1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Pliskova vs Camila Giorgi, Ponturi Pariuri Tenis Jocurile Olimpice, 27.07.2021

Karolina Pliskova vs Camila Giorgi, Ponturi Pariuri Tenis Jocurile Olimpice, 27.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-26 15:42:00

Jocurile Olimpice Tokyo

27 Iulie 2021, 06:30

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

versus
Camila Giorgi

Camila Giorgi

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karolina Pliskova v Camila Giorgi

Tablou feminin de concurs de la Jocurile Olimpice a ajuns în faza optimilor de finală, iar capii de serie au avut de suferit până acum în primele două runde. Favorita principală, Ashleigh Barty, favorita nr.3, Aryna Sabalenka și favorita nr.6, Iga Swiatek, sunt doar câteva dintre favoritele care au părăsit prematur competiția din capitala Japoniei.

În continuare vom analiza un meci din jumătatea inferioară de tablou ce le va avea ca protagoniste pe tenismena din Cehia, Karolina Pliskova și reprezentanta Italiei Camila Giorgi. Acest meci este programat al doilea pe terenul nr.2, cu începere în jurul orei 6:30, ora României, iar pronosticul meu urmează să-l aflați la finalul analizei.

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova este a șaptea jucătoare a lumii și capul de serie nr.5 al acestei ediții de Jocuri Olimpice. Cehoaica este una dintre jucătoarele constant prezente în fazele avansate ale marilor turnee în ultimele sezoane, dar recent jocul ei a urmat un trend mai degrabă ascendent, iar rezultatele sale nu s-au mai ridicat la același nivel, lucru reflectat și în poziția ocupată în clasament înainte de Wimbledon. Din fericire pentru ea, campania de la All England Club a fost una de succes, oarecum de nicăieri etalând un tenis apropiat de cel mai înalt nivel al său și a ajuns până în finală pentru prima dată în carieră pe gazonul englezesc și pentru a doua oară într-un turneu de Grand Slam. Pliskova a fost învinsă în ultimul act de liderul mondial, Ashleigh Barty, însă per total este un rezultat excelent care ar putea reprezenta un foarte bun impus de moral pentru Jocurile Olimpice.

Cehoaica, debutantă la Jocurile Olimpice, pare să urmeze același tipar bun de joc, în primele două runde reușind două victorii în care și-a dominat adversarele: 6-1 6-3 cu Alize Cornet, respectiv 6-3 6-7(0) 6-1 contra Carlei Suarez Navarro.

Serviciul este una dintre armele de bază din arsenalul Pliskovei, iar în aceste două partide s-a folosit foarte bine de acest avantaj, înregistrând, în medie, 8 ași pe partidă cu o eficiență de 83% la punctele jucate cu primul serviciu.

În trecut, Pliskova a mai evoluat la Tokyo în cinci rânduri, câștigând acest trofeu în urmă cu trei sezoane

Camila Giorgi: Forma echipei, știri și statistici

Camila Giorgi este o italiancă în vârstă de 29 de ani, ocupanta poziției a 58-a în ierarhia mondială. Camila reprezintă Italia pentru prima dată în carieră la Jocurile Olimpice, absența sa din majoritatea partidelor de Fed Cup, cât și absența ei de la Jocurile Olimpice de la Rio stârnind controverse legat de dorința ei de a evolua sub culorile naționalei. Deși recunoscută pentru lipsa ei de constanță în evoluții, în primele runde de la Tokyo, Giorgi a obținut două victorii confortabile, etalând un tenis foarte bun cu o agresivitate controlată și foarte eficientă pe tot parcursul competiției de până acum. Italianca le-a învins pe Jennifer Brady, scor 6-3 6-2, respectiv Elena Vesnina, scor 6-3 6-1. Serviciul a funcționat bine pentru Camila, înregistrând o eficiență medie de 68% la punctele jucate cu primul serviciu și cedându-și acest avantaj de doar trei ori pe durata a 17 game-uri.

În 2021, Giorgi nu a reușit evoluții notabile, singurul rezultat bun al sezonului pentru ea venind la începutul sezonului de zgură, la Eastbourne, acolo unde a obținut singura victorie a sezonului în fața unei jucătoare de top 10 și s-a calificat în singura semifinală WTA a anului.

Camila a evoluat în trecut în trei rânduri la Tokyo, pe un central diferit dar în condiții similare de joc, iar cel mai bun rezultat l-a înregistrat în 2018, atunci când pierdea în semifinale în fața favoritei locale, Naomi Osaka

Statistica meciurilor directe Karolina Pliskova v Camila Giorgi

Pliskova și Giorgi s-au întâlnit de șapte ori în circuit, bilanțul fiind favorabil jucătoarei din Cehia, 5-2. Cel mai recent duel direct s-a consumat chiar în acest sezon, în prima rundă de la Eastbourne, partidă câștigată de Pliskova în trei seturi, scor 2-6 6-2 6-2

Cote pentru Karolina Pliskova v Camila Giorgi

Patru dintre cele șapte dueluri directe între cele două sportive s-a încheiat în set decisiv. Pentru un nou meci de 3 seturi, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 2.30.

Karolina Pliskova vs Camila Giorgi Pont: Peste 19.5 game-uri

Karolina Pliskova pare să continue forma bună arătată în cele două săptămâni de concurs de la Wimbledon. Tenismena din Cehia, debutantă la Jocurile Olimpice, a etalat un tenis foarte solid în cele două partide câștigate cu Alize Cornet (scor 6-1 6-3) și cu Carla Suarez Navarro (6-3 6-7 6-1), arătând mici lacune de concentrare în manșa secundă din turul al doilea. Camila Giorgi este la rândul ei debutantă sub culorile naționalei într-o ediție a Jocurilor Olimpice, iar până acum a impresionat plăcut, reușind victorii în minimum de seturi atât contra lui Jennifer Brady, cât și contra Elenei Vesnina. Pliskova are avantajul mental în acest matchup, reușind să o învingă pe italiancă în 5 rânduri din 7 întâlniri directe, dar în această dimineață va juca al treilea meci în trei zile consecutive, astfel că prospețimea fizică este un aspect ce ar putea-o avantaja pe Giorgi în acest context. Toate întâlnirile dintre cele două au fost echilibrate, 4 din 7 având nevoie de set decisiv, inclusiv ultimele 3 consecutive, iar 6 din 7 meciuri directe au mers peste această linie de game-uri oferită de bookmakeri. Mă aștept la un nou duel echilibrat între două jucătoare aflate într-o bună formă și care practică un stil de joc agresiv. Pronosticul meu merge pe over 19.5 game-uri pentru o cotă de 1.52. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive

Miza: 10/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici