Linda Noskova vs Emma Raducanu - Ponturi Pariuri Roland Garros, 23.05.2022

WTA

Cota: 1.95

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Mai 2022 22:39 699 0
Logo Linda Noskova Linda Noskova
Logo Emma Raducanu Emma Raducanu
VS
15:30 23 Mai 2022
Roland Garros

Analiză și informații pentru Linda Noskova v Emma Raducanu

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Linda Noskova și Emma Răducanu, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, fiind considerat cel mai scump oraș din Europa. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 43.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Krejcikova, Swiatek, Răducanu sau Badosa. 

Linda Noskova: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Linda Noskova este o cehoaică de 17 ani, clasată pe locul 185 WTA. 
Iar Noskova este o mare promisiunea a viitorului, una dintre cele mai bune junioare din lume. Nu a fost vreodată în prima sută mondială la profesioniste, însă acest lucru este total normal dacă ne uităm la vârsta sa, ea fiind mult mai tânără chiar și față de oponenta de astăzi. 
Astfel, Linda este la început de drum, iar cariera sa poate să fie excelentă. 
Sezonul ei este mixt, cu titlu la ITF W60 Croissy Beauborg, însă pe hard. Aceasta este și suprafața ei preferată, pe zgură jucând destul de rar și cu rezultate modeste. Excepția este chiar acest turneu, anul trecut câștigându-l la juniori. 
De exemplu, aici vine după turneul W80 Praga, unde a cedat 1-6 1-6 cu Bartunkova. 
Astfel, faptul că aici a reușit să treacă de calificări este oarecum o surpriză. Acolo a jucat chiar excelent, învingându-le pe Blikova sau Perrin, oponente considerate mai bune. 
În 2022 are semifinale la ITF W25 Manacor, semifinale la ITF W25 Nur Sultan și titlu la ITF W60 Croissy Beaubourg. 
Aici:

- 6-3 7-5 cu Blinkova (locul 120 WTA), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (11 salvate)
- 6-4 4-6 6-3 cu Perrin (locul 264 WTA), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-2 cu Sramkova (locul 179 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Emma Raducanu: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Emma Răducanu este o britanică de 19 ani, clasată pe locul 12 WTA. 
Iar Răducanu este o enigmă, prea tânăra și prea puțin vizibilă în circuitul WTA pentru a fi corect caracterizată. A realizat acea surpriză uluitoare la US Open anul trecut, când, venită din calificări, a câștigat trofeul fără să piardă vreun set. 
Însă, în acea perioadă era într-o stare de flux, jucând parcă teleghidată. De atunci, Emma nu a mai confirmat, având turnee slabe sau foarte slabe. 
Acest lucru este normal. Ea, deși este campioană de grand slam, nu cunoaște deloc circuitul. Momentan evoluează pentru prima oară în carieră la aceste turnee, astfel este într-un an de tranziție. 
În plus, îi place să meargă pe drumul ales de sine, schimbând des antrenorii, spunând că vrea un antrenor pentru fiecare lovitură. Mai nou, a spus că nu mai dorește deloc antrenor și că o să pună accentul pe sparring. 
Rămâne de văzut cum se va descurca. Emma are multe alte probleme, de exemplu venind aici cu o accidentare la spate, din cauza căreia s-a retras la Roma. Astfel, este probabil să nu fie la 100% și să nu poată ajunge în fazele finale. 
Zgura lentă nu îi place prea mult, iar publicitatea excesivă și presiunea britanică e posibil să o deraieze din obiectivele sportive ale sale. 
Sezonul actual este modest, de exemplu la Australian Open cedând în turul secund cu Danka Kovinic. La Indian Wells a cedat cu Martic, la Miami cu Siniakova, iar la Madrid cu Anhelina Kalinina. 
Singurul turneu mai bun a fost la Stuttgart, unde a jucat bine cu Swiatek. 
În 2022 are sferturi de finală la Stuttgart.

Statistica meciurilor directe Linda Noskova v Emma Raducanu

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Linda Noskova v Emma Raducanu

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Răducanu, la o cotă de 1.88.

Linda Noskova vs Emma Raducanu Pont: Linda Noskova comite peste 2.5 duble greseli

Linda Noskova este surpriza plăcută a calificărilor de aici. Linda este o junioară, una dintre cele mai tinere sportive din topul 500 WTA și o jucătoare care nu evoluează atât de mult pe zgură. Totuși, Linda a câștigat anul trecut acest turneu la juniori, așadar este un semnal pozitiv. În acest an jucase doar o partidă pe această suprafață, cedată 1-6 1-6. Însă, aici în calificări a demonstrat că este o mare speranță a viitorului, trecând de Perrin sau Blinkova, Linda nu a comis multe duble în calificări: 1 cu Blinkova, 3 cu Perrin și 2 cu Sramkova. Însă, în general ea comite destule duble greșeli: 8 cu Boskovic, 3 cu Jeanjean sau 6 cu Bartunkova. În plus, fiind primul ei meci într-un grand slam, poate să aibă emoții. Mai ales că în fața sa este o stea a circuitului. Emma Răducanu este campioană de grand slam, însă actualul sezon este foarte modest. Emma este în tranziție, în plus vine aici cu o accidentare la spate. Ținând cont că zgura nu este suprafața sa preferată, este greu de crezut că ea va ajunge în fazele finale. Însă, in acest meci este favorită. Consider astfel că Noskova va comite peste 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Linda Noskova comite peste 2.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici