Maria Camila Osorio Serrano - Harmony Tan: ponturi pariuri Roland Garros. 22.05.2022

WTA

Cota: 2.00

Adaugat de: Gabriel Morariu

21 Mai 2022 22:18 452 0
Logo Maria Camila Osorio Serrano Maria Camila Osorio Serrano
Logo Harmony Tan Harmony Tan
VS
12:00 22 Mai 2022
Ponturi tenis WTA - Roland Garros

Analiză și informații pentru Maria Camila Osorio Serrano v Harmony Tan

În startul zilei de concurs de la Roland Garros, față în față se vor afla Maria Camila Osorio Serrano și Harmony Tan. Meciul dintre cele două este programat pe terenul numărul 14, cu începere de la ora 12:00. În continuarea articolului veți găsi analiza partidei, iar la finalul lui vine și recomandarea mea de pariu.

Maria Camila Osorio Serrano: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Maria Camila Osorio Serrano este o jucătoare de 20 de ani din Columbia, clasată pe locul 54 WTA. Anul ei nu a fost cel mai bun. Maria Camila a jucat destul de puțin pentru că a suferit o accidentare în sezonul de hard american. În cele 16 meciuri disputate, Osorio a câștigat de 10 ori. După semifinala reușită acasă la Bogota, învinsă surprinzător de Laura Pigossi (5-7, 6-7), Osorio a luat o altă pauză și a jucat abia la Roma. În turneul de la Foro Italico, Maria Camila a reușit să treacă de reprezentanta gazdelor, Lucia Bronzetti, cu 7-6, 6-3, pentru ca apoi să cedeze în runda a doua în fața Victoriei Azarenka, scor 2-6, 4-6.

Harmony Tan: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Harmony Tan este o franțuzoaică de 24 de ani, care ocupă locul 112 WTA. În startul anului ajungea pe career-high 90 în lume, dar rezultalte slabe nu i-au permis să se mențină pentru mai mult timp în Top 100. Bilanțul lui 2022 arată 10 meciuri câștigate și 13 înfrângeri pentru sportiva franceză. Din ultimele 5 meciuri jucate în circuit, Harmony a câștigat unul singur: cu Samantha Stosur, jucătoare retrasă la începutul anului din circuit, dar care a acceptat wild-cardul celor din Strasbourg, pentru că a câștigat de două ori întrecerea din Hexagon. Astfel, celelalte meciuri au fost pierdute de Tan: 6-4, 5-7, 1-6 cu Zanevska, în turul 2 la Strasbourg, cu 5 duble greșeli pentru franțuzoaică. La Karlsruhe, Anna Bondar a fost cea care a eliminat-o rapid, în primul tur, cu 4-6, 2-6. În acel duel, Harmony a avut 4 duble greșeli.

Statistica meciurilor directe Maria Camila Osorio Serrano v Harmony Tan

Maria Camila Osorio Serrano a câștigat singurul meci direct cu Harmony Tan. Acesta a avut loc în 2021, în semifinalele turneului de la Bogota, iar scorul a fost 6-1, 6-2. Cu acea ocazie, Harmony a comis 5 duble greșeli, deși vorbim despre o partidă scurtă.

Cote pentru Maria Camila Osorio Serrano v Harmony Tan

Maria Camila Osorio Serrano este considerată ușor favorită la câștigarea acestui meci, iar eu cred că se va impune. Adversara sa, Harmony Tan, are statistici grăitoare când vine vorba de duble greșeli. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 1 solist pentru Maria Camila Osorio Serrano. În cazul în care sportiva din Columbia se va impune, veți prinde o cotă de 1,45.

Maria Camila Osorio Serrano vs Harmony Tan Pont: Harmony Tan peste 3,5 duble greșeli

Harmony Tan este tipul de jucătoare dispusă să își asume riscuri majore la serviciu, iar asta se vede în cifrele sale din fiecare meci. Franțuzoaica a avut 5 duble greșeli în ultima partidă disputată înainte de Roland Garros, înfrângerea din turul secund de la Strasbourg. De asemenea, în eliminarea din precedentul turneu, din Germania, Harmony a avut 4 duble. În plus, în unicul meci direct cu Osorio Serrano, disputat tot pe zgură, Tan a avut 5 duble greșeli. În aceste condiții, mă aștept să o vedem cu cel puțin 4 duble și în confruntarea de duminică, de la Paris. Betano oferă o cotă excelentă pentru această selecție. Sper ca recomandarea mea să vă fie de folos!

Pont pariuri: Harmony Tan peste 3,5 duble greșeli

Miza: 8/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici