1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pronostic pentru Maria Sakkari - Naomi Osaka, WTA Brisbane, 07.01.2020

Pronostic pentru Maria Sakkari - Naomi Osaka, WTA Brisbane, 07.01.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-01-06 17:07:00

WTA Brisbane

07 Ianuarie 2020, 05:00

Maria Sakkari

Maria Sakkari

versus
Naomi Osaka

Naomi Osaka

1.80

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Maria Sakkari v Naomi Osaka

Turneul Brisbane International are loc în Brisbane, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Maria Sakkari și Naomi Osaka, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Brisbane este o localitate de 2.4 milioane de locuitori, fiind a 3-a ca mărime din Australia după Sydney și Melbourne. 
Turneul acesta este mare, WTA Premier, având un fond de premiere de 1.434.900 de dolari. 
Gazda este complexul Queensland Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Sharapova, Osaka, Kvitova sau Stephens. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 24 de ani, clasată pe locul 23 WTA. 
Iar Sakkari are un foarte mare potențial, ea demonstrând că merită să fie printre cele mai bune jucătoare din lume și că poate în continuare să crească. Într-o zi bună Maria este capabilă să învingă orice oponentă de top, ea anul trecut obținând și primul titlu important, la Rabat. 
În 2019 are sferturi de finală la Charleston, titlu la Rabat, semifinale la Roma, sferturi de finală la Nottingham, semifinale la San Jose și sferturi de finală la Cincinnati. 
Finalul de an nu a fost bun pentru Sakkari, ea având 4 înfrângeri consecutive, două dintre ele venind la Elite Trophy din Zhuhai. 
Acum este însă un nou început, inclusiv din punct de vedere al echipamentului, Maria trecând la Adidas și testând noua inovație în materie de pantofi, unii fără șireturi. 

Naomi Osaka: Forma echipei, știri și statistici

Naomi Osaka este o japoneză de 22 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Osaka este deja o certitudine, fiind una dintre cele mai bune tenismene din lume și putând să domine următorul deceniu, alături de Barty (locul 1 WTA) și Andreescu (locul 6 WTA). 
Naomi are deja două turnee de grand slam, la US Open și la Australian Open, având câteva probleme anul trecut după despărțirea de antrenorul său Bajin. Însă pe final de an Osaka a arătat iarăși bine și probabil și în acest sezon va fi pretendentă la titluri de grand slam. 
În 2019 are semifinale la Brisbane, titlu la Australian Open, semifinale la Stuttgart, sferturi de finală la Madrid, sferturi de finală la Roma, sferturi de finală la Toronto, sferturi de finală la Cincinnati, titlu la Osaka și titlu la Beijing. 

Statistica meciurilor directe Maria Sakkari v Naomi Osaka

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Osaka, ultima având loc anul trecut la Nottingham când Naomi s-a impus 6-1 4-6 6-3. 

Cote pentru Maria Sakkari v Naomi Osaka

Maria Sakkari vs Naomi Osaka Pont: Naomi Osaka comite peste 1.5 duble greseli

Maria Sakkari este o tenismenă foarte bună care poate crește în lunile următoare și poate să devină pretendentă la titluri importante. Așadar are o șansă în această partidă, având deja o victorie cu oponenta sa plus set luat în celelalte două. Naomi Osaka este una dintre cele mai bune jucătoare din lume iar în această perioadă are de aparat titlul de la Australian Open. Serviciul său este foarte eficient, iar ca număr de duble greșeli nu exagerează niciodată. Totuși, în 9 din ultimele 11 partide are peste 1.5 duble, adică peste linia setată aici. În plus este posibil să aibă un meci foarte greu de lung. Consider astfel că Osaka va comite peste 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici