1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maryna Zanevska - Jamie Loeb: ponturi pariuri WTA Gdynia. 21.07.2021

Maryna Zanevska - Jamie Loeb: ponturi pariuri WTA Gdynia. 21.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-21 01:50:00

WTA Gdynia

21 Iulie 2021, 12:00

Maryna Zanevska

Maryna Zanevska

versus
Jamie Loeb

Jamie Loeb

1.62

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Maryna Zanevska v Jamie Loeb

În primul tur al competiției WTA de la Gdynia (Polonia), față în față se vor afla Maryna Zanevska și Jamie Loeb. Partida dintre cele două este programată prima, pe terenul cu numărul 1 din cadrul complexului Arka Tennis Club, iar ora începerii este 12:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Maryna Zanevska: Forma echipei, știri și statistici

Maryna Zanevska este o jucătoare de 27 de ani din Belgia, care în prezent ocupă locul 165 în lume. Cea mai bună poziție din carieră în ierarhia mondială a fost 105 WTA. Anul 2021 a adus un reviriment în evoluția sportivei din Belgia. Ea a câștigat nu mai puțin de 27 de partide până acum, din cele 39 disputate. Semnalul revenirii a sosit în cadrul turneului de la Strasbourg, unde Maryna și-a trecut în cont trei victorii, iar apoi a cedat într-un meci strâns cu Bianca Andreescu. Pentru Zanevksa a urmat titlul de la un ITF 25k din Slovenia, la Otocec, în care nu a cedat nici măcar un set. Cel mai bun rezultat din 2021 a venit săptămâna trecută, când Zanevksa a ajuns în semifinalele de la Lausanne. Sportiva de 27 de ani a trecut pe rând de Jil Teichmann, Stefanie Voegele și Natalia Vikhlyantseva, pentru a ceda în fața viitoarei campioane, slovena Tamara Zidansek.

Jamie Loeb: Forma echipei, știri și statistici

Jamie Loeb este o sportivă de 26 de ani din Statele Unite ale Americii, care în prezent este pe locul 228 în clasamentul WTA. Bilanțul ei din 2021 nu este unul impresionant: 14 victorii și tot atâtea înfrângeri. Jamie a avut o perioadă excelentă a junioratului, a fost campioană a Statelor Unite Under 18, apoi a evoluat pentru University of North Carolina, dar rezultatele ei foarte bune nu au fost transpuse și în circuitul WTA. Forma de moment este una extrem de slabă. De la finalul lui mai și până în prezent, Jamie Loeb a pierdut 7 din cele 8 meciuri jucate. Două dintre acestea au venit pe iarbă, restul pe zgură, care este cea mai slabă suprafață pentru nativa din New York. La Gdynia a pierdut în calificări, în fața tinerei poloneze Weronika Falkowska, clasată pe locul 487! Aceasta s-a impus cu 7-6, 6-3, deși era cu peste 200 de locuri mai jos în ierarhia mondială.

Statistica meciurilor directe Maryna Zanevska v Jamie Loeb

Acesta va fi primul meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA. 

Cote pentru Maryna Zanevska v Jamie Loeb

Maryna Zanevska este considerată mare favorită la câștigarea partidei, iar eu cred că va obține o victorie clară. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de 12,5 game-uri sub pentru Zanevska. Dacă Maryna nu își va trece în cont mai mult de 12 game-uri, veți prinde o cotă atractivă de 1.85. 

Maryna Zanevska vs Jamie Loeb Pont: Victorie Zanevska 2-0 la seturi

Diferența între cele două jucătoare este una mare, în favoarea Marynei Zanevska. Acest lucru poate fi văzut atât în clasamentul WTA, dar și în rezultatele înregistrate în ultima vreme. Zanevksa vine după cel mai bun turneu WTA al anului, semifinala de la Lausanne, în timp ce Loeb a cedat în calificări la Gdynia în fața unei adversare de pe locul 487! Agențiile partenere oferă cote mici pentru victoria jucătoarei din Belgia, iar eu cred că va obține un succes clar. Victoria Marynei cu 2-0 la seturi este bine remunerată de Betfair pariuri sportive. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici