Madison Keys vs Harriet Dart - Ponturi Pariuri WTA Melbourne, 05.01.2022

WTA

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Ian 2022 16:19 706 0
Logo Madison Keys Madison Keys
Logo Harriet Dart Harriet Dart
VS
02:00 05 Ianuarie 2022
WTA Melbourne

Analiză și informații pentru Madison Keys v Harriet Dart

Turneul Melbourne Summer Set 2 are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Madison Keys și Harrier Dart, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, fondată în 1835. 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 239.477 dolari.
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Kasatkina, Tormo, Keys sau Cîrstea. 

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Madison Keys este o americancă de 26 de ani, clasată pe locul 56 WTA. 
Iar Keys are un potențial imens, ea în trecut fiind locul 7 mondial, o sportivă de top. Teoretic, ar putea să ajungă iarăși acolo, însă practic este mai complicat. Madison a avut o serie de probleme fizice care au tras-o mult în jos, în plus practicând un tenis foarte riscant. 
Keys are toate armele pentru a face performanță. 
Este înaltă, având 1.78m și astfel are unul dintre cele mai bune servicii din circuit. De pe baseline nu se descurcă atât de bine defensiv, însă poate ataca decisiv orice minge mai scurtă. 
Finalul de sezon a fost foarte modest, cu 7 înfrângeri în ultimele 8 partide.
Keys iarăși a avut ceva probleme fizice, însă jocul ei per total a fost foarte modest. La Indian Wells a cedat 3-6 1-6 cu Pavlyuchenkova iar la US Open 3-6 6-1 6-7 cu Stephens, poate meciul cel mai bun al său din ultimele luni. 
Aici este la prima partidă din noul an, așadar forma ei rămâne o necunoscută. 
În 2021 are sferturi de finală la Berlin. 

Harriet Dart: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Harriet Dart este o britanică de 25 de ani, clasată pe locul 123 WTA. 
Iar Dart nu a fost vreodată în prima sută mondială, având ca maxim locul 120 WTA, obținut chiar anul trecut. Ținând cont de clasament, ea poate spera să urce în perioada următoare și să-și îndeplinească obiectivul, topul 100, însă depinde și de context și de noroc. 
Harriet pe final de an are prezență pe tabloul principal la US Open, până la urmă o performanță, deoarece a fost nevoită să dispute calificări. În primul tur a fost eliminată de Garcia, după o partidă echilibrată. 
La ITF W80 Tyler are finală, însă turneul a fost de o mică anvergură. În ultimul act a pierdut cu Doi, un eșec destul de clar: 6-7 2-6. 
Iar la ultimul turneu al sezonului trecut, WTA 125k Midland, a cedat chiar în primul tur cu Perrin. 
Aici a trecut de calificări. Chiar și așa, victoria de ieri cu Wang a fost norocoasă, pierzând primul set 1-6 iar apoi revenind după un tie-break în setul secund. 
În 2021 are sferturi de finală la ITF W60 Charlottesville, semifinale la ITF W100 Charleston și finală la ITF W80 Tyler. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Snigur (locul 153 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind, 4 mingi de break (2 salvate)
- 1-6 7-6 6-4 cu Wang (locul 101 WTA), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Madison Keys v Harriet Dart

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Madison Keys v Harriet Dart

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Keys la o cotă de 1.35.

Madison Keys vs Harriet Dart Pont: Sub 8.5 breakuri in meci

Madison Keys este o sportivă foarte talentată, însă vine după niște ani modești, în care a avut multe probleme fizice. Pe final de sezon trecut are multe înfrângeri, însă acum este un nou început deci ne putem aștepta să o vedem evoluând mai bine. Keys este una dintre cele mai înalte jucătoare din circuit, iar serviciul este o armă de bază a sa. Harriet Dart nu a fost vreodată în prima sută mondială, așadar pornește evident cu șansa secundă. Aici a trecut de calificări, un atu deoarece are ritm de joc. Ieri cu Wang a fost însă modestă, câștigând cu noroc. Consider astfel că vom vedea sub 8.5 breakuri în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sub 8.5 breakuri in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

35

Castigate:

19

Pierdute:

9

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici