1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Lucia Bronzetti vs Jelena Ostapenko

Lucia Bronzetti vs Jelena Ostapenko - Ponturi Pariuri Roland Garros, 24.05.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-05-20 18:49:00

Roland Garros

24 Mai 2022, 12:00

Lucia Bronzetti

Lucia Bronzetti

versus
Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lucia Bronzetti v Jelena Ostapenko

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Lucia Bronzetti și Jelena Ostapenko, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, având peste 22 de milioane de turiști anual. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere 43.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Halep, Badosa sau Jabeur. 

Lucia Bronzetti: Forma echipei, știri și statistici

Lucia Bronzetti este o italiancă de 23 de ani, clasată pe locul 83 WTA. 
Iar Bronzetti este la cel mai bun sezon din carieră, de curând atingând maximul său dacă ne raportăm la clasamentul WTA, poziția a 79-a. Evident, aceasta nu este impresionantă. 
Însă, Lucia este destul de tânără, are spațiu în care poate să evolueze deci să mai urce în ierarhii. 
Momentan, Bronzetti nu poate să fie considerată una dintre jucătoarele bune din prima sută mondială, sau care poate produce surprize majore. Totuși, forma sa nu este de neglijat, iar pe zgură poate să se dovedească periculoasă. 
În acest sezon are deja titlu la ITF W60 Chiasso, turneu de mai mică anvergură sau tur 4 la Miami, turneu extrem de bun, unde a trecut de Tomljanovic și Voegele, până să fie eliminată de către Saville. 
Iar aici vine după ce săptămâna trecută a ajuns până în semifinale la Rabat. A trecut de Kalinskaya sau Diaz, cedând cu Trevisan. Un parcurs atât de bun, cu 3 victorii consecutive, cu siguranță îi va da încredere în sine. 
În 2022 are titlu la ITF W60 Chiasso și semifinale la Rabat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Jelena Ostapenko este o letonă de 24 de ani, clasată pe locul13 WTA. 
Iar Ostapenko pare deja o veterană a circuitului, ceea ce ne face să uităm faptul că ea este în continuare foarte tânără. Practic, Jelena este tot în partea de incipit a carierei sale, iar în următorul deceniu poate să obțină mari performanțe. 
Ostapenko deja are un trofeu major în palmares, acel titlu chiar de la acest grand slam, când a trecut în finală de Halep, iar în viitor este posibil să mai obțină și altele. 
Probleme Jelenei a fost întotdeauna lipsa de control, atât în cazul în care ne referim la forță cât și la partea mintală. 
Ostapenko lovește deseori violent, însă comite multe greșeli neforțate, având puține partide în care este în flux. Apoi, are multe meciuri în care își pierde cumpătul, gesticulează nervoasă deci nu mai este 100% concentrată. 
Sezonul ei este foarte bun, cu semifinale la Sankt Petersburg, apoi titlu la Dubai, unde a trecut de Swiatek și de Halep, posibile viitoare adversare ale sale în acest sfert de tablou. 
Însă, pe zgură nu are victorie. 
A cedat în trei seturi cu Alexandrova la Madrid, apoi pierzând 2-6 3-6 cu Davis la Roma, partidă foarte modestă. 
În 2022 are semifinale la Sankt Petersburg, titlu la Dubai și semifinale la Doha.

Statistica meciurilor directe Lucia Bronzetti v Jelena Ostapenko

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Lucia Bronzetti v Jelena Ostapenko

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Ostapenko, la o cotă de 3.80.

Lucia Bronzetti vs Jelena Ostapenko Pont: Jelena Ostapenko comite mai multe duble greseli

Lucia Bronzetti vine în formă foarte bună aici, după ce săptămâna trecută a ajuns până în semifinale la Rabat. Această stare pozitivă s-a văzut și în serviciu, iar Lucia a comis puține duble greșeli în ultima vreme: 2 cu Serrano, 4 împotriva lui Kalisnaya, în meci foarte lung, 2 cu Burel, 1 cu Diaz și 1 cu Trevisan. Jelena Ostapenko este favorită, însă forma ei este în picaj. După o lună foarte bună, cu titlu la Dubai, ea a început să evolueze modest, iar pe zgură a pierdut ambele partide jucate, cu Alexandrova și cu Davis. Jelena și-a reglat serviciul față de anii anteriori, însă tot este predispusă la duble greșeli, în special când nu este în formă. Pe zgura a comis 8 duble cu Alexandrova și 3 cu Davis. Consider astfel că Ostapenko va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici