1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maria Camila Osorio Serrano - Mayar Sherif: Ponturi pariuri WTA Roland Garros. 23.09.2020

Maria Camila Osorio Serrano - Mayar Sherif: Ponturi pariuri WTA Roland Garros. 23.09.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-09-22 21:50:00

Calificări Roland Garros

23 Septembrie 2020, 12:30

Maria Camila Osorio Serrano

Maria Camila Osorio Serrano

versus
Mayar Sherif

Mayar Sherif

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maria Camila Osorio Serrano v Mayar Sherif

În calificările turneului de la Roland Garros, Maria Camila Osorio Serrano primește replica lui Mayar Sherif. Meciul este programat pe terenul numărul 2, undeva în jurul orei 12:30. Confruntarea contează pentru primul tur al calificărilor. Pentru a ajunge pe tabloul principal, participantele trebuie să câștige 3 partide. În cele ce urmează puteți citi prezentarea duelului dintre Osorio Serrano și Sherif, iar la final veți găsi recomandarea mea de pariu. 

 

Maria Camila Osorio Serrano: Forma echipei, știri și statistici

Jucătoarea din Columbia are doar 18 ani, însă se anunță una dintre vedetele viitorului în tenisul mondial. Ea este clasată pe locul 188, iar anul trecut a reușit să câștige titlul la US Open-ul junioarelor. Din cele 54 de victorii obținute în 2019, 38 au venit pe zgură. Ne dăm seama că este suprafața ei de bază, mai ales că provine din Columbia, o țară care a produs generație după generație sportivi foarte buni pe cea mai lentă suprafață. La cea mai recentă competiție la care a luat startul, Maria Camila s-a oprit în semifinale. Este vorba de turneul ITF de 60 000 de dolari de la Saint Malo, unde tânară sud-americancă a pierdut cu experimentata Nadia Podoroska (3-6, 5-7). Osorio Serrano are un forehand puternic, cu care își poate crea un avantaj în timpul schimbului. De notat că și defensiva e la cote înalte, uneori își surprinde adversarele chiar și cu passingul de rever.

Mayar Sherif: Forma echipei, știri și statistici

Sportiva din Egipt ocupă poziția 172 WTA și vine după turul 3 reușit la WTA 125k de la Praga. Mayar se simte destul de confortabil pe zgură, însă niciodată nu a avut performanțe notabile la turneele de nivel WTA sau Grand Slam. Cea mai bună performanță din punctul de vedere al clasamentului a fost 170 WTA, iar la WTA Praga (turneul la care s-a impus Simona Halep) a pierdut în turul 1 în fața Laurei Siegemund, cu 4-6, 6-0, 6-1. Mayar a avut un sezon 2019 bun. în care a evoluat la nivel ridicat pe zgură. Totuși, atunci când a dat de întreceri mai puternice, sportiva din Egipt nu a reușit să producă același tenis de calitate. 

Statistica meciurilor directe Maria Camila Osorio Serrano v Mayar Sherif

Este primul meci între cele două jucătoare. Ele sunt despărțite de 16 locuri în ierarhia mondială: 188 WTA Serrano, respectiv 172 Sherif.

Cote pentru Maria Camila Osorio Serrano v Mayar Sherif

Jucătoarea din Egipt este considerată ușor favorită, dar eu nu cred că va avea o misiune ușoară. În afara pontului oferit, din oferta de pariuri Betano, puteți alege și varianta de +1,5 seturi handicap pentru sportiva din Columbia. Cota este una excelentă: 1,55. 

Maria Camila Osorio Serrano vs Mayar Sherif Pont: Victorie Maria Camila Osorio Serrano

Maria Camila Osorio Serrano este mai tânără decât adversara ei, însă până acum a demonstrat reale calități. Dacă Sherif are un nivel de care nu poate trece, adică turneele de nivel ITF, columbianca a impresionat în competițiile de juniori. Ba mai mult, în 2019 a avut 54 de victorii, iar la US Open a cucerit titlul. Merg pe mâna entuziasmului și a calității în joc, iar Maria Camila se va impune în primul tur al calificărilor de la Roland Garros. Suprafața o ajută, columbianca se simte excelent pe zgură. Cota oferită de Betano este una atractivă, iar eu o recomand cu un grad ridicat de încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici