Share

Ponturi tenis WTA - Linette vs Rus, Magda este favorită clară

WTA

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

19 Ian 2020 10:12 841 0
Logo Magda Linette
Logo Arantxa Rus
Magda Linette
Arantxa Rus
VS
03:30 21 Ianuarie 2020
Tenis WTA - Australian Open

Analiză și informații pentru Magda Linette v Arantxa Rus

Pe 20 ianuarie, de la orele 04.00, este programat meciul din turul 1 al tabloului feminin de la Melbourne, între Magda Linette (43 WTA) din Polonia și Arantxa Rus (89 WTA) din Olanda. Am ales un pronostic statistic pentru acest duel, pe care îl puteți consulta la finele avancronicii.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Magda Linette: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î

Magda (27 ani) și-a ridicat nivelul considerabil în ultimul an și jumătate, devenind o prezență constantă în prima sută mondială, pe tablourile principale de la turneele importante. 

Din 6 participări la Australian Open, poloneza a pierdut de 2 ori în calificări, de 3 ori a fost eliminată din primul tur de pe tabloul principal, iar în 2018 a ajuns în turul al treilea. Hardul este suprafața sa preferată, cu un record de 148 victorii și 111 înfrângeri. 

În 2019 a servit 161 ași în 41 partide oficiale. Tot anul trecut a cucerit și cel mai important titlu din cariera sa profesionistă - WTA New York. 

Arantxa Rus: Forma echipei, știri și statistici

Î V

Arantxa (29 ani) pare să fi copiat în oarecare măsură rețeta Mihaelei Buzărnescu, care și-a clădit un clasament foarte bune în circuitul ITF, înainte de a reveni în lumina reflectoarelor din WTA. 

În 2019, sportiva batavă a câștigat 56 meciuri pe zgură și 80 pe toate suprafețele, dintr-un total de 107 apariții. 10 trofee ITF a ridicat Rus, în proba de simplu. 

În 2020 a luat startul în calificări la Hobart, dar a fost eliminată de americanca McHale, după 3 seturi. Arantxa a trecut o singură dată de runda inaugurală la Australian Open, acum 9 ani! 

Statistica meciurilor directe Magda Linette v Arantxa Rus

Cele două sportive se vor confrunta în premieră, în proba de simplu feminin.

Cote pentru Magda Linette v Arantxa Rus

Cei de la Betano.ro oferă o cotă atractivă și pentru un over accesibil - 18.5 game-uri @ 1.53. 

Magda Linette vs Arantxa Rus Pont: Linette peste 2.5 ași

Optez pentru un minimum de 3 ași totalizați de favorita acestei întâlniri. Linette are un serviciu mai percutant, produce în general în jur de 4 ași pe meci, chiar mai bine pe suprafețele rapide, în ultimul an și jumătate. Cel mai des, poloneza reușește servicii direct câștigătoare prin execuții pe linia T-ului. Rus nu excelează la retur, are gardă inversă fiind stângace, vine din circuitul ITF iar uneori rămâne surprinsă de plasamentul loviturilor adverse, din partea unor tenismene de top 50 mondial. În clasamentul așilor din 2019, poloneza s-a aflat pe locul 25, în fața unor nume precum Stosur, Mladenovic sau Azarenka.

Pont pariuri: Linette peste 2.5 ași

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

35

Castigate:

20

Pierdute:

14

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici