1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Madison Keys - Mayar Sheriff.

Madison Keys - Mayar Sheriff. Ponturi pariuri tenis WTA Roland Garros. 30.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-29 18:25:00

Tenis WTA - Roland Garros

30 Mai 2024, 17:30

Madison Keys

Madison Keys

versus
Mayar Sherif

Mayar Sherif

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Madison Keys v Mayar Sherif

În turul al doilea al turneului de la Roland Garros, Madison Keys o întâlnește pe Mayar Sheriff, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Keys ocupă locul 12 în clasamentul WTA, în timp ce Sheriff se află pe poziția 53. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison Keys are 29 de ani, ocupă locul 12 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul șapte. Jucătoarea americană participă pentru a 12 oară la acest turneu, unde a ajuns în semifinale în 2018, pierdută cu Stephens și în sferturile de finală un an mai târziu, învinsă de Barty.

Keys este o jucătoare cu un tenis exploziv, cu lovituri grele, capabilă să învingă pe oricine în zi bună. Caută să termine repede punctul, de aceea cea mai bună suprafață a ei este iarba, unde a adunat trei titluri din totalul de opt. 

Pe zgură, are deja cel mai bun sezon din carieră, cu 12 victorii. Niciodată nu a reușit să adune atât de multe victorii într-un sezon și a câștigat al doilea ei titlu pe această suprafață, la Strasbourg. A pierdut la Madrid în semifinale și la Roma în sferturi în fața Igăi Swiatek. 

Are 12 victorii și doar trei înfrângeri pe această suprafață.

În primul tur, a eliminat-o în două seturi pe Zarazua. A servit doi ași, cu patru duble și a salvat cinci mingi de break din opt.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mayar Sherif: Forma echipei, știri și statistici

Mayar Sheriff are 28 de ani, ocupă locul 53 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 28. Jucătoarea egipteană ia parte pentru a cincea oară la acest turneu, unde a pierdut în ultimii doi ani în turul al doilea. 

Mayar Sheriff este o jucătoare de zgură, cu 185 de victorii în carieră, față de numai 71 pe hard. Stilul ei de joc este unul bazat pe o deplasare foarte bună și pe lovituri cu mult top spin. Stilul este mai degrabă defensiv, cu atacuri pregătite îndelung, de aceea are probleme cu jucătoarele care lovesc puternic.

Anul trecut s-a impus la Valencia și a adunat patru titluri WTA, toate pe zgură. Anul acesta, a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe hard și a adunat 16 victorii cu șapte înfrângeri pe zgură. 

A ajuns în turul al treilea la Madrid și Roma și a jucat trei finale WTA, la Lleida, Parma și Rabat, toate pierdute.

În primul tur, a eliminat-o pe Yue Yuan, căreia i-a lăsat doar patru game-uri. 

Statistica meciurilor directe Madison Keys v Mayar Sherif

Este prima întâlnire. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Madison Keys v Mayar Sherif

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru un meci cu cel mult 21 de game-uri și o cotă de 1,85 pentru o victorie a lui Keys la cel puțin cinci game-uri. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Madison Keys vs Mayar Sherif Pont: Madison Keys câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Madison Keys este genul de jucătoare care nu-i convine lui Sheriff. Lovește puternic, atacă de la prima minge și vine de multe ori la fileu. Serviciul egiptencei este atacabil, iar Keys va face acest lucru fără să ezite. Cred că e o diferență mare de valoare între cele două jucătoare, pe care zgura nu o poate reduce. Keys a pierdut doar cu Swiatek la ultimele turnee și se va impune aici la cel puținpatru game-uri diferență. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici