1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Pliskova vs Barbora Strycova - Ponturi Pariuri LiveScore Cup, 03.06.2020

Karolina Pliskova vs Barbora Strycova - Ponturi Pariuri LiveScore Cup, 03.06.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-06-02 23:38:00

LiveScore Cup

03 Iunie 2020, 16:30

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

versus
Barbora Strycova

Barbora Strycova

1.73

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karolina Pliskova v Barbora Strycova

Turneul LiveScore Cup are loc în Praga, iar în această analiză voi detalia partida dintre Karolina Pliskova și Barbora Strycova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Praga este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind capitala și cel mai mare oraș din Cehia. 
Turneul acesta este amical, fiind o bună pregătire pentru restartul sezonului. 
Gazda este complexul Stvanice Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Vondrousova, Muchova, Strycova sau Pliskova. 

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova este o cehoaică de 28 de ani, clasată pe locul 3 WTA. 
Iar Pliskova este evident una dintre cele mai bune jucătoare din lume, în 2017 ajungând chiar pe locul 1 mondial. Iar Karolina continuă să fie o tenismenă de top care pornește cu șanse reale în orice turneu participă, deși nu are niciun titlu de grand slam. Însă are trofee la Cincinnati, Brisbane, Roma sau Doha. 
În 2019 are titlu la Brisbane, semifinale la Australian Open, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Indian Wells, finală la Miami, titlu la Roma, titlu la Eastbourne, sferturi de finală la Toronto, sferturi de finală la Cincinnati, titlu la Zhengzhou și semifinale la WTA Finals. 
Iar în 2020 are titlu la Brisbane și sferturi de finală la Dubai. 
Acum Pliskova se află într-o situație destul de dificilă. 
Din cauza pandemiei nu a putut să facă o pregătire normală, abia săptămâna trecută întâlnindu-se cu antrenorul său Vallverdu și începând antrenamentele. Ea spune că nu este obișnuită să ia o pauză atât de lungă fără un antrenor și că acum încep 2 luni de pregătire în Cehia și Monaco în care speră să-și revină în special din punct de vedere fizic. 
Săptămâna trecută ea s-a retras de la Presidential Cup tocmai din acest motiv, neavând pregătire fizică după o accidentare la spate. 

Barbora Strycova: Forma echipei, știri și statistici

Barbora Strycova este o cehoaică de 34 de ani, clasată pe locul 31 WTA. 
Iar Strycova este una dintre jucătoarele bune din circuit, ea în trecut ajungând chiar și pe locul 16 în lume, având în palmares unele titluri importante precum cel din Linz. Acum este pe final de carieră însă Barbora rămâne o jucătoare arțăgoasă care deși are deseori probleme de temperament poate să învingă oponente superioare. 
În 2019 are sferturi de finală la Doha, semifinale la Istanbul, semifinale la Praga, semifinale la Birmingham și semifinale la Wimbledon. 
Iar în 2020 nu are performanțe. 
Strycova și-a început deja pregătirea pentru startul sezonului, săptămâna trecută jucând la Presidential Cup, acolo pierzând în primul tur cu Muchova (locul 26 WTA), 1-6 6-4 6-10, meci echilibrat care a avut nevoie de super tie-break. 

Statistica meciurilor directe Karolina Pliskova v Barbora Strycova

În întâlnirile directe scorul este 4-1 pentru Pliskova, ultima având loc în 2018 la Eastbourne când Karolina s-a impus 6-3 6-4. 

Cote pentru Karolina Pliskova v Barbora Strycova

Karolina Pliskova vs Barbora Strycova Pont: Barbora Strycova +1.5 handicap seturi

Barbora Strycova este o jucătoare bună, de top 40 WTA, care anul trecut a ajuns până în semifinale la Wimbledon așadar are potențial. Ea deja și-a început pregătirea pentru noul sezon, săptămâna trecută jucând la Presidential Cup unde a pierdut cu Muchova însă după un meci foarte echilibrat de 3 seturi. Karolina Pliskova este evident una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Însă ea abia acum își începe pregătirea, timp de 2 luni stând departe de antrenorul său și abia săptămâna trecută reușind să se întâlnească cu acesta. În plus Pliskova vine după o accidentare la spate și spune că în următoarele 2 luni speră să-și revină din punct de vedere fizic și să acumuleze forță, având programate cantonamente în Cehia și Monte Carlo. Astfel aici nu cred că o să fie pregătită. Consider astfel că Strycova va câștiga minim un set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici