1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Magdalena Frech - Kamilla Rakhimova

Magdalena Frech - Kamilla Rakhimova. Ponturi pariuri tenis WTA Roland Garros. 31.05.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-05-30 23:03:00

Ponturi tenis WTA - Roland Garros

31 Mai 2023, 17:30

Magdalena Frech

Magdalena Frech

versus
Kamilla Rakhimova

Kamilla Rakhimova

2.20

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Magdalena Frech v Kamilla Rakhimova

În turul al doilea al turneului de la Roland Garros, Magdalena Frech o întâlnește pe Kamilla Rakhimova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci

Magdalena Frech ocupă locul 88 în clasamentul WTA, în timp ce Rakhimova se află pe poziția 82.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Magdalena Frech: Forma echipei, știri și statistici

Magdalena Frech are 25 de ani, ocupă locul 88 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 82. Jucătoarea poloneză este una de anduranță, care evoluează la multe turnee pe parcursul unui an, cu un bilanț de 39 de victorii și 38 de înfrângeri anul trecut. Cea mai bună performanță la un Grand Slam a obținut-o la Wimbledon, unde a ajuns în turul al treilea, cu victorii la Camila Giorgi și Karolina Schmiedlova. De atunci, nu a mai reușit să obțină două victorii pe tabloul principal al unui turneu WTA. La Roland Garros, mai avea doar o victorie în cont, în 2018 cu Alexandrova. În primul tur, a eliminat-o cu un dublu 6-1, în 47 de minute pe Shuai Zhang, care nu mai câștigase un meci în circuit de la sfârșitul lui ianuarie. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Kamilla Rakhimova: Forma echipei, știri și statistici

Kamilla Rakhimova are 21 de ani și ocupă locul 82, cea mai înaltă poziție de până acum. Kamilla surprindea în urmă cu trei ani la Roland Garros, când o învingea în primul tur pe Shelby ROgers. Au urmat doi ani fără nici o victorie, pentru ca anul acesta să treacă în mai puțin de o oră de Sara Beljek. Anterior, a arătat un tenis decent, cu o calificare pe tablou la Madrid, unde a pierdut la Muchova, un sfert de finală la Paris și un tur doi la Rabat. Are zece victorii și opt înfrângeri pe zgură în acest sezon. Are o semifinală la Bogota, în aprilie, singurul turneu la care a reușit să treacă de turul al doilea în ultimul an în circuitul WTA. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Magdalena Frech v Kamilla Rakhimova

Este 2-1 pentru Rakhimova, care a câștigat singurul meci jucat pe zgură, anul trecut la Madrid. A fost 6-1, 6-4 pentru jucătoarea din Rusia.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Magdalena Frech v Kamilla Rakhimova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru ca Rakhimova să nu piardă la o diferență mai mare de patru game-uri și o cotă de 1,65 pentru ca Rakhimova să câștige cel puțin 12 game-uri. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Magdalena Frech vs Kamilla Rakhimova Pont: Kamilla Rakhimova câștigă

Kamilla Rakhimova are avantajul moral de a fi câștigat ultimele două meciuri cu Frech, printre care și cel de la Madrid, pe zgură. Ambele au trecut lejer de primul tur, însă adversara Kamillei era o jucătoare promițătoare, într-o formă bună, spre deosebire de Zhang, care e complet ieșită din formă. Cred că mai valoroasă a fost victoria Kamillei, de aceea o aleg pe ea drept câștigătoare, mai ales că o conduce pe Frech la întâlnirile directe. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 2.20
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici