Share

Lucrezia Stefanini - Astra Sharma. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 20.07.2021

WTA

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

20 Iul 2021 09:51 346 0
Logo Lucrezia Stefanini Lucrezia Stefanini
Logo Astra Sharma Astra Sharma
VS
22:30 20 Iulie 2021
WTA - Palermo

Analiză și informații pentru Lucrezia Stefanini v Astra Sharma

În primul tur al turneului WTA de la Palermo, Lucrezia Stefanini joacă împotriva australiencei Astra Sharma, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Stefanini ocupă locul 252 în clasamentul WTA, în timp ce Sharma este pe 121.

Turneul de la Palermo se joacă pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale de peste 200 de mii de dolari.

Lucrezia Stefanini: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Lucrezia Stefanini are 23 de ani și se află pe cea mai bună poziție din carieră, locul 252. Jucătoarea italiană joacă mai mult în turnee ITF, iar în acest sezon a avut succes mai mult pe hard. Deși a jucat mai mult pe zgură în sezoanele anterioare, în 2021 Stefanini are un titlu la Salinas, turneu de 25k, o finală, o semifinală și un sfert de finală. A adunat 22 de victorii și 11 înfrângeri pe această suprafață. Pe zgură, Lucrezia are opt victorii și trei înfrângeri, iar săptămâna trecută a făcut o semifinală la Biaritz, într-un turneu de 60k. Pentru Stefanini acest turneu reprezintă o oportunitate imensă de a aduna puncte și de a intra poate în top 200, acolo unde nu a fost niciodată.

Astra Sharma: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Astra Sharma are 25 de ani, ocupă locul 121, dar a fost și pe 85 în urmă cu doi ani, înainte de Pandemie. Sharma joacă destul de bine anul acesta, în care a obținut primul ei titlu WTA, la Charleston, într-o finală cu Ons Jabeur. Sharma a prins o săptămână magică, în care a jucat un tenis echilibrat, cu o defensivă formidabilă și cu atacuri bine gândite. A ajuns în turul al doilea la ROland Garros, unde Jabeur și-a luat revanșa, apoi a trecut de calificări la Wimbledon, însă a cedat în primul tur la Kristina Pliskova, după trei seturi. A mers la Hamburg, dar a pierdut în primul tur cu Bonaventure, iar la Lausanne a trecut de calificări și a a ajuns până în turul al doilea, unde a fost eliminată în trei seturi de Garcia. A jucat un tenis bun, împotriva unor adversare tari din top 100, iar acum încearcă la Palermo să ajungă cât mai departe.

Statistica meciurilor directe Lucrezia Stefanini v Astra Sharma

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Lucrezia Stefanini v Astra Sharma

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru ca Sharma să ia primul set și meciul și o cotă de 1,65 pentru o victorie la cel puțin patru game-uri diferență.

Lucrezia Stefanini vs Astra Sharma Pont: Astra Sharma câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Lucrezia Stefanini este o jucătoare modestă, din afara top 200, care a evoluat în acest sezon în turnee ITF de 25k. A avut succes mai mult pe hard, dar este o jucătoare crescută pe zgură. Astra Sharma a fost destul de constantă și a fost învinsă doar de jucătoare mai bine clasata. Jocul ei sobru, fără extravaganțe este un garant al succesului împotriva unor jucătoare modeste. Sharma se remarcă mai ales prin defensivă, iar loviturile de atac și le alege cu grijă. De aceea, cred că îi va fi greu Lucreziei Stefanini să facă puncte pe greșeala adversarei și va trebui să ia ea inițiativa. Merg pe un succes clar, la cel puțin cinci game-uri, la o cotă pe care am luat-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Astra Sharma câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

35

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici