1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Pliskova - Jelena Ostapenko: ponturi pariuri WTA Roma. 14.05.2021

Karolina Pliskova - Jelena Ostapenko: ponturi pariuri WTA Roma. 14.05.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-05-14 01:11:00

WTA Roma

14 Mai 2021, 13:00

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

versus
Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karolina Pliskova v Jelena Ostapenko

În al doilea sfert de finală al zilei din competiția feminină de la Roma, față în față se vor afla Karolina Pliskova și Jelena Ostapenko. Partida este programată pe arena Grandstand, în jurul orei 13:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două jucătoare, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova se simte excelent la Roma, acolo unde a ajuns în finală la ultimele două ediții disputate. În 2019 a reușit să cucerească titlul, într-o finală cu britanica Johanna Konta, iar anul trecut a fost nevoită să abandoneze în fața Simonei Halep, după ce pierduse primul set cu 0-6. Cehoaica de 29 de ani nu are cel mai bun start de sezon, a câștigat doar 12 din cele 20 de meciuri jucate în 2021. Trecerea pe zgură a adus mai multe satisfacții: Karolina a ajuns în sferturile de finală de la Stuttgart, acolo unde a avut mingi de meci în fața ocupantei locului 1 în lume, Ashleigh Barty. Nu a reușit să se impună, iar apoi a pierdut rapid, în turul 2, la Madrid. Revenită la Foro Italico, acolo unde se simte atât de bine, Pliskova a ajuns în sferturi fără să cedeze vreun set. După ce a beneficiat de un tur liber, în runda a doua a dispus de letona Anastasija Sevastova, scor 6-2, 6-3, iar apoi a trecut și de veterana Vera Zvonareva, cu 7-5, 6-3. Chiar dacă nu a cedat vreun set în acest turneu, jocul pe serviciu nu a fost convingător: Sevastova a realizat două break-uri, iar Zvonareva s-a impus de 4 ori pe retur. La total s-au consemnat 8 break-uri în prima partidă, respectiv 11 în cea de-a doua.

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Fosta campioană de la Roland Garros și-a stabilit cel mai bun rezultat din 2021. Ea a câștigat pentru prima dată 3 meciuri într-o competiție WTA în acest sezon. Jelena le-a învins pe Johanna Konta, finalistă în 2019 printr-un categoric 6-3, 6-1, apoi a dispus de Ajla Tomljanovic cu 6-2, 7-6, iar joi a încheiat câștigătoare un meci pe muchie de cuțit cu Angelique Kerber: 4-6, 6-3, 6-4. Indiferent că a fost vorba de meciuri în două sau în trei seturi, fiecare partidă disputată de Ostapenko a avut peste 7,5 break-uri în total. Jocul letonei este unul riscant, într-o zi bună e capabilă să învingă pe oricine, însă la fel de adevărat e că poate ceda împotriva unor adversare mult mai slab cotate dacă loviturile sale nu își găsesc ținta în terenul advers. Ocupanta locului 49 WTA are 13 victorii și 8 înfrângeri în 2021, iar acum și-a egalat cea mai bună performanță din carieră la Roma - în 2018 ajungea tot în sferturile de finală, unde era învinsă într-un duel dramatic de Maria Sharapova.

Statistica meciurilor directe Karolina Pliskova v Jelena Ostapenko

Karolina Pliskova conduce cu 4-3 la capitolul meciuri directe. Jucătoarea din Cehia s-a impus în cea mai recentă confruntare cu Jelena Ostapenko, cea de luna trecută, de pe zgura indoor de la Stuttgart. Cu acea ocazie, fosta ocupantă a locului 1 WTA a învins în 3 seturi, cu scorul de 6-7, 6-4, 6-3.

Cote pentru Karolina Pliskova v Jelena Ostapenko

Partida se anunță una echilibrată, între două adversare care se cunosc foarte bine. Ele au evoluat la un nivel ridicat în acest turneu, însă au excelat pe retur. Recomandarea mea de pariu merge pe această idee. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți alege și un peste la baremul de 22,5 game-uri. În cazul în care se vor disputa mai mult de 22 de game-uri, veți prinde o cotă bună de 1,90.

Karolina Pliskova vs Jelena Ostapenko Pont: Peste 7,5 break-uri în meci

Față în față se vor afla două jucătoare cu un tenis eminamente ofensiv, care nu țin cont de riscuri. Ambele încearcă să preia controlul punctului încă din fazele incipiente, iar loviturile lor țintesc de cele mai multe ori liniile terenului. De aici apare un număr ridicat de greșeli neprovocate, iar serviciile se pierd cu ușurință. Chiar dacă Pliskova și-a câștigat ambele partide de la Roma în două seturi, de fiecare dată a fost depășit baremul de 7,5 break-uri la total. Aceeași statistică este valabilă și în cazul Jelenei Ostapenko, asta chiar dacă letona a disputat 3 meciuri pentru a ajunge în această fază a întrecerii. Consider că vom vedea și în confuntarea directă cel puțin 8 break-uri, iar recomandarea mea merge pentru un peste la baremul de break-uri fixat de Betano. Să fie verde!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici