1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maria Sakkari vs Anett Kontaveit - Ponturi Pariuri WTA Ostrava, 26.09.2021

Maria Sakkari vs Anett Kontaveit - Ponturi Pariuri WTA Ostrava, 26.09.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-09-25 20:09:00

WTA Ostrava

26 Septembrie 2021, 15:30

Maria Sakkari

Maria Sakkari

versus
Anett Kontaveit

Anett Kontaveit

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maria Sakkari v Anett Kontaveit

Turneul J&T Banka Ostrava Open are loc în Republica Cehă, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Maria Sakkari și Anett Kontaveit, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Ostrava este o localitate de 284.000 de locuitori, fiind supranumită "Inima de oțel" a Cehoslovaciei. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 565.530 dolari. 
Gazda este complexul Ostrava Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală le avem pe Maria Sakkari și pe Anett Kontaveit. 

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 26 de ani, clasată pe locul 12 WTA. 
Iar Sakkari este una dintre cele mai bune tenismene din lume, o sportivă care momentan se află pe cea mai bună poziție din carieră însă care de luni va intra în premieră în top 10 mondial. 
Iar prezența acolo este una complet meritată, în opinia mea Maria fiind o jucătoare de top 5, putând să câștige orice turneu la care ia parte inclusiv un grand slam. 
Sakkari este aproape calificată și la WTA Finals, anul său fiind unul productiv deși nu are vreun titlu în palmares. 
Însă Maria are semifinale la Roland Garros unde a pierdut 7-9 în decisiv cu viitoarea campioană Krejcikova, apoi la US Open având iarăși semifinale și fiind învinsă iarăși de viitoarea campioană, de această dată Emma Răducanu. 
Pe lângă aceste turnee mai are semifinale și la Miami, fiind învinsă de Andreescu într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale anului. Și-a luat revanșa în fața Biancăi la US Open, după iarăși un meci uluitor, terminat cel mai târziu din istoria US Open. 
Maria este foarte puternică, are un serviciu eficient cu care își câștigă lejer gameurile, în plus de pe baseline lovind violent și căutând mingi direct câștigătoare. Este una dintre cele mai motivate și pozitive sportive din circuit iar asta începe să se transpună în rezultate din ce în ce mai mult. 
Aici are finală, trecând de Ostapenko, Martincova și Swiatek fără să piardă set. 
Mai impresionant este faptul că în tot turneul și-a cedat doar de 2 ori serviciul, cu Swiatek, o jucătoare în formă de top, oferind doar 3 mingi de break. 
În 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Roland Garros și semifinale la US Open. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Ostapenko (locul 29 WTA), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-5 6-3 cu Martincova (locul 61 WTA) , câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 74% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 7-5 cu Swiatek (locul 6 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anett Kontaveit: Forma echipei, știri și statistici

Anett Kontaveit este o estonă de 25 de ani, clasată pe locul 30 WTA. 
Iar Kontaveit este și ea o sportivă de top, în trecut ajungând până pe locul 14 mondial. Iar Anett face un sezon foarte bun, mai ales în această vară arătând un tenis de mare calitate, fiind învinsă la limită de Pegula și Jabeur însă apoi având titlu la Cleveland. 
Acolo nivelul nu a fost atât de ridicat, în finală trecând de Begu, însă chiar și așa este un titlu de moral. 
La US Open Anett iarăși s-a descurcat bine, fiind eliminată în turul 3 de Swiatek însă după o partidă foarte echilibrată. 
Kontaveit mi se pare bună în toate fazele jocului, în special pe propriul serviciu având multe gameuri scurte. Este pozitivă pe teren, o sportivă care poate rar se enervează sau se ceartă cu arbitrul, fiind o notă pozitivă în circuitul feminin. De aceea este și plăcută de public, având mulți fani. 
Aici Anett a fost impresionantă, trecând de Cîrstea, Badosa, Bencic și Kvitova fără să cedeze vreun set. 
Toate meciurile au fost excelente, în special partidele cu Bencic, pe care a dominat-o clar deși la 5-1 în primul set a avut câteva gameuri mai slabe, și cea cu Kvitova. Pe tenismena gazdă a învins-o foarte clar, 6-0 6-4, dominând atât pe serviciu cât și pe retur și dându-i timpi limitați de reacție. 
Așadar Anett poate să se gândească la titlu. 
În 2021 are titlu la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, sferturi de finală la Stuttgart, finală la Eastbourne și titlu la Cleveland. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Sorana Cîrstea (locul 37 WTA), câștigând 58% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (8 salvate)
- 6-3 6-4 cu Badosa (locul 27 WTA), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-3 cu Bencic (locul 11 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 32% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)
- 6-0 6-4 cu Petra Kvitova (locul 10 WTA), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Maria Sakkari v Anett Kontaveit

În întâlnirile directe scorul este 6-4 pentru Sakkari, ultima având loc în acest an la Olimpiadă când Maria s-a impus 7-5 6-2. 

Cote pentru Maria Sakkari v Anett Kontaveit

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Sakkari la o cotă de 1.83.

Maria Sakkari vs Anett Kontaveit Pont: Anett Kontaveit realizeaza sub 4.5 breakuri

Maria Sakkari este una dintre cele mai bune tenismene din lume iar de luni va intra în top 10 mondial. Are deja semifinale la Roland Garros și semifinale la US Open, aici fiind la un pas de primul titlu al anului. În plus este aproape calificată și la WTA Finals. Aici nu a pierdut set, dominându-și clar adversarele, ieri trecând în două seturi de Swiatek, o tenismenă iarăși în formă bună. În plus Sakkari a servit excelent, pierzându-și acest atu doar de 2 ori tot turneul. Anett Kontaveit este și ea în formă iar aici a arătat excelent. A trecut de Cîrstea, Badosa, Bencic și Kvitova fără set pierdut, ieri cu Petra câștigând un set la zero. A servit foarte bine, iar pe retur a fost inspirată. Însă aici va avea în față o jucătoare cu un serviciu de top, în făța căreia a pierdut în minimum de seturi ultimele două partide directe. Iar la Olimpiadă, acum două luni, a realizat doar un break. Consider astfel că Anett va realiza sub 4.5 breakuri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici