Marta Kostyuk vs Katie Swan - Ponturi Pariuri Wimbledon, 27.06.2022

WTA

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

25 Iun 2022 17:42 437 0
Logo Marta Kostyuk Marta Kostyuk
Logo Katie Swan Katie Swan
VS
12:00 28 Iunie 2022
WTA Wimbledon

Analiză și informații pentru Marta Kostyuk v Katie Swan

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Marta Kostyuk și Katie Swan, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fiind primul oraș care a găzduit trei Olimpiade de Vară. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de dolari. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Serena Williams, Halep, Swan sau Sakkari. 

Marta Kostyuk: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Marta Kostyuk este o ucraineancă de 19 ani, clasată pe locul 79 WTA. 
Iar Kostyuk este un mare talent, o sportivă care în mod normal va progresa exponențial în sezoanele următoare. Marta mi se pare impresionantă pe plan fizic, o atletă desăvârșită, fiind foarte puternică și elastică. 
Tenisul nu este chiar la un nivel excelent, însă trebuie ținut cont de faptul că Marta este foarte tânără, așadar are mult timp în care poate să își cizeleze loviturile. Momentan, jocul său este bazat pe forță însă puțin lipsit de inspirație. 
Sezonul ei este sub așteptări, lucru normal dacă ne gândim că ea este afectată de conflictul în care este implicată țara sa natală. 
Astfel, în ultima vreme are multe înfrângeri, de exemplu la Roland Garros pierzând chiar în primul tur, în două seturi cu Maiar Sherif. 
Pe iarbă s-a descurcat mai bine, iar la Eastbourne a reușit să treacă de Golubic și de Krejcikova după niște meciuri solide, în care s-a văzut o creștere în forma sa. 
A cedat cu Dart după 3 seturi disputate, meci în care și-a cedat cu mare ușurință serviciul. Aici este pe hârtie favorită, însă partida nu va fi deloc ușoară, ținând cont că o să aibă publicul împotriva sa. 
În 2022 nu are performanțe. 

Katie Swan: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Katie Swan este o britanică de 23 de ani, clasată pe locul 223 WTA. 
Iar Swan este o jucătoare destul de modestă, care nu a fost vreodată în prima sută mondială, având ca maxim locul 163 WTA. Totuși, Katie are potențial, iar în viitor este posibil să o vedem mult mai sus în clasament. 
Problema sa pe moment este faptul că Wimbledon nu mai acordă puncte, așadar la această ediție nu mai poate să acumuleze nimic pe acest plan. 
Forma lui Katie este foarte bună, dacă ne raportăm la ultimul turneu. 
Totuși, sezonul ei este unul destul de modest, cu foarte multe înfrângeri clare în circuitul ITF, unde joacă cu preponderență. 
Astfel, Katie a pierdut 3-6 3-6 cu Glushko, 7-5 2-6 2-6 cu Buzarnescu sau 3-6 2-6 cu Tomova, în calificările pentru Roland Garros. 
Nici sezonul pe iarbă nu a fost început prea bine, cu înfrângere în două seturi cu Vekic în calificările pentru Birmingham. 
Totuși, la Bad Homburg și-a ridicat mult ritmul. După ce în calificări a trecut în două seturi de Korpatsch, în primul tur a învins-o pe Stephens, un nume mult mai cunoscut decât ea. 
În turul secund a cedat cu Andreescu, însă după un meci relativ echilibrat, în care a servit foarte bine cu prima minge. 
În 2022 are titlu la ITF W25 Santo Domingo și sferturi de finală la ITF W25-2 Santo Domingo. 

Statistica meciurilor directe Marta Kostyuk v Katie Swan

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Marta Kostyuk v Katie Swan

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Kostyuk, la o cotă de 3.80.

Marta Kostyuk vs Katie Swan Pont: Katie Swan trimite peste 1.5 asi

Marta Kostyuk este în mod normal favorită aici, însă partida nu va fi deloc ușoară. Forma sa nu este chiar bună, deși vine după o victorie cu Barbora Krejcikova. Totuși, aceste succese sunt mai mult o excepție, iar Marta pare încă afectată de conflictul în care este implicată țara sanatală. Katie Swan nu a fost vreodată în prima sută mondială, însă este o sportivă periculoasă. Este înaltă, având 1.74m, iar serviciul său este unul eficient, cu care poate trimite ași. Recent are 4 ași cu Udvardy, 1 cu Vekic, 6 cu Stephens și 7 cu Andreescu. Aici o să fie impulsionată de faptul că va avea un stadion plin de partea sa. Consider astfel că Swan va trimite peste 1.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Katie Swan trimite peste 1.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici