1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek - Hayley Carter/Luisa Stefani: ponturi pariuri WTA Madrid. 30.04.2021

Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek - Hayley Carter/Luisa Stefani: ponturi pariuri WTA Madrid. 30.04.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-04-29 22:48:00

WTA Madrid

30 Aprilie 2021, 16:00

Mattek/ Swiatek

Mattek/ Swiatek

versus
Carter/ Stefani

Carter/ Stefani

1.53

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Mattek/ Swiatek v Carter/ Stefani

În turul 1 al competiției feminine de dublu de la WTA Madrid, față în față se vor afla perechile Bethanie Mattek-Sands / Iga Swiatek și Hayley Carter / Luisa Stefani. Meciul se va desfășura în complexul Caja Magica, undeva în jurul orei 16:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

Mattek/ Swiatek: Forma echipei, știri și statistici

Bethanie Mattek-Sands și Iga Swiatek au jucat foarte bine la competiția din finalul lunii martie, la WTA Miami. Jucătoarea din Statele Unite este una dintre cele mai bune din circuitul de dublu. Ea vine după finala reușită săptămâna trecută la Stuttgart, unde a făcut pereche alături de conaționala Desiarae Krawczyk. Cele două americance au pierdut în ultimul act în fața lui Ash Barty și Jennifer Brady. Mattek Sands are un joc variat de pe linia de fund, se simte foarte bine la fileu. Ea a cucerit nu mai puțin de 27 de titluri WTA la dublu, din care 5 de Grand Slam. Iga Swiatek a arătat un tenis încântător în ultima jumătate de an, cucerind acel titlu de la Roland Garros. Poloneza ia în serios și competiția de dublu, mai ales că în joc e unica șansă a partenerei sale. Swiatek a început perfect întrecerea de simplu, cu o victorie 6-1, 6-1 în fața americancei Alison Riske. În competiția jucată împreună la Miami, perechea din Statele Unite și Polonia a trecut pe rând de Anna Blinkova/Monica Niculescu, Yifan Xu/Shuai Zhang și Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko. Bethanie și Iga au pierdut în semifinale, dramatic, în fața japonezelor Aoyama și Shibahara.

Carter/ Stefani: Forma echipei, știri și statistici

Hayley Carter și Luisa Stefani sunt două jucătoare formate pe hard. Ele au evoluat la turneele din cadrul sistemului american de College, fiind obișnuite cu suprafețele rapide. Pe hard, Carter și Stefani au avut rezultate foarte bune: în startul anului au ajuns în finala de la WTA Abu Dhabi, apoi au bifat o altă prezență în ultimul act, cea de la WTA Adelaide. Pentru a completa tabloul bun pe hard, echipa din Statele Unite și Brazilia a mai făcut pasul spre un ultim act, cel de la Miami, însă s-au recunoscut din nou învinse. Imediat ce s-a trecut în sezonul de zgură, rezultatele lui Hayley Carter și Luisa Stefani au avut mult de suferit. Cele două au pierdut ambele partide disputate pe această suprafață: în primul tur la Charleston au cedat în fața perechii Marie Bouzkova/Lucie Hradecka (2-6, 4-6), iar la Stuttgart au fost învinse în runda inaugurală de Nadiya Kichenok și Raluca Olaru (6-7, 4-6). După cum se poate vedea, Carter și Stefani nu au câștigat nici măcar un set în partidele jucate pe zgură în 2021.

Statistica meciurilor directe Mattek/ Swiatek v Carter/ Stefani

Este primul meci între cele două perechi în circuitul WTA.

Cote pentru Mattek/ Swiatek v Carter/ Stefani

Bethanie Mattek-Sands și Iga Swiatek sunt considerate favorite, iar eu voi merge pe mâna lor. La precedentul turneu disputat împreună, cele două au avut câteva meciuri foarte bune, au arătat un nivel ridicat. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Publicwin, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru echipa din Polonia și Statele Unite. Dacă Mattek-Sands și Swiatek vor reuși să câștige fără să cedeze vreun set, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,40.

Mattek/ Swiatek vs Carter/ Stefani Pont: Victorie Mattek/ Swiatek

Suprafața de joc înclină serios balanța în favoarea lui Bethanie Mattek-Sands și a Igăi Swiatek. Americanca traversează o formă excelentă, iar parteneriatul cu mai tânăra poloneză a fost încununat cu succes la precedenta competiție disputată în această formulă. De cealaltă parte, Hayley Carter și Luisa Stefani au avut 3 luni încununate cu succes pe hard, însă odată ce s-a trecut în sezonul de zgură, rezultatele au întârziat să apară. Suprafața lentă creează probleme echipei din SUA și Brazilia, cele două nu se pot folosi de loviturile puternice pentru a încheia rapid punctele. Merg pe mâna lui Mattek Sands și Swiatek, jucătoare în formă, care se simt bine pe zgură. Cota oferită de Publicwin pariuri sportive este una de băgat în seamă!

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici