1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Magda Linette vs Robin Montgomery

Magda Linette vs Robin Montgomery - Ponturi Pariuri WTA s'Hertogenbosch, 12.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-10 15:51:00

WTA s'Hertogebosch

12 Iunie 2024, 11:00

Magda Linette

Magda Linette

versus
Robin Montgomery

Robin Montgomery

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Magda Linette v Robin Montgomery

Turneul Libema Open are loc în s'Hertogenbosch, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Magda Linette și Robin Montgomery, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
s'Hertogenbosch este o localitate de 157.000 de locuitori, cunoscută sub numele de "Den Bosch". 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 259.303 dolari. 
Gazda este complexul Autotron Rosmalen, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Samsonova, Alexandrova, Pegula sau Vekic. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Magda Linette: Forma echipei, știri și statistici

Magda Linette este o poloneză de 32 de ani, clasată pe locul 46 ATP. 
Iar Linette este o sportivă valoroasă, care în trecut a ajuns până pe locul 19 mondial, maximul său. Aceea este însă o excepție, deci nu aș caracteriza-o pe Magda în funcție de ea, nici nu aș spune că merita să stea mai mult în topul 20 WTA. 
În general, ea a fost o sportivă solidă de prima sută mondială, însă nimic mai mult. A avut turnee unde a ajuns în fazele finale, în special unele foarte mici, însă și multe dezamăgiri. 
În plus, a fost foarte fluctuantă, lucru pe care l-am văzut cu ușurință în ultima lună. 
Linette are unele arme interesante. Este puternică, iar serviciul ei este unul foarte eficient, prin care poate trimite ași. Acest lucru o ajută pe terenuri rapide, deci mi se pare mai bună pe zgură. 
Sezonul trecut a fost unul excelent prin prisma unei singure performanțe: semifinală la Australian Open. Nu a ajuns întâmplător acolo, deși a fost un traseu pe care nu cred că o să-l mai repete. 
Însă, a întâlnit opoziție serioasă, trecând de Alexandrova, Garcia sau Plsikova. A pierdut cu Sabalenka, rezultat total normal. Această performanță o să fie întotdeauna piatra cea mai strălucitoare de pe coroana carierei sale, iar suma de bani pe care a primit-o îi asigură niște ani liniștiți. 
În rest, anul trecut a fost relativ modest, singurul turneu reușit fiind la Guangzhou, unde a ajuns în finală. 
Noul sezon este mediu. Magda are finală la Rouen, pe o zgură mai rapidă, unde a pierdut cu Stephens. 
Pe zgură outdoor a avut niște meciuri excelente, la Madrid pierzând cu Sabalenka, însă luând un set, apoi la Roma luând set cu Azarenka. Deși a jucat foarte bine în acea perioadă, la Roland Garros a dezamăgit teribil, fiind eliminată chiar în primul tur de Samsonova. Poate că pornea cu șansa secundă, însă eșecul 1-6 1-6 este foarte dur. 
Aici debutează pe iarbă. 
În 2024 are finală al Rouen și sferturi de finală la Strasbourg. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Robin Montgomery: Forma echipei, știri și statistici

Robin Montgomery este o americancă de 19 ani, clasată pe locul 180 WTA. 
Iar Montgomery este o sportivă interesantă, care în viitor probabil va crește veritiginos. Momentan nu a intrat vreodată în prima sută mondială, însă acest lucru se va schimba, sau cel puțin așa ar fi normal. 
Robin este foarte tânără, are multe lacune, însă este o sportivă masivă, de 1.78m, care impresionează prin forță. Are un serviciu eficient, poate domina oponentele, problema fiind faptul că greșește mult, din dorința de a prelua inițiativa. 
În viitor, probabil vom vedea o temperare în cazul ei. 
Sezonul trecut a fost mediu, însă nu trebuie judecată prea asupra, ținând cont cât de tânără este. Are finală la ITF W25 Orlando, titlu la ITF W60 Saint Gaudens, sau semifinale la 125K Gaiba, pe iarbă, o suprafață care îi place. 
Nu se poate spune că este rezultate sunt impresionante, însă au avut rolul de a îi crește încrederea în sine. 
Noul sezon a adus alte performanțe în circuitul inferior. Are semifinale la ITF W35 Naples, apoi un sfert de finală la 125K Puero Vallarta. 
Turneul cel mai bun din sezon a fost la Madrid, acolo ajungând până în turul 3, unde i-a luat set lui Sabalenka, o performanță uriașă. Din păcate, la Roland Garros nu s-a putut califica pe tabloul principal. 
Aici debutează pe iarbă, însă deja a jucat două partide, în calificări. A trecut greu de Bakker, deoarece a pierdut set, greu de Sun, însă aceste meciuri sunt importante, deoarece ea s-a obișnuit cu noile condiții și cu suprafața. 
În 2024 are semifinale la ITF W35 Naples, sferturi de finală la ITF W75 Rome, sferturi de finală la 125K Puerto Vallarta și sferturi de finală la San Luis Open. 
Aici:

- 6-4 3-6 6-2 cu Bakker (locul 896 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 7-5 cu Sun (locul 128 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Statistica meciurilor directe Magda Linette v Robin Montgomery

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Linette, aceasta având loc în 2021 la Miami, când Magda s-a impus 6-1 3-6 6-0. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Magda Linette v Robin Montgomery

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Linette, la o cotă de 4.00.YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Magda Linette vs Robin Montgomery Pont: Mai mulți ași decât duble greșeli în meci

Magda Linette este o sportivă care posedă un serviciu bun. Pe lângă faptul că trimite ași, ea nici nu comite multe duble greșeli, așadar acest raport este deseori pozitiv, recent fiind 5-7 cu Sorana Cîrstea, 10-4 cu Alexandrova sau 2-2 cu Samsonova. Robin Montgomery este o sportivă masivă, care trimite violent serviciu. De aici rezultă mulți ași și destul de multe duble greșeli. Însă, în ultima perioadă a devenit mai sigură pe mingea a 2-a, așadar raportul a devenit pozitiv. Recent are 5-4 cu Fruhvirtova, 6-5 cu Jeanjean, iar aici 5-6 cu Bakker și 7-4 cu Sun. Consider astfel că vom vedea mai mulți ași decât duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici