Share

Kristina Mladenovic - Shuai Zhang. Ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 11.06.2021

WTA

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

11 Iun 2021 08:52 415 0
Logo Kristina Mladenovic Kristina Mladenovic
Logo Shuai Zhang Shuai Zhang
VS
16:00 11 Iunie 2021
WTA - Nottingham

Analiză și informații pentru Kristina Mladenovic v Shuai Zhang

În sferturile de finală ale turneului WTA de la Nottingham, care se joacă pe iarbă, Kristina Mladenovic o întâlnește pe Shuai Zhang, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Kristina Mladenovic ocupă locul 61 în ierarhia WTA, în timp ce Zhang ocupă locul 46.

Kristina Mladenovic: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

La 28 de ani, Kristina Mladenovic vrea să folosească sezonul pe iarbă pentru a-și repara clasamentul, unde se află în afara top 50. După un sezon pe zgură slab, franțuzoaica a legat două victorii la Nottingham, dar a avut nevoie de set decisiv în fiecare partidă și de peste două ore de joc. A eliminat-o pe Kurumi Nara în primul tur, după o partidă în care a servit doi ași și a comis șase duble greșeli și nu a salvat niciuna din cele patru mingi de break înfruntate. Dacă victoria cu Nara era previzibilă, cea împotriva lu McNally reprezintă o realizare importantă, deoarece jucătoarea din SUA este competitivă pe iarbă. A salvat doar două din cele șase mingi de break avute de McNally și și-a păstrat numărul de ași și duble greșeli din prima rundă. Mladenovic are două victorii și cinci înfrângeri în sferturile de finală jucate pe iarbă, iar precedenta semifinală pe această suprafață a venit în urmă cu cinci ani. Mladenovic a ajuns ultima oară în semifinalele unui turneu în urmă cu doi ani.

Shuai Zhang: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Shuai Zhang avea un sezon dezastruos înainte de Nottingham. Jucătoarea din China obținuse o singură victorie și avea nouă înfrângeri. Ajunsă la 32 de ani, Zhang pare departe de anii ei buni, dar cele două victorii obținute aici o pot face periculoasă. Cea mai bună realizare a ei pe iarbă este sfertul de finală de la Wimbledon din 2019, când a pierdut cu SImona Halep. Aici, a eliminat-o în primul tur pe Arina Rodionova în două seturi, iar ieri a reușit același lucru cu Zarina Diyas. Cu Rodionova a avut de înfruntat opt mingi de break, din care a salvat șase, iar cu Diyas a oferit doar patru mingi de break din care a salvat două. Nu a servit nici un as împotriva lui Diyas. Shuai Zhang nu a mai ajuns în semifinalele unui turneu din 2018.

Statistica meciurilor directe Kristina Mladenovic v Shuai Zhang

Este 4-1 pentru Kristina Mladenovic la întâlnirile directe. Pe iarbă, Mladenovic s-a impus de două ori în două seturi. Se întâmpla în 2017 la Birmingham și Eastbourne

Cote pentru Kristina Mladenovic v Shuai Zhang

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,95 pentru ca Mladenovic s ia primul set și meciul și o cotă de 1,9 pentru o victorie la cel puțin trei game-uri diferență pentru Mladenovic.

Kristina Mladenovic vs Shuai Zhang Pont: Kristina Mladenovic câștigă

Kristina Mladenovic este jucătoarea mai bună pe această suprafață, deoarece are un serviciu mai bun și folosește foarte bine slice-ul, o lovitură care-i poate produce multe daune lui Zhang. Jucătoarea din China nu a arătat un joc nemaipomenit și a învins adversare care nu erau în formă și nici prea competitive pe iarbă . Mladenovic și-a ridicat nivelul în decisiv în ambele ei confruntări și a demonstrat că pusă sub presiune reacționează foarte bine. Merg pe o victorie a Kristinei Mladenovic, care are și ascendentul moral dat de cele patru victorii consecutive cu Zhang, dintre care două pe iarbă în minimum de seturi. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Kristina Mladenovic câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici