1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kristina Mladenovic v Darya Kasatkina: Ponturi Pariuri calificări WTA Dubai. 16.02.2020

Kristina Mladenovic v Darya Kasatkina: Ponturi Pariuri calificări WTA Dubai. 16.02.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-02-15 23:36:00

WTA Dubai

16 Februarie 2020, 10:00

Kristina Mladenovic

Kristina Mladenovic

versus
Darya Kasatkina

Darya Kasatkina

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kristina Mladenovic v Darya Kasatkina

În turul 2 al calificărilor de la WTA Dubai, față în față se vor afla Kristina Mladenovic și Daria Kasatkina. Partida este programată în jurul orei 10:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Kristina Mladenovic: Forma echipei, știri și statistici

Ocupanta locului 37 WTA se simte bine la Dubai. Ea are reședința în orașul din Emirate, iar pregătirea o face chiar pe terenurile pe care se dispută acest turneu. Anul trecut Kiki reușea să o învingă la Dubai pe Naomi Osaka, ocupanta locului 1 WTA și proaspăta campioană de la Australian Open 2019. Stilul agresiv îi aduce multe puncte Kristinei. Ea ajunge cu ușurință la fileu, unde se simte precum peștele în apă. Mladenovic joacă alături de Timea Babos în competițiile de dublu, iar echipa celor două ocupă primul loc în lume. În primul tur al calificărilor de la Dubai, sportiva din Franța a trecut de Jasmine Paolini cu 6-1, 6-4. Ea a jucat recent la Dubai: în luna decembrie, înainte de Crăciun, Kiki a ajuns în semifinalele competiției ITF 100k.

Darya Kasatkina: Forma echipei, știri și statistici

Anul 2019 a fost unul mult sub așteptări pentru Daria Kasatkina. Ea începea pe locul 10 WTA, dar a terminat în afara primelor 60. În prezent, sportiva de 22 de ani este pe locul 71 WTA și a ajuns să joace calificări la turneele de nivel Premier. Ea are 4 victorii și 4 înfrângeri în 2020. În runda inaugurală a calificărilor de la Dubai, Kasatkina a trecut de conaționala Natalia Vikhlyantseva, cu 6-3, 6-2. Succesul obținut sâmbătă a pus capăt unei serii de 3 eșecuri consecutive: cu Bencic, Keys și Alexandrova. Sportivă cu reale calități pe teren, Daria are mari probleme din punctul de vedere al concentrării și al regăsirii încrederii în sine.

Statistica meciurilor directe Kristina Mladenovic v Darya Kasatkina

Kristina a câștigat ambele meciuri directe: unul în 2015, celălalt în 2018.

Cote pentru Kristina Mladenovic v Darya Kasatkina

Jucătoarea din Rusia este considerată favorită, dar eu nu cred că va avea un meci ușor. Pentru o miză moderată puteți paria chiar pe victoria Kristinei Mladenovic, la o cotă de 2,50. 

Kristina Mladenovic vs Darya Kasatkina Pont: Minim un set Mladenovic

Kristina Mladenovic a mai învins-o de două ori pe Kasatkina, deci știe ce are de făcut pentru a triumfa și duminică. Jucătoarea din Franța se simte excelent în complexul din Dubai, acolo unde se antrenează pe întrega durată a anului. Kasatkina are reale dificultăți în a reveni la forma care a consacrat-o și nu cred că va reuși să o facă prea curând. Aleg varianta mai sigură, cea a unui set câștigat de Kiki, la o cotă excelentă. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici