1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maryna Zanevska - Kristina Kucova. Ponturi pariuri tenis WTA gdynia. 25.07.2021

Maryna Zanevska - Kristina Kucova. Ponturi pariuri tenis WTA gdynia. 25.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-25 08:42:00

WTA - Gdynia

25 Iulie 2021, 18:00

Maryna Zanevska

Maryna Zanevska

versus
Kristina Kucova

Kristina Kucova

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Maryna Zanevska v Kristina Kucova

În finala turneului WTA de la Gdynia, Maryna Zanevska joacă împotriva Kristinei Kucova, iar noi am selectat un pronostic pentru acestmeci din oferta Superbet pariuri. Maryna Zanevska ocupă locul 165 în clasamentul WTA, în timp ce Kristina Kucova ocupă locul 150.

Turneul de la Gdynia se desfășoară pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale în valoare de peste 200 000 de dolari. Câștigătoarea va încasa un cec în valoare de 29 200 de dolari și 280 de puncte, iar învinsa va pleca acasă cu 19 018 dolari și 180 de puncte.

Maryna Zanevska: Forma echipei, știri și statistici

Maryna Zanevska a reușit să depășească pragul semifinalelor la nivel WTA, după ce s-a oprit în această fază la Lausanne, săptămâna trecută. Jucătoarea belgiană se află într-o formă foarte bună și speră să-și adjundece primul ei titlu WTA. Maryna a avut un trseau perfect până în semifinale și era singura jucătoare care nu pierduse set. Le-a eliminat pe Jamie Loeb, căreia i-a cedat doar două game-uri, apoi pe Viktoria Kuzmova, fostă jucătoare de top 50 și pe Nuria Parrizas-Diaz, cap de serie numărul nouă. Până în semifinale, Zanvska a pierdut doar zece game-uri în trei partide. În semifinala cu Kozlova a luat primul set la doi, dar a scăzut ritmul pe finalul setului doi, pe care l-a pierdut la patru. A revenit puternic în decisiv, când s-a desprins repede și a pus presiune pe serviciul Kozlovei și s-a impus la trei. A salvat doar patru din cele opt mingi de break oferite și a câștigat de șase ori pe serviciul adversarei. Dacă va câștiga turnneul, Zanevska va intra pentru prima oară în top 100.

Kristina Kucova: Forma echipei, știri și statistici

Kristina Kucova a ajuns la 31 de ani pentru prima oară într-o finală WTA. Jucătoarea slovacă este o specialistă pe zgură, dar la nivel ITF, unde a câștigat 11 titluri pe această suprafață, dintr-un total de 12. Kucova a reușit să depășeasca oboseala acumulată în optimi și sferturi, unde a jucat aproape șapte ore și să o învingă în semifinale de Tamara Korpatsch, 6-0, 6-3. A fost cea mai clară victorie, una reconfortantă, caare a ajutat-o să-și refacă bazinul de energie. A oferit doar o minge de break, pe care a pierdut-o, dar a câștigat de șase ori pe serviciul lui Korpatsch. Anterior, Kucova le-a eliminat pe Ursula Radwnska, Irina Bara și Ekaterina Gorgodze. Cu Gorgodze a disputat cel mai lung meci al anului și a salvat patru mingi de meci. Cele mai importante turnee câștigate de jucătoarea slovacă sunt cele de 80k de la DOthan și cel de 125 k de la Praga, anul trecut.

Statistica meciurilor directe Maryna Zanevska v Kristina Kucova

Este 4-1 la întâlnirile directe, dar ultima a avut loc în 2016. Kucova a câștigat prima întâlnire, în 2012, iar Zanvska pe următoarele patru. Ultimele două victorii au venit pe zgură și au fost victorii categorice.

Cote pentru Maryna Zanevska v Kristina Kucova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercți la acest meci. Avem o cotă de 1,57 pentru ca Zanevska să ia primul set și meciul și o cotă de 1,9 pentru un meci cu cel mult 20 de game-uri.

Maryna Zanevska vs Kristina Kucova Pont: Maryna Zanevska câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Marina Zanevska a avut un traseu mai greu, în care a eliminat adversare mai bune, față de Kucova care a avut o parte de tablou ceva mai ușoară. Zanevska a jucat excelent și săptămâna trecută la Lausanne, iar la Gdynia a confirmat acest lucru. Cred că jucătoarea belgiană are lovituri mai bune, o defensivă excelentă și un serviciu competitiv, care o poate ține la adăpost. Zanevska a câștigat ultimele patru întâlniri cu Kucova, ultimele două de o manieră clară, pe zgură. Consider că forma, ascendentul moral sunt de partea Marynei Zanvska, de aceea merg pe o victorie la cel puțin patru game-uri diferență. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici