1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Mayar Sherif - Maria Lourdes Carle.

Mayar Sherif - Maria Lourdes Carle. Ponturi pariuri tenis WTA Rabat. 22.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-22 00:43:00

WTA - Rabat

22 Mai 2024, 16:00

Mayar Sherif

Mayar Sherif

versus
Maria Lourdes Carle

Maria Lourdes Carle

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mayar Sherif v Maria Lourdes Carle

În turul al doilea al turneului de la Rabat, Mayar Sherif o întâlnește pe Maria Lourdes Carle, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Sherif ocupă locul 66 în clasamentul WTA, în timp ce Carle se află pe poziția 83. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mayar Sherif: Forma echipei, știri și statistici

Mayar Sherif are 28 de ani, ocupă locul 66 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 31. Jucătoarea egipteană ia parte pentru a treia oară la acest turneu, unde s-a oprit de fiecare dată în optimi. 

Sherif este o jucătoare eminamente de zgură, unde a obținut patru titluri WTA și 13 ITF. Anul trecut, s-a impus în turneul WTA de la Valencia și în cel ITF de la Makarska. Din cele 30 de victorii obținute, 24 au fost pe zgură.

Este o jucătoare cu un stil incomod, lovește cu mult top spin, atacă destul de rar și se bazează pe schimburi lungi și pe greșeala adversarei. Jocul ei variat pe această suprafață o face destul de greu de citit și are succes împotriva adversarelor mai slab clasate. 

Anul acesta, a adunat deja 12 victorii pe zgură. A pierdut la Madrid și Roma în turul al treilea, cu Rybakina și Azarenka. A făcut finală la Lleida, pierdută la Siniakova în trei seturi și a fost învinsă în finală la Parma, săptămâna trecută, de Schmiedlova. 

Aici, a învins-o în primul tur pe El Aouni, locul 629, după un meci în care a cedat doar trei game-uri și nu și-a pierdut serviciul.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Maria Lourdes Carle: Forma echipei, știri și statistici

Maria Lourdes Carle are 24 de ani, ocupă locul 83 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe poziția 71. Jucătoarea argentiniană ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Lourdes Carle este o jucătoare foarte bună pe această suprafață, lucru demonstrat în turneele ITF până acum, unde a câștigat deja două turnee anul acesta, după cele trei de anul trecut. În 2023, s-a concentrat aproape exclusiv pe meciurile pe zgură, unde a câștigat 40 de partide din totalul de 43 de victorii stagionale.

Anul acesta, s-a impus la Vero Beach, la primul turneu la care a  participat, apoi la La Bisbal, la începutul lui aprilie. A trecut de calificări la Madrid și Roma, dar a pierdut în turul al treilea, respectiv în primul.

Săptămâna trecută a fost învinsă de Niemeier în primul tur la Parma, dar la Rabat, a obținut o victorie importantă, un dublu 6-3 cu Arantxa Rus. 

Statistica meciurilor directe Mayar Sherif v Maria Lourdes Carle

Este 1-0 pentru Mayar Sherif, care s-a impus anul trecut, pe zgură, la Valencia, 6-2, 6-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Mayar Sherif v Maria Lourdes Carle

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru ca Sherif să ia primul set și meciul și o cotă de 1,75 pentru o victorie a egiptencei la cel puțin trei game-uri.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mayar Sherif vs Maria Lourdes Carle Pont: Mayar Sherif câștigă

Se întâlnesc două jucătoare bune pe zgură, dar am luat ca reper victoria lui Sherif de anul trecut de la Valencia, unde i-a lăsat doar trei game-uri lui Carle. Sherif a pus probleme unor jucătoare bune în acest sezon în turneele pe zgură, în timp ce Carle s-a impus în turnee mai mici și a capotat în cele mari. Cred că Sherif are un joc care nu-i convine lui Carle, este mai în formă, deoarece vine după o finală săptămâna trecută și cred că se va impune și aici. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici