1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kristina Mladenovic - Kurumi Nara. Ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 09.06.2021

Kristina Mladenovic - Kurumi Nara. Ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 09.06.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-06-08 22:44:00

WTA - Nottingham

09 Iunie 2021, 13:00

Kristina Mladenovic

Kristina Mladenovic

versus
Kurumi Nara

Kurumi Nara

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Kristina Mladenovic v Kurumi Nara

În turul al doilea al turneului WTA de la Nottingham, care se joacă pe iarbă, Kristina Mladenovic o întâlnește pe Kurumi Nara, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Mladenovic ocupă locul 61 în ierarhia WTA, în timp ce Kurumi Nara este pe 155.

Kristina Mladenovic: Forma echipei, știri și statistici

Kristina Mladenovic a împlinit recent 28 de ani, dar forma sportivă slabă a dus-o în afara top 50. Jucătoare care atingea locul 10 în urmă cu trei ani, Mladenovic nu a reușit în acest sezon să lege victorii pe un tablou principal, decât la AO și la Lyon. Are un bilanț de 11 victorii și 15 înfrângeri, iar pe zgură nu a reușit să treacă de turul al doilea la ROland Garros. Pe iarbă are un bilanț foarte bun, cu 41 de victorii și 27 de înfrângeri. Are o finală la s Hertoghenbosch, o semifinală la Eastbourne și un sfert la Nottingham. În general, a pierdut la jucătoare foarte bune pe această suprafață, ca Barty, Serena Williams, Kvitova, Alison Riske, Ribarikova, Mladenovic are un serviciu destul de bun și un slice de rever prin care poate pune mari probleme pe această suprafață. 

Kurumi Nara: Forma echipei, știri și statistici

Kurumi Nara are 29 de ani și a ajuns pe locul 155, după ce a fost la un moment dat pe locul 32 în lume. Japoneza ajunge din ce în ce mai rar pe tablourile WTA și își desfășoară activitatea mai mult la nivel ITF. În acest an, are 14 victorii și 11 înfrângeri și vine dupăun sezon pe zgură unde a avut un bilanț pozitiv. Suprafața ei favorită este hard-ul, unde a disputat cele mai mult meciuri în carieră. Pe iarbă, are 22 de victorii și 29 de înfrângeri și nu a obținut mai mult de patru victorii pe această suprafață în niciun sezon. Kurumi Nara a ajuns în turul al doilea după ce a învins-o în trei seturi pe Victoria Tomova. A oferit nouă mingi de break din care a salvat șapte, însă trebuie spus că Tomova nu este o jucătoare competitivă pe iarbă. 

Statistica meciurilor directe Kristina Mladenovic v Kurumi Nara

Este 3-1 pentru Mladenovic la întâlnirile directe. Ultima s-a consumat în 2015, pe iarbă și a fost câștigată de Mladenovic cu 6-7, 6-3, 6-3

Cote pentru Kristina Mladenovic v Kurumi Nara

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,5 pentru ca Mladenovic să câștige primul set și meciul și o cotă de 1,9 pentru o victorie a franțuzoaicei la cel puțin cinci game-uri diferență.

Kristina Mladenovic vs Kurumi Nara Pont: Kristina Mladenovic câștigă cu h (-3,5) la game

Kristina Mladenovic este o jucătoare competitivă pe iarbă, unde a trecut mai mereu de primele tururi. Serviciul puternic și slice-ul de rever sunt armele sale, iar scurta, o lovitură care-i aduce multe puncte. Kurumi Nara nu are deloc rezultate pe această suprafață, deoarece serviciul nu este grozav, fiind o jucătoare scundă și nu are nici o lovitură prin care să pună probleme. Merg pe un succes al franțuzoaicei la cel puțin patru game-uri diferență, deoarece are o experiență mai bună pe iarbă și dorința de a reveni în top 50. Cota oferită de Superbet pariuri este bună și o recomand .

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici