1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Pliskova - Viktorija Golubic. Ponturi pariuri tenis WTA Wimbledon. 06.07.2021

Karolina Pliskova - Viktorija Golubic. Ponturi pariuri tenis WTA Wimbledon. 06.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-06 08:45:00

Ponturi tenis WTA - Wimbledon

06 Iulie 2021, 15:00

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

versus
Viktorija Golubic

Viktorija Golubic

1.47

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Karolina Pliskova v Viktorija Golubic

În sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Karolina Pliskova o întâlnește pe Viktorija Golubic, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri pentru acest meci. Karolina Pliskova ocupă locul 13 în clasamentul WTA, în timp ce Golubic se află pe poziția 66.

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova este un fost număr unu mondial, care a ieșit din top zece chiar înaintea turneului de la Wimbledon. Jucătoare foarte bună pe iarbă, unde a obținut trei titluri, Pliskova se află pentru prima oară în sferturi la Wimbledon. De obicei, Karolina reușea să aibă succes în turneele pregătitoare pe iarbă, dar la Wimbledon se bloca inexplicabil. Acum, pare să fie reversul medaliei. Karolina a ajuns la WImbledon fără nici o victorie pe iarbă, cu două înfrângeri suferite la Berlin și Eastbourne, cu Pegula și Giorgi. Karolina are un bilanț de trei victorii și patru înfrângeri în precedentele sferturi jucate la un turneu de Grand Slam. A ajuns în finală la US Open în 2016 și a făcut semifinală la ROland GArros în 2017 și în 2019 la AO.

Karolina Pliskova este singura jucătoare ajunsă în sferturile de finală fără să piardă set, deși a avut un traseu cu jucătoare în formă. A eliminat-o în primul tur pe semifinalista de la Roland GArros, Tamara Zidansek, iar în turul al doilea a trecut de Dona Vekic, jucătoare bună pe iarbă. În turul al treilea a învins-o pe Martincova, jucătoare care a arătat lucruri bune pe iarbă înainte de Wimbledon, pentru ca în optimi să o elimine pe Liudmila Samsonova, câștigătoarea de la Berlin. Pliskova a făcut cel mai un meci împotriva Samsonovei, reușind să salveze patru mingi de break din cinci și să câștige de patru ori pe serviciul adversarei, unul foarte bun. A servit 10 ași, a comis șase duble greșeli și  a câștigat 83% din punctele jucate cu primul serviciu.

Viktorija Golubic: Forma echipei, știri și statistici

Viktorija Golubic are 28 de ani, ocupă locul 66 î lume și nu a fost niciodată mai sus de poziția 51. Jucătoarea din Elveția face cel mai bun sezon din carieră și a ajuns la 42 de victorii în acest sezon. Golubic a jucat două finale WTA, la Lyon și MOnterrey, ambele pierdute și a mai ajuns în finală la alte trei turnee ITF de categorie superioară, din care a câștigat două. Interesant este că Golubic a obținut aceste performanțe în condiții diferite, adică în sală, pe hard outdoor și pe zgură. Pe iarbă, a participat la trei turnee înaite de Wimbledon și a avut parte de o pregătire foarte bună. A fost eliminată în turul al treilea la Nottingham de van Uytvanck, apoi a pierdut în primul tur la Birmingham cu Watson, însă explozia s-a produs la Eastbourne, unde a trecut de calificări și a ajuns până în sferturi. Acolo, a cedat greu în trei seturi cu Kontaveit, căreia i-a luat primul set.

Aici, a avut de tras în primul tur cu Kudermetova, pe care a eliminat-o cu 11-9 în setul decisiv. A arătat că are nervii tari și s-a dezlănțuit în următoarele două partide. A cedat doar două game-uri cu DR Collins și trei game-uri cu Madison Brengle. În optimi, a învins-o în două seturi pe Madison Keys, în fața căreia a servit pentru a rămâne în set în primul act și a revenit de la break în setul al doilea. Și-a pierdut serviciul doar de trei ori și a câștigat de patru ori pe serviciul adversarei.

Statistica meciurilor directe Karolina Pliskova v Viktorija Golubic

S-au întâlnit o singură dată, în 2016, în sală pe hard, în Elveția, iar Golubic s-a impus în trei seturi după 2 ore și jumătate. 

Cote pentru Karolina Pliskova v Viktorija Golubic

Din oferta SUperbet pariuri, am ales alte două cote pe care le puteți încerca la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru o victorie a Karolinei Pliskova la cel puțin patru game-uri diferență și o cotă de 1,7 pentru ca jucătoarea din Cehia să ia primul set și meciul. 

Karolina Pliskova vs Viktorija Golubic Pont: Karolina Pliskova câștigă

Karolina Pliskova nu a pierdut set deși a întâlnit adversare valoroase, iar cheia acestui parcurs este serviciul. Karolina a servit impresionant, reușind să expedieze minim șapte ași pe meci și să își construiască încrederea în spatele acestei arme. Golubic se află pentru prima oară în această fază, după ce avea doar patru victorii în turneele de Grand Slam până la acest Wimbledon. Elvețianca nu are complexe, poate juca rapid cu reverul cu o mână, însă serviciul ei este atacabil, iar Pliskova cu loviturile ei plate o va pune în dificultate. O văd pe Karolina printre favoritele la trofeu, deoarece jocul ei a fost solid în spatele serviciului, armă care o poate ajuta să meargă chiar până la capăt. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Karolina Pliskova vs Viktorija Golubic Pont: Karolina Pliskova comite mai multe duble greseli

Karolina Pliskova face un turneu foarte bun, fără set pierdut, însă pentru ea presiunea devine din ce în ce mai mare, un titlu de grand slam fiind marele obiectiv. Serviciul său este bun însă nesigur, iar ca duble greșeli are aici 4 cu Zidansek, 4 cu Vekic, 9 cu Martincova și 6 cu Samsonova. Viktoria Golubic este o sportivă foarte talentată cu o mentalitate excelentă, așadar are șanse la victorie. Servicul ei este mult mai atent, ca duble având 2 cu Veronika Kudermetova, 2 cu Danielle Collins, 0 cu Brengle și 1 cu Madison Keys. Consider astfel că Pliskova va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 2.00
Status: Anulat

Karolina Pliskova vs Viktorija Golubic Pont: Karolina Pliskova peste 2,5 duble greșeli

La ce formă a arătat in turneele recente, putem spune că rezultatele obținute de Karolina Pliskova sunt surprinzătoare. Jucătoarea din Cehia nu a cedat deocamdată niciun set, însă chiar totul nu putea fi perfect: încă nu a putut scăpa de dublele greșeli. In primele două tururi a avut câte 4 duble cu Zidansek și Vekic, apoi 9 cu Martincova și 6 cu Samsonova. In condițiile in care adversara din sferturi a arătat o formă extraordinară, putem anticipa că meciul nu va fi unul scurt, iar Pliskova va avea timp să comită cel puțin 3 duble greșeli. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici