1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kristina Kucova vs Irina Maria Bara - Ponturi Pariuri ATP Gdynia, 21.07.2021. Românca este cap de serie la turneul polonez

Kristina Kucova vs Irina Maria Bara - Ponturi Pariuri ATP Gdynia, 21.07.2021. Românca este cap de serie la turneul polonez

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-07-21 07:15:00

WTA Gdynia

21 Iulie 2021, 17:30

Kristina Kucova

Kristina Kucova

versus
Irina Maria Bara

Irina Maria Bara

2.00

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Kristina Kucova v Irina Maria Bara

Miercuri, 21 iulie 2021, nu înainte de orele 17.30, este programat ultimul meci al zilei de pe tabloul principal de simplu feminin de la WTA Gdynia, între Kristina Kucova (150 WTA) din Slovacia și Irina Maria Bara (116 WTA) din România. Pronosticul ales merge în direcția jucătoarei mai slab clasate, dar cu o experiență considerabilă pe suprafețele lente, la o cotă excelentă preluată din oferta Superbet pariuri de azi.

Kristina Kucova: Forma echipei, știri și statistici

Kristina (31 ani) este o jucătoare de 1,63 metri înălțime, originară din Bratislava, cu o experiență foarte mare în circuitul profesionist feminin. Ea a debutat în 2004, la nivel ITF, iar de atunci a cucerit 11 titluri minore și unul important, toamna trecută pe zgura de la Praga. 

Kucova a declarat că preferă suprafețele de joc rapide, de tip hard, însă de-a lungul carierei a evoluat mult mai mult pe zgura roșie europeană, din motive financiare. Recordul său pe hard este de 118 victorii și 105 înfrângeri, în timp ce pe terenurile lente are 261 succese și 152 eșecuri.

În 2021 a avut prestații apreciabile, reușind să le învingă pe Bolsova, Yafan Wang sau Sloane Stephens, iar cu Ashleigh Barty la Miami s-a ținut foarte aproape de nivelul liderei mondiale, cedând la mare luptă, în prelungirile setului decisiv, scor 3-6 6-4 5-7. 

În primul tur de la Gdynia, turneu la care participă în premieră, slovaca a trecut fără emoții de poloneza Urszula Radwanska (209 WTA) cu scorul de 6-2 6-1, în 66 minute de joc, impresionând prin eficiența primului serviciu - 95%.

Irina Maria Bara: Forma echipei, știri și statistici

Irina (26 ani) este o jucătoare originară din Bihor, care încearcă de foarte mult timp să pătrundă în prima sută mondială. Cel mai sus a fost situată pe locul 112 WTA, însă ar putea profita de contextul actual din circuitul profesionist, cu mai multe concursuri de nivel WTA, la care sportivele de top nu participă, unele fiind accidentate iar altele alegând să participe la Olimpiada de la Tokyo.

Spre exemplu, la această primă ediție a concursului de la Gdynia, din nordul Poloniei, Bara a fost chiar desemnată cap de serie numărul 10 și are parte de un culoar destul de bun, cu o eventuală partidă în sferturi contra Varvarei Lepchenko sau a Ekaterinei Gorgodze, ambele din afara top 150 mondial. 

În prima rundă, românca a trecut la mare luptă de italianca Federica Di Sarra, cu scorul de 6-3 1-6 7-5, după 2 ore și 39 minute de joc. În acel meci au fost realizate în total 20 de breakuri, câte 10 de fiecare! Bara a comis 6 duble greșeli și nu a reușit niciun as, fiind jucătoarea mai defensivă, dar care pe final a comis mai puține erori.

Serviciul sportivei de 1,64 metri înălțime nu reprezintă o armă reală, fiind extrem de vulnerabil sub presiune, însă Irina compensează printr-o bună deplasare în teren și o rezistență extraordinară în raliurile prelungite.

Statistica meciurilor directe Kristina Kucova v Irina Maria Bara

Cele două tenismene din generații diferite nu s-au mai confruntat până în prezent, într-un meci oficial de simplu din cadrul competițiilor de nivel WTA sau ITF.

Cote pentru Kristina Kucova v Irina Maria Bara

Cei mai curajoși pot încerca și victoria slovacei cu scorul de 2-0 la seturi, la o cotă de 3,15 preluată din oferta Superbet pariuri sportive.

Kristina Kucova vs Irina Maria Bara Pont: Victorie Kucova

Mizez cu încredere medie pe victoria jucătoarei din Slovacia, în turul secund de la WTA Gdynia. Kristina Kucova este o sportivă ceva mai ofensivă, capabilă să producă un număr mai ridicat de puncte direct câștigătoare și să decidă soarta majorității schimburilor de mingi, fiind în general mai explozivă în lovituri, în special de pe partea de forehand. Irina Bara va aborda cel mai probabil din nou probabil tenisul ei tipic, de anduranță și va încerca să lovească pe contre, atunci când va avea oportunitatea. Forma sa fizică pare una bună, însă deja a fost implicată în 2 meciuri lungi la Gdynia, atât la simplu cât și la dublu, cu multe suișuri și coborâșuri. Cota de dublare oferită de Superbet pariuri sportive pentru victoria Kristinei Kucova este cea mai bună de pe piață, la ora actuală!

Miza: 7/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici