1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maria Sakkari vs Karolina Muchova - Ponturi Pariuri WTA Madrid, 04.05.2021

Maria Sakkari vs Karolina Muchova - Ponturi Pariuri WTA Madrid, 04.05.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-05-03 16:38:00

WTA Madrid

04 Mai 2021, 21:20

Maria Sakkari

Maria Sakkari

versus
Karolina Muchova

Karolina Muchova

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maria Sakkari v Karolina Muchova

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Maria Sakkari și Karolina Muchova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind cel mai mare centru financiar din Peninsula Iberică. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.549.105 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Barty, Halep, Sakkari sau Sabalenka.

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 25 de ani, clasată pe locul 19 WTA. 
Iar Sakkari momentan ocupă cea mai bună poziție din cariera sa, ea însă având un mare potențial și fiind capabilă să ajungă în top 10.
Maria este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, având un fizic chiar impresionant, jocul ei fiind evident unul în forță, foarte agresiv. Iar rezultatele încep să fie din ce în ce mai bune, Maria având semifinale la Miami, acolo trecând de Osaka, fiind prima jucătoare care o învinge pe Naomi după 13 luni. În semifinale a fost învinsă de Andreescu, însă după un meci de luptă, 6-7 în decisiv. 
Apoi Sakkari a participat la Stuttgart, unde iarăși și s-a părut foarte bună, pierzând în turul 2 cu Petra Kvitova după 3 seturi echilibrate. 
Iar aici, după un start ratat, are 4 seturi dominante, în care nu le-a dat vreo șansă adversarelor. Primul set din turneu, acel 0-6 cu Anisimova a fost mai mult de acomodare, apoi pierzând doar 5 gameuri cu aceasta. 
Iar în turul secund, cu Anett Kontaveit, adversară extrem de complicată, s-a impus într-un meci scurt în care a cedat doar 4 gameuri și în care nu și-a pierdut deloc serviciul. 
Așadar și aici poate să se gândească la sferturi. 
În 2020 are semifinale la Sankt Petersburg, sferturi de finală la WTA Cincinnati și semifinale la Ostrava, 
Iar în 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha și semifinale la Miami. 
Aici:

- 0-6 6-1 6-4 cu Anisimova (locul 38 WTA), câștigând 50% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (6 salvate)
- 6-3 6-1 cu Anett Kontaveit (locul 29 WTA), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 79% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Karolina Muchova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Muchova este o cehoaică de 24 de ani, clasată pe locul 20 WTA. 
Iar Muchova, la fel ca și oponenta sa, ocupă momentan cea mai bună poziție din carieră. Karolina este foarte sus în clasament, mai ales în condițiile în care ea este destul de puțin mediatizată, fiind o jucătoare trecută de mulți cu vederea. 
Însă Muchova este foarte talentată, o tenismenă care poate juca foarte variat, fiind stăpână pe tehnica sa, având unele turnee reușite. Astfel mă aștept în viitor să o vedem și mai sus, ea fiind încă sub potențial, așteptând să "explodeze". 
Anul acesta are deja un rezultat foarte bun, semifinale la Australian Open, învingând-o pe Barty, apoi însă pierzând în semifinale cu Brady. 
În timpul acelui turneu s-a accidentat, lipsind 2 luni din circuit, revenind săptămâna trecută la Stuttgart unde iarăși a simțit dureri. Iar aici a declarat că nu este la 100% din puncte de vedere fizic, însă încearcă să vadă zi de zi dacă starea sa se îmbunătățește. 
Chiar și așa, cvasi-accidentată, Muchova a trecut aici de Osaka, numărul 2 mondial, Naomi însă fiind foarte modestă pe zgură. 
În 2020 nu are performanțe. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Gippsland Trophy și semifinale la Australian Open. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Wang (locul 47 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 3-6 6-1 cu Osaka (locul 2 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Maria Sakkari v Karolina Muchova

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Sakkari, aceasta având loc în 2016 la ITF Sharm el Sheikh când Maria s-a impus 6-4 6-1. 

Cote pentru Maria Sakkari v Karolina Muchova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Sakkari la o cotă de 1.62. 

Maria Sakkari vs Karolina Muchova Pont: Sub 8.5 breakuri in meci

Maria Sakkari este o jucătoare aflată în formă de top, aici însă începând greu turneul, pierzând primul set 0-6 cu Anisimova. Însă de atunci a jucat extrem de bine, agresiv, câștigând clar următoarele 2 seturi cu aceasta apoi trecând în două manșe scurte și de Kontaveit. Serviciul Mariei este unul bun, de exemplu în meciul cu Anett oferind doar 2 mingi de break, ambele salvate. Karolina Muchova are semifinale la Australian Open, de atunci fiind aproape permanent accidentată, inclusiv aici spunând că nu este refăcută complet. Însă chiar și așa Karolina a jucat bine în ambele partide, trecând în turul secund de Osaka, cedându-și de doar 3 ori serviciul în primele partide. Consider astfel că vom vedea sub 8.5 breakuri în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici