1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Maja Chwalinska - Alison Riske

Maja Chwalinska - Alison Riske: ponturi pariuri WTA Wimbledon. 29.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-28 19:47:00

Ponturi tenis WTA - Wimbledon

29 Iunie 2022, 13:00

Maja Chwalinska

Maja Chwalinska

versus
Alison Riske

Alison Riske

1.82

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Maja Chwalinska v Alison Riske

Runda a doua din competiția feminină de la Wimbledon propune un meci dezechilibrat, între Maja Chwalinska și Alison Riske. Meciul dintre cele două este programat în startul zilei de miercuri, în complexul londonez. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

Maja Chwalinska: Forma echipei, știri și statistici

Maja Chwalinska este o sportivă de 20 de ani din Polonia, care ocupă locul 170 WTA. Ea are un an excelent, cu 33 de victorii și doar 10 înfrângeri. Cele mai multe succese ale ei au venit în competiții de nivel ITF și prin calificări la WTA. Poziția din ierarhie nu i-a permis să intre direct pe tabloul principal de la Wimbledon, astfel că Maja a fost nevoită să înceapă în calificări. În această fază a întrecerii pe iarba londoneză, ea a trecut de Aliona Bolsova, Alexandra Cadanțu și Coco Vandeweghe. Primele două meciuri au avut mult mai multe duble greșeli decât ași, iar în al treilea așii au fost la putere pentru că Vandeweghe a reușit nu mai puțin de 11. În primul tur de pe tabloul principal, Maja a trecut surprinzător de Katerina Siniakova. Rezultatul final a fost un sec 6-0, 7-5, cu un raport de niciun as și câte 3 duble greșeli de fiecare parte (0-6).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alison Riske: Forma echipei, știri și statistici

Alison Riske este o jucătoare de 32 de ani din Statele Unite, specializată pe iarbă. De-a lungul anilor, ea își clădea clasamentul pentru întreg sezonul din punctele acumulate în această perioadă scurtă din anul competițional. Între timp, Alison și-a diversificat jocul, a început să fie competitivă și pe alte suprafețe. Ca urmare, ea ocupă acum locul 36 în ierarhia mondială, iar în februarie 2020 era chiar pe poziția a 18-a în lume. Actualul sezon a adus o finală WTA pe iarba de la Nottingham, cu înfrângere în set decisiv în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia. Primul tur de la Wimbledon a adus un succes clar în fața elvețiencei Ylena In-Albon (6-2, 6-4). În acel duel, Alison nu a comis vreo dublă, iar asta se întâmplă extrem extrem de rar. Șansele ca ea să repete performanța și pentru al doilea meci la rând sunt infime. Riske se poate lăuda cu un sfert de finală la Wimbledon drept cea mai bună performanță din carieră pe iarba londoneză.

Statistica meciurilor directe Maja Chwalinska v Alison Riske

Acesta va fi primul meci direct între cele două sportive.

Cote pentru Maja Chwalinska v Alison Riske

Alison Riske este mare favorită în fața tinerei din Polonia. Chwalinska este o sportivă care reușește foarte rar ași, însă este activă la capitolul duble greșeli. Acest aspect contează mult în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi pentru Riske. În cazul în care americanca se va impune în două seturi, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 1,62.

Maja Chwalinska vs Alison Riske Pont: Mai multe duble greșeli decât ași în meci

Alison Riske este tipul de sportivă cu un serviciu moale, însă uneori bine plasat. De obicei, ea nu are mulți ași, însă comite câte 2-3 duble greșeli per partidă. De cealaltă parte, Maja Chwalinska are barem de 0,5 ași per meci în oferta Betano, aspect extrem de sugestiv. Ea înlănțuie partidele în care nu servește vreun as, la fel cum s-a întâmplat și în confruntarea de debut de la Wimbledon, cu Siniakova. Mă aștept ca în acest meci dublele să fie mai dese, iar cote oferită de Betano pentru mai multe duble în meci decât ași este una atractivă. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici