1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Mandy Minella - Gabriela Ruse. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 20.07.2021

Mandy Minella - Gabriela Ruse. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 20.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-20 09:26:00

WTA - Palermo

20 Iulie 2021, 17:00

Mandy Minella

Mandy Minella

versus
Gabriela Ruse

Gabriela Ruse

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mandy Minella v Gabriela Ruse

În primul tur al turneului WTA de la Palermo, Mandy Minella o întâlnește pe Gabriela Ruse, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta SUperbet pariuri. Mandy Minella ocupă locul 227 în clasamentul WTA, în timp ce Ruse se află pe poziția 137

Turneul de la Palermo se desfășoară pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale de peste 200 de mii de dolari.

Mandy Minella: Forma echipei, știri și statistici

Mandy Minella este din Luxemburg, are 35 de ani și a fost cel mai sus în clasament pe locul 66. Jucătoare înaltă, de 1,79, se bazează foarte mult pe serviciu, în timp ce deplasarea a avut de suferit în ultimele sezoane. În 2021 are doar șapte victorii, dintre care șase pe zgură și zee înfrângeri. La nivel ITF, are un sfert de finală pe zgură, la Oeiras, un turneu de 25k, de un nivel modest. La nivel WTA, a pierdut fie în calificări, fie în primul tur, iar cel mai un nivel a fost turul al doilea, săptămâna trecută la Lausanne. Are înfrângeri la Zidansek, la Lausanne, la Korpatsch, la Hamburg și la Irina Bara, în calificări la ROland Garros. Așadar, un palmares modest în 2021, ce ne arată o jucătoare departe de anii ai buni, cu gândul la retragere, deoarece clasamentul nu-i mai permite să ajungă pe tabloul principal la turnee WTA.

Gabriela Ruse: Forma echipei, știri și statistici

Garbiela RUse traversează cea mai bună perioadă a carierei. La 23 de ani, Gabriela a cucerit primul ei titlu WTA la Hamburg, în urmă cu nouă zile, unde a venit din calificări și a câștigat un total de șapte partide. Cele mai importante victorii au venit în sferturi și semifinale, unde le-a eliminat pe Rose Collin și Yastremska, în trei seturi fiecare. În finală, a făcut o partidă excelentă cu Andrea Petkovic, pe care a învins-o în două seturi. Ruse a impresionat prin tenacitate și prin loviturile explozive, jucând un tenis ofensiv, fără rețineri. Și-a luat o săptămână de pauză, retrăgându-se de la Praga, unde trebuia să evolueze pe hard și a preferat să se odihnească pentru că avea de jucat calificări la Palermo. A fost o decizie excelentă, iar Gabi a trecut ca o tornadă de calificări. A cedat doar patru game-uri în primul tur cu Jasmine Jebaw și a cedat doar un game în turul al doilea cu Rosatello. Evoluții excelente, care ne arată că Ruse a rămas la un nivel apropriat de cel de la Hamburg.

Statistica meciurilor directe Mandy Minella v Gabriela Ruse

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Mandy Minella v Gabriela Ruse

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,72 pentru un meci cu cel mult 20 de game-uri și o cotă de 2 pentru o victorie a lui Ruse la cel puțin șase game-uri diferență.

Mandy Minella vs Gabriela Ruse Pont: Gabriela Ruse câștigă cu h (-4,5 ) la game

Este o diferență de 12 ani între cele două jucătoare și o diferență mare de formă. Minella nu are nici o victorie repreentativă anul acesta, este în scădere, în timp ce Gabi Ruse joacă un tenis nemaipomenit. Gabi s-a acomodat deja cu terenurile de la Palermo și cu vremea, jucând excelent în calificări, în timp ce pentru Minella este primul meci. Cred că Ruse are un avantaj considerabil și va reuși să se impună de o manieră clară, împotriva unei jucătoare modeste. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici