1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Pliskova vs Elena Rybakina

Karolina Pliskova vs Elena Rybakina - Ponturi Pariuri WTA Abu Dhabi, 09.02.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-02-08 12:36:00

WTA Abu Dhabi

09 Februarie 2023, 15:30

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karolina Pliskova v Elena Rybakina

Turneul Mubadala Abu Dhabi Open are loc în Emiratele Arabe, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Karolina Pliskova și Elena Rybakina, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Abu Dhabi este o localitate de 1.5 milioane de locuitori, fiind al doilea oraș ca mărime din țară. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 780.637 dolari. 
Gazda este complexul Zayed Sports City International Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Krejcikova, Samsonova, Rybakina sau Zheng. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova este o cehoaică de 30 de ani, clasată pe locul 20 WTA. 
Iar Pliskova poate să fie considerată una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, de fapt una dintre cele mai bune din istorie, ținând cont că a fost în trecut numărul 1 mondial. 
Totuși, Karolina deseori a fost mult sub potențial și nu și-a fructificat șansele. Marea sa dezamăgire este faptul că nu a câștigat vreodată un titlu de grand slam, iar șansele sale sunt din ce în ce mai mici. 
Evident, timp mai este, deoarece Pliskova nu este bătrână, însă adversarele sunt din ce în ce mai bune, chiar și pe terenuri rapide. 
Pliskova vine după un sezon mixt, cu unele rezultate pozitive precum semifinale la Toronto sau sferturi de finală la US Open. Însă, în general, anul său a fost sub așteptări. 
Noul sezon l-a început slab. La Adelaide 1 a pierdut în două seturi cu Ostapenko iar la Adelaide 2 a cedat în două seturi cu Danielle Collins, înfrângeri foarte clare.
La Australian Open a arătat mult mai bine, ajungând până în sferturile de finală, profitând de un tablou ușor. A pierdut în două seturi cu Linette, o dezamăgire. 
Aici a trecut fără nicio problemă de Bonaventure, un lucky loser, într-un meci care a durat sub o oră. 
În 2022 are semifinale la Strasbourg, sferturi de finală la Berlin, semifinale la Toronto și sferturi de finală la US Open. 
Iar în 2023 are sferturi de finală la Australian Open. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Bonaventure (locul 96 WTA), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 86% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o kazahă de 23 de ani, clasată pe locul 10 WTA. 
Iar Rybakina ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, deși ea trebuie să fie mult mai sus. Problema pentru Elena a fost faptul că Wimbledon nu a acordat puncte în sezonul trecut, iar, în calitate de câștigătoare, ea ar fi obținut 2000. 
Chiar și fără acea zestre, Rybakina este bine poziționată și poate crește mult în perioada următoare. Elena este una dintre cele mai interesante sportive, iar, dacă ne raportăm la vârsta sa, putem să o considerăm o viitoare mare campioană și un potențial număr 1 mondial. 
Este înaltă, are unul dintre cele mai bune servicii din circuit și este foarte calmă pe teren, gestionându-și bine trăirile. Evident, are momente în care se pierde sau este tensionată, perfect normale la vârsta sa. 
Elena vine după cel mai bun sezon din carieră, deoarece a câștigat Wimbledon, o performanță la care puțini se gândeau. Totuși, Rybakina de ani buni oferă semne pozitive, înainte de pandemie având niște turnee pur și simplu impresionante. 
Pauza aceea a scos-o din ritm, însă acum funcționează la capacitate maximă, iar aici este favorită la titlu. 
În ianuarie a ajuns până în finala de la Australian Open, unde a pierdut dramatic, însă meritat, cu Sabalenka. Turneul a fost de o foarte bună calitate pentru Elena, iar finala este considerată cea mai spectaculoasă din ultimii ani.
Probabil o să se existe dezamăgire, însă nu cred că vom vedea o variantă modestă a Elenei în perioada următoare, ea știind să se gestioneze foarte bine. 
În 2022 are finală la Adelaide, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Wimbledon, sferturi de finală la Cincinnati, finală la Portoroz și semifinale la Ostrava. 
Iar în 2023 are finală la Australian Open.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Karolina Pliskova v Elena Rybakina

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Rybakina, ultima având loc în 2022 la Guadalajara, când Elena s-a impus 7-6 6-2. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Karolina Pliskova v Elena Rybakina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Rybakina, la o cotă de 1.47.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Karolina Pliskova vs Elena Rybakina Pont: Karolina Pliskova trimite sub 6.5 asi

Karolina Pliskova este o jucătoare solidă, însă în ultimii ani a început să aibă din ce în ce mai rar performanțe. Anul l-a început foarte slab, însă la Australian Open are sferturi de finală, profitând de un tablou foarte ușor. Aici a trecut de un lucky loser, Bonaventure, meci care nu este chiar o referință validă. Pliskova are un serviciu eficient și poate trimite ași. Totuși, în ultima perioadă are multe meciuri în care nu a avut cifre bune: 6 ași cu Gracheva, 6 cu Danielle Collins, 3 cu Linette, iar aici 4 cu Bonaventure. Se anunță condiții grele de joc, așadar serviciul va avea de suferit. Elena Rybakina este favorită, venind după finala de la Australian Open. A intrat în top 10, este în formă, așadar este favorită, mai ales că nu a pierdut vreodată set cu adversara de astăzi. Consider astfel că Pliskova va trimite sub 6.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici