Share

Maryna Zanevska - Viktoria Kuzmova. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 22.07.2021

WTA

Cota: 1.51

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

22 Iul 2021 09:37 277 0
Logo Maryna Zanevska Maryna Zanevska
Logo Viktoria Kuzmova Viktoria Kuzmova
VS
15:30 22 Iulie 2021
WTA - Gdynia

Analiză și informații pentru Maryna Zanevska v Viktoria Kuzmova

În optimile de finală ale turneului de la Gdynia, Maryna Zanevska o întâlnește pe Katarzyna Kawa, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Maryna Zanevska ocupă locul 165 în clasamentul WTA, în timp ce Kuzmova se află pe poziția 156.

Turneul de la Gdynia se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 200 000 de euro și face parte din categoria 250.

Maryna Zanevska: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Maryna Zanevska are 27 de ani și ocupă locul 165 în clasamentul WTA și nu a fost niciodată mai sus de 102. Jucătoarea belgiană își desfășoară activitatea mai mult la nivel ITF, reușind la Lausanne, săptămâna trecută, doar a doua ei victorie într-un turneu WTA din 2015 încoace. Zanvska a început anul cu un titlu pe hard indoor la Grenoble și unul pe zgură la Otocec, ambele de categoria 25k, adică turnee modeste ca participare. La Lausanne, Zanvska a ajuns în semifinale, unde a fost învinsă de Zidansek, cea care a și câștigat turneul. A eliminat jucătoare ca Teichmann sau Vykhliantseva și speră să repete traseul la Gdynia.

În primul tur nu a avut probleme cu Jamie Loeb, jucătoare din afara top 100, care pierduse în calificări. a fost un 6-0, 6-2 fără istoric în fața unei adversare extrem de slabe.

Viktoria Kuzmova: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Viktoria Kuzmova are 23 de ani și ocupă locul 156, dar în urmă cu doi ani atingea cea mai bună poziție a carierei, locul 42. Kuzmova a avut de suferit de pe urma pandemiei din punct de vedere fizic, având probleme cu greutatea. De aceea, ea a câștigat doar 20 de partide în ultimii doi ani. Kuzmova avea un bilanț de trei victorii și patru înfrângeri pe zgură înaintea acestui turneu, dar a arătat o revenire de formă la Praga, pe hard, unde a ajuns în sferturile de finală. 

Aici, a condus cu set și break în setul al doilea cu Gracheva, dar s-a văzut trasă în decisiv, unde a revenit de la 3-5. A câștigat ultimele patru game-uri ale meciului și a arătat un tenis foarte bun. 

Statistica meciurilor directe Maryna Zanevska v Viktoria Kuzmova

Maryna Zanevska s-a impus pe hard, în urmă cu trei ani, în trei seturi la Zhuhai

Cote pentru Maryna Zanevska v Viktoria Kuzmova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel puțin 20 de game-uri și o cotă de 1,85 pentru ca Viktoria Kuzmova să nu piardă la o diferență mai mare de patru game-uri.

Maryna Zanevska vs Viktoria Kuzmova Pont: Viktoria Kuzmova cu (+5,5) game-uri

Diferența de valoare sau de formă nu este atât de mare pe cât o arată cotele. Kuzmova este în revenire de formă și are loviturile necesare pentru a o învinge chiar pe Zanevska. Jucătoarea belgiană nu a câștigat niciun meci la Lausanne la o diferență mai mare de cinci game-uri și nu cred că o va face acum. Mă aștept la o replică solidă a Kuzmovei, de aceea merg că nu va pierde acest meci la o diferență mai mare de cinci game-uri. Cota este bună și am luat-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Viktoria Kuzmova cu (+5,5) game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

35

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici