1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Mai Hontama vs Arianne Hartono

Mai Hontama vs Arianne Hartono - Ponturi Pariuri WTA Osaka, 15.09.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-09-14 12:55:00

WTA Osaka

15 Septembrie 2023, 07:00

Mai Hontama

Mai Hontama

versus
Arianne Hartono

Arianne Hartono

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Mai Hontama v Arianne Hartono

Turneul Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships are loc în Osaka, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Mai Hontama și Arianne Hartono, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Osaka este o localitate de 2.7 milioane de locuitori, numele ei însemnând "deal mare".
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 259.303 dolari. 
Gazda este complexul Utsubo Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Wang, Zhu, Hartono sau Mandlik. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mai Hontama: Forma echipei, știri și statistici

Mai Hontama este o japoneză de 24 de ani, clasată pe locul 176 WTA. 
Iar Hontama este o sportivă medie, care în trecut a fost aproape de prima sută mondială, însă care până acum nu și-a îndeplinit acest obiectiv. Cred că Mai o să ajungă în acel top, deoarece are valoare, însă momentan este destul de inconstantă, iar în turnee mici nu reușește să strângă suficiente puncte. 
Hontama nu este o sportivă înaltă, iar jocul ei se bazează mai mult pe constanță. Încearcă să pună cât mai des primul serviciu în teren, iar în jocul de pe baseline încearcă să nu ofere puncte gratuite. 
Sezonul ei este mediu, cu niște rezultate intersante, precum sfertul de finală de la 125K Stanford, când a trecut de Peterson și Birrell. 
În rest, Mai are alte câteva competiții reușite, aici amintind titlul de la ITF W40 Maribor, unde le-a învins pe Wickmayer și pe Tauson. La Roland Garros a fost aproape de calificarea pe tabloul principal, însă la US Open s-a descurcat mai modest, pierzând clar chiar cu oponenta de astăzi. 
Aici, Mai a suferit cu Jang, meci în care a pierdut un set 0-6. Însă, ieri cu Podoroska s-a mișcat mai bine și a servit eficient, ținând cont că a cedat doar un break. 
În 2023 are sferturi de finală la ITF W60 Canberra, sferturi de finală la ITF W60 Burnie, sferturi de finală la ITF W25 Pretoria, titlu la ITF W40 Maribor, sferturi de finală la ITF W80 Gifu, sferturi de finală la ITF W80 Brescia și sferturi de finală la 125K Stanford. 
Aici:

- 7-5 0-6 6-2 cu Jang (locul 155 WTA), câștigând 57% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-3 cu Podoroska (locul 71 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arianne Hartono: Forma echipei, știri și statistici

Arianne Hartono este o neerlandeză de 27 de ani, clasată pe locul 191 WTA. 
Iar Hartono este o sportivă destul de modestă, care nu a fost niciodată în prima sută mondială, deși nu mai este chiar tânără. Acum, ajunsă la acea vârstă de maturizare pe plan sportiv, Arianne ar trebui să obțină cele mai bune rezultate, iar pe alocuri se pare că ea confirmă această teorie. 
Însă, nu se poate spune că Hartono este o jucătoare de viitor, iar că în curând o vom vedea cu siguranță în prima sută mondială. 
Arianne are un joc agresiv, bazat pe forță, inclusiv serviciul ei fiind o armă importantă, ținând cont că trimite mulți ași. Nu înseamnă că nu cedează breakuri, însă este eficientă pe prima minge. 
Sezonul ei este mediu, cu destul de multe faze finale, însă în turnee mici, ITF. Are finală la ITF W25 Nottingham sau titlu la ITF W25 Setubal, însă aici nu a întâlnit oponente valoroase. 
Recent a jucat în calificările pentru US Open, unde a trecut în două seturi chiar de oponenta de astăzi, însă s-a văzut învinsă chiar la ultimul hop, 6-7 1-6 cu Jacquemot. 
Aici, Hartono a trebuit să dispute calificări, având emoții cu Lansere, când a pierdut set. Însă, pe tabloul principal s-a descurcat bine, a trecut de Doi, o favorită a publicului, iar ieri nu i-a dat vreo șansă lui Udvardy. 
În 2023 are sferturi de finală la ITF W60 Orlando, sferturi de finală la ITF W25 Santo Domingo, sferturi de finală la ITF W25 Kashiwa, finală la ITF W25 Nottingham, semifinale la ITF W25 Monzon, semifinale la ITF W40 Montemor o Novo, titlu la ITF W25 Setubal, semifinale la ITF W40 Porto, semifinale la ITF W25 Roehampton și sferturi de finală la ITF W100 Tokyo. 
Aici:

- 6-2 3-6 6-3 cu Doi (locul 329 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 39% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate)
- 6-2 6-0 cu Udvardy (locul 126 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Mai Hontama v Arianne Hartono

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Hartono, aceasta având loc în acest sezon la US Open, când Arianne s-a impus 6-4 6-3. 

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Mai Hontama v Arianne Hartono

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Hartono, la o cotă de 4.80.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mai Hontama vs Arianne Hartono Pont: Arianne Hartono +4.5 handicap gameuri

Mai Hontama este o sportivă valoroasă, care în trecutul apropiat le-a învins pe Tauson sau Peterson. Aici a trecut ușor de Podoroska, o altă victorie impresionantă, însă în primul tur a avut emoții cu Jang, când a cedat un set 0-6. Mai pare destul de inconstantă, iar faptul că are un serviciu slab este deseori speculat de oponente. Arianne Hartono este în formă bună, aici câștigând deja 4 partide, dacă includem și calificările. Ieri a fost dominantă cu Udvardy, meci în care a câștigat un set 6-0, iar aici are avantaj moral, deoarece acum 3 săptămâni a câștigat ușor meciul direct de la US Open, în două seturi. Consider astfel că Hartono nu va pierde la mai mult de 4 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici