1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kristina Kucova - Tamara Korpatsch. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 24.07.2021

Kristina Kucova - Tamara Korpatsch. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 24.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-24 08:31:00

WTA - Gdynia

24 Iulie 2021, 15:30

Kristina Kucova

Kristina Kucova

versus
Tamara Korpasch

Tamara Korpasch

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Kristina Kucova v Tamara Korpasch

În semifinalele turneului de la Gdynia, Kristina Kucova joacă împotriva Tamarei Korpatsch, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Kristina Kucova ocupă locul 150 în clasamentul WTA, în timp ce Tamara Korpatsch se află pe poziția 162.

Turneul de la Gdynia se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 200 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Kristina Kucova: Forma echipei, știri și statistici

Kristina Kucova caută prima ei finală la nivel WTA, la 31 de ani. Jucătoarea slovacă a avut ieri o zi foarte lungă, în care a terminat meciul cu Irina Bara început joi și a înfruntat-o pe Gorgodze în sferturi. Mai întâi, Kucova a recuperat repede deficitul de două game-uri din decisivul cu Bara, era 2-4 și s-a calificat rapid în sferturi. Acolo, a jucat cel mai lung meci al anului din circuitul WTA, 3 ore și 56 de minute cu Ekaterina Gorgodze. AU fost trei seturi încheiate la tiebreak, cu primul revenind jucătoarei din Georgia. Kucova a salvat patru mingi de meci în setul al doilea și a revenit în decisiv, unde Gorgodze a servit pentru meci. Și-a pierdut serviciul de nouă ori, nu a expediat niciun as și a comis șase duble greșeli. A jucat 112 puncte cu primul serviciu, cu un procentaj de reușită de 55%. Astfel, în două zile, Kucova a adunat peste șase ore de tenis, iar partea fizică ar putea să conteze enorm în această semifinală. Kucova se află doar pentru a treia oară într-o semifinală de nivel WTA. În 2014, la București, i-a luat doar patru game-uri RObertei Vinci, iar în 2016, la Montreal, pe hard, i-a luat doar trei game-uri lui Madison Keys. 

Tamara Korpasch: Forma echipei, știri și statistici

Tamara Korpatsch are 26 de ani și se află în cea de a doua semifinală la nivel WTA din carieră. În 2019, la Lausanne, pierdea în două seturi în fața lui Alizet Cornet. De atunci, Korpatsch nu a mai câștigat niciun meci la nivel WTA până aici, la Gdynia. Jucătoarea germană își putea încheia chiar din primul tur turneul, unde a fost condusă cu set și 5-2 de Olga Govortsova, dar a izbutit o revenire spectaculoasă. A salvat două mingi de meci și a trecut în turul al doilea după aproape trei ore. În turul al doilea, a revenit de la minge de set în primul act cu Falkowska, pe care a eliminat-o în două seturi. Ieri, în sferturi, a trecut în două seturi de Ana Bondar, la capătul celui mai bun meci al ei din această săptămână. Și-a pierdut serviciul de patru ori, dar a câștigat de șase ori pe serviciul adversarei. Korpatsc s-a remarcat printr-o defensivă foarte bună în ultimele două meciuri și prin capacitatea de a obține greșeli neprovocate din partea adversarelor. 

Statistica meciurilor directe Kristina Kucova v Tamara Korpasch

Kristina Kucova s-a impus în două seturi în urmă cu doi ani, în calificări la ROland Garros.

Cote pentru Kristina Kucova v Tamara Korpasch

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,1 pentru ca Tamara Korpatsch să ia primul set și meciul și o cotă de 2 pentru o victorie a acesteia la cel puțin trei game-uri diferență.

Kristina Kucova vs Tamara Korpasch Pont: Tamara Korpatsch câștigă

Tamara Korpatsch este mai proaspătă din punct de vedere fizic, iar jocul ei a crescut de la meci la meci. Pentru Kucova, va fi greu să se recupereze, după bătălia de patru ore cu Gorgodze. Dacă Tamara Korpatsch va reuși să lungească schimburile, va intra într-o zonă în care Kucova va suferi din punct de vedere fizic. De aceea, merg pe jucătoarea germană, care este mai proaspătă și are resurse mai mari de energie fizică și emoțională pentru o astfel de bătălie. Încărcătura este mare, deoarece ambele se află în fața primei finale WTA din carieră. Cota oferită de oferta Superbet pariuri este foarte bună și merită încercată.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici