1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis WTA Hobart - Flipkens vs Zhang, un plus de forță pentru chinezoaică

Ponturi tenis WTA Hobart - Flipkens vs Zhang, un plus de forță pentru chinezoaică

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-01-13 15:06:00

Tenis WTA - Hobart

14 Ianuarie 2020, 04:15

Kirsten Flipkens

Kirsten Flipkens

versus
Shuai Zhang

Shuai Zhang

1.52

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Kirsten Flipkens v Shuai Zhang

Marți dimineață, după orele 04.15, este programat meciul din primul tur al WTA Hobart, între Kirsten Flipkens (79 WTA) din Belgia și Shuai Zhang (40 WTA) din China. Pronosticul recomandat merge în direcția jucătoarei mai bine clasate, desemnată cap de serie numărul 4 la această ediție a competiției tasmaniene.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Kirsten Flipkens: Forma echipei, știri și statistici

Kirsten (34 ani) a început cu stângul noua stagiune, fiind învinsă din primul tur la Auckland, de către canadianca Eugenie Bouchard (211 WTA). 

Scorul din Noua Zeelandă a fost unul echilibrat, 5-7 5-7, dar s-a văzut minusul de putere din loviturile lui Kirsten. De asemenea, serviciul său a fost sub așteptări, în momentele de presiune cedând inițiativa foarte ușor.

Recordul carierei pentru belgiancă, pe hard outdoor este de 171 victorii și 141 înfrângeri, din 2003 încoace. Cele mai bune rezultate la Hobart au fost o semifinală în 2013, apoi sfertul de finală de anul trecut, dar cel mai probabil nu va reuși să apere punctele cucerite la ediția anterioară și va mai cădea în clasamentul WTA în săptămânile următoare.

Shuai Zhang: Forma echipei, știri și statistici

Shuai (30 ani) este și ea o jucătoare matură, dar care a apărut mai târziu în lumina reflectoarelor din tenisul profesionist feminin. 

Ca și volum de joc, tenismena din China este net superioară adversarei de marți dimineață, având un bilanț mai bogat - 364 victorii și 216 înfrângeri oficiale pe ciment, în aer liber. 

Debutul lui 2020 a fost unul destul de dezamăgitor pentru ea, bifând un succes cu Linette și un eșec surprinzător cu Bondarenko, în turneul de casă de la Shenzhen. 

Zhang are un plus la capitolul talie, măsurând 1.77 metri și 66 kilograme, fiind cu 12 centimetri mai înaltă și cu aproximativ 10 kilograme mai grea decât Flipkens. 

Statistica meciurilor directe Kirsten Flipkens v Shuai Zhang

Cele două experimentate tenismene se vor duela în premieră, în proba de simplu feminin.

Cote pentru Kirsten Flipkens v Shuai Zhang

Cei mai curajoși pot încerca și varianta unei victorii mai clare din partea favoritei, cu scorul de 2-0 la seturi, la o cotă de 2.30 oferită de Unibet.ro.

Kirsten Flipkens vs Shuai Zhang Pont: Victorie Zhang

Merg pe mâna asiaticei în acest duel inedit din Tasmania. Shuai este o jucătoare mai agresivă, cu lovituri mai puternice din spatele liniei de fund și cu un serviciu mai exploziv. Flipkens practică un tenis variat, are un rever elegant cu o singură mână, dar vârsta (34 ani) începe să își spună cuvântul, mai ales că belgianca a avut mereu un aspect mai degrabă fragil. Zhang se simte bine în condițiile din vara australă, cu temperaturi ridicate și o umiditate tipică. De-a lungul anilor, chinezoaica a obținut performanțe notabile în Australia, înclusiv în turneele de Mare Șlem, atât la simplu cât și la dublu. Chiar și începutul de sezon a fost unul mai bun pentru capul de serie numărul 4 de la Hobart, de aceea cred că se va impune marți.

Miza: 8/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici