1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Laura Siegemund vs Sara Sorribes Tormo - Ponturi Pariuri WTA Praga, 13.08.2020

Laura Siegemund vs Sara Sorribes Tormo - Ponturi Pariuri WTA Praga, 13.08.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-08-13 01:54:00

WTA Praga

13 August 2020, 13:30

Laura Siegemund

Laura Siegemund

versus
Sara Sorribes Tormo

Sara Sorribes Tormo

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Laura Siegemund v Sara Sorribes Tormo

Turneul Prague Open are loc în Cehia, iar în această analiză voi detalia partida dintre Laura Siegemund și Sara Sorribes Tormo, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Praga este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind capitala Cehiei și unul dintre cele mai importante orașe din Europa Centrală. 
Turneul acesta este mic, WTA International, având un fond de premiere de 202.250 dolari. 
Gazda este complexul TK Sparta Praha, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Begu, Halep, Tormo sau Bouchard. 

Laura Siegemund: Forma echipei, știri și statistici

Laura Siegemund este o germancă de 32 de ani, clasată pe locul 65 WTA. 
Iar Siegemund este destul de solidă, deși este inconstantă și a avut o carieră fragmentată din cauza accidentărilor. Ea totuși a fost până pe locul 27 în lume, având și un titlu foarte important, la Stuttgart, pe o zgură mai rapidă. 
În 2019 are sferturi de finală la ITF W100 Trnava, sferturi de finală la ITF Bol, semifinale la București, sferturi de finală la Hiroshima și sferturi de finală la Luxemburg. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Auckland și sferturi de finală la ITF 125k Indian Wells. 
Săptămâna trecută a jucat la Palermo, trecând ușor de Begu însă fiind învinsă la fel de ușor de Kontaveit, deși a câștigat primul set. 
Aici:

- 4-6 6-0 6-1 cu Sherif (locul 172 WTA), câștigând 54% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Sara Sorribes Tormo: Forma echipei, știri și statistici

Sara Sorribes Tormo este o spanioloaică de 23 de ani, clasată pe locul 84 WTA. 
Iar Tormo este interesantă, având un joc destul de bun însă mai mult potrivit pentru zgură. Oricum ea este o prezență constantă în prima sută mondială deci nu poate să fie desconsiderată, având multe titluri însă doar în ITF.
În 2019 are semifinale la ITF W60 Burnie, sferturi de finală la ITF Indian Wells, sferturi de finală la Bogota, finală la ITF Bol, titlu la ITF W 25 Bad Saulgau, finală la ITF W100 Vancouver, sferturi de finală la Hiroshima și sferturi de finală la ITF W100 Dubai. 
Iar în 2020 nu are rezultate. 
Săptămâna trecută Tormo a jucat și ea la Palermo, acolo fiind învinsă clar de Yastremska, 3-6 4-6. 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Strycova (locul 31 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 25% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Laura Siegemund v Sara Sorribes Tormo

În singura întâlnire directă, în 2019 la Bol, Tormo s-a impus 6-1 6-0. 

Cote pentru Laura Siegemund v Sara Sorribes Tormo

Laura Siegemund vs Sara Sorribes Tormo Pont: Sara Sorribes Tormo trimite sub 0.5 asi

Laura Siegemund a jucat destul de slab în primul tur, revenindu-și însă după pauza generată de ploaie. Aici însă are șansa secundă, jucând împotriva unei oponente specialistă pe zgură, în fața căreia a luat un singur game meciul trecut. Sara Sorribes Tormo a revenit în primul meci de la 0-5, câștigând apoi ușor partida cu Strycova. Forma sa este bună însă Sara are un serviciu modest, ea foarte rar trimițând ași. Astfel recent are 0 ași cu Arruabarena, 0 ași cu Bucșă, 0 ași cu Yastremska și 0 ași în primul tur cu Strycova. Consider astfel că Tormo va trimite sub 0.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici