1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Rebecca Marino/Maria Navarro Oliva - Hailey Baptiste/Whitney Osuigwe

Rebecca Marino/Maria Navarro Oliva - Hailey Baptiste/Whitney Osuigwe: ponturi pariuri tenis WTA 125 San Luis Potosi. 29.03.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-03-28 17:55:00

WTA San Luis Potosi

29 Martie 2024, 18:00

Marino/Navarro Oliva

Marino/Navarro Oliva

versus
Baptiste/Osuigwe

Baptiste/Osuigwe

1.45

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Marino/Navarro Oliva v Baptiste/Osuigwe

Într-o partidă care contează pentru faza sferturilor de finală de la WTA San Luis Potosi, față în față se vor afla echipele Rebecca Marino / Maria Navarro Oliva și Hailey Baptiste / Whitney Osuigwe. În cele ce urmează puteți citi prezentarea formațiilor, iar la final de articol vine și pronosticul oferit.

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marino/Navarro Oliva: Forma echipei, știri și statistici

Rebecca Marino și Maria Navarro Oliva formează un cuplu cel puțin inedit la prima vedere. Prima jucătoare este din Canada și are 33 de ani, iar cealaltă reprezintă țara-gazdă a turneului, Mexic, cu 6 ani mai tânără.

Dată fiind diferența mare de valoare între cele două jucătoare în circuit, ele evoluează la întreceri de categorii diferite. Ele au primit un Wild Card din partea organizatorilor pentru a pătrunde pe tabloul principal și vor evolua pentru prima dată în această formulă.

Dacă analizăm aceste informații, e posibil ca cele două să nu se fi cunoscut înaintea competiției de la San Luis Potosi. Ambele au fost eliminate din proba de simplu, iar la dublu au ajuns în sferturile de finală fără să joace vreun meci.

În runda de debut, ele trebuiau să le întâlnească pe Julia Riera și Astra Sharma, care erau mari favorite. Totuși, echipa din Argentina și Australia s-a retras, astfel că Marino și Navarro Oliva au făcut pasul spre faza următoare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Baptiste/Osuigwe: Forma echipei, știri și statistici

Hailey Baptiste și Whitney Osuigwe sunt două jucătoare din Statele Unite ale Americii, din aceeași generație. Despărțite de doar 5 luni (una 21 de ani, cealaltă abia a împlini 22), sportivele de Peste ocean au o vastă experiență împreună.

Ele au jucat în această formulă încă din 2020 în circuitul profesionist, iar parteneriatul lor a început încă din perioada junioratului. Bilanțul actualului sezon este unul impresionant: 11 victorii și doar două meciuri pierdute.

Baptiste și Osuigwe au jucat în ianuarie finala de la Vero Beach, iar în februarie au câștigat titlul de la Irapuato (Mexic).

Pentru a face pasul spre sferturile de finală de la WTA 125 San Luis Potosi, jucătoarele din SUA le-au învins pe Jessica Hinojosa Gomez și Varvara Lepchenko, în două seturi, cu scorul de 6-3, 7-5.

Statistica meciurilor directe Marino/Navarro Oliva v Baptiste/Osuigwe

Acesta va fi primul meci direct între cele două perechi de dublu în circuitul profesionist.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Marino/Navarro Oliva v Baptiste/Osuigwe

Marino și Navarro Oliva nu au omogenitate la nivelul echipei: ele joacă împreună pentru prima dată. De cealaltă parte, americancele au avut performanțe importante în această formulă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi în favoarea perechii Baptiste / Navarro Oliva. Această selecție are o cotă atractivă de 2,20.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marino/Navarro Oliva vs Baptiste/Osuigwe Pont: Victorie Baptiste/Osuigwe

Hailey Baptiste și Whitney Osuigwe au rezultate excelente în proba de dublu, au omogenitate la nivelul echipei după anii petrecuți împreună în circuit. De cealaltă parte, Marino și Navarro Oliva joacă pentru prima dată împreună. Mai mult, în proba de simplu, Baptiste a învins-o clar pe Navarro Oliva, scor 6-4, 6-1. Din aceste motive, consider că americancele se vor impune în sferturile de finală din proba de dublu. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 9/10
Cota: 1.45
Status: Anulat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici