda și Statele Unite nu au putut să își treacă în cont nici măcar un act - asiaticele s-au impus cu 6-4, 7-6. Nicole Melichar este o sportivă înaltă, cu un serviciu puternic și un procentaj bun la fileu, pe când Demi Schuurs este una dintre cele mai îndemânate jucătoare din circuitul de dublu, cu o formidabilă varietate în execuții.

Jurak/Klepac: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Darija Jurak (37 de ani) și Andreja Klepac (35 de ani) reprezintă echipa cea mai vârstnică de la actuala ediție a WTA Finals. Jucătoarele din Croația și Slovenia au avut rezultate decente în 2014, însă de atunci nu au mai evoluat împreună până în primăvara acestui an. Rezultatele au venit imediat: la doar al patrulea turneu disputat împreună a venit finala de la Parma, iar apoi sfertul de finală de la Roland Garros. Performanțele au continuat și pe iarbă (titlu WTA la Bad Homburg) și hard outdoor (trofeu la San Jose și finală la Canadian Open). Pe final de an, Darija și Andreja au ajuns în semifinalele de la Chicago și sferturi la Tenerife Open. Debutul la actuala ediție a Turneului Campioanelor a fost unul modest: 0-6, 4-6 în fața japonezelor Aoyama și Shibahara. Partida a doua a fost câștigată în mod dramatic în fața lui Shuai Zhang și Sam Stosur. Jurak și Klepac au revenit după cedarea primului set și s-au impus după peste două ore de joc: 6-7, 7-6, 10-5.

Statistica meciurilor directe Melichar / Schuurs v Jurak/Klepac

Aceasta va fi prima partidă directă între cele două echipe în circuitul WTA.

Cote pentru Melichar / Schuurs v Jurak/Klepac

Nicole Melichar și Demi Schuurs reprezintă o formație mai solidă și mai vivace pe teren decât adversarele lor. Andreja Klepac a avut probleme la piciorul drept încă din startul competiției, iar acest lucru ar putea conta și el în deplasarea pe teren pentru jucătoarea din Slovenia. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru Melichar și Schuurs. În cazul în care perechea din Statele Unite și Olanda se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 3,10.

Melichar / Schuurs vs Jurak/Klepac Pont: Victorie Melichar / Schuurs

Ambele echipe și-au trecut în cont câte o victorie în cele două meciuri jucate la WTA Finals. Cine câștigă duelul de luni dimineața (05:00) va obține calificarea în semifinalele întrecerii din Mexic. Dacă stăm să comparăm ce au făcut cele două echipe cu primele adversare, vedem un avantaj clar pentru Demi Schuurs și Nicole Melichar - acestea le-au chinuit serios pe Aoyama și Shibahara, pe când Jurak și Klepac le-au luat doar 4 game-uri. Mai mult, Schuurs și Melichar le-au învins într-un mod categoric pe Zhang și Stosur (6-2, 6-2), pe când Jurak și Klepac au avut nevoie de un meci ajuns în set decisiv. Le văd pe Schuurs și Melichar mai proaspete din punct de vedere fizic, iar Demi poate înclina balanța în favoarea echipei sale prin intervențiile inspirate de la fileu. Recomand victoria echipei din Olanda și SUA, la o cotă excelentă oferită de Superbet. Succes!

Pont pariuri: Victorie Melichar / Schuurs

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

29

Castigate:

15

Pierdute:

9

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici