1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Karolina Muchova - Jennifer Brady: ponturi pariuri semifinala Australian Open. 18.02.2021

Karolina Muchova - Jennifer Brady: ponturi pariuri semifinala Australian Open. 18.02.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-02-17 14:09:00

Tenis WTA - Australian Open

18 Februarie 2021, 06:30

Karolina Muchova

Karolina Muchova

versus
Jennifer Brady

Jennifer Brady

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Karolina Muchova v Jennifer Brady

În a doua semifinală feminină de la Australian Open, Jennifer Brady o va întâlni pe surprinzătoarea jucătoare din Cehia, Karolina Muchova. Partida este programată a doua pe arena Rod Laver, cu începere în jurul orei 06:30. În cele ce urmează puteți vedea parcursul celor două sportive la turneul de la Melbourne, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Karolina Muchova: Forma echipei, știri și statistici

Jucătoarea de 24 de ani din Cehia a reușit cea mai importantă performanță a carierei. Ea s-a calificat în prima semifinală de Grand Slam, după un parcurs desprins parcă dintr-un vis. Muchova a învins pe rând nume foarte importante, în fața cărora era cotată outsider. După succesul din primul tur cu Jelena Ostapenko, pentru Karolina a venit cel mai ușor duel, cel cu Mona Barthel. Apoi le-a eliminat pe rând pe Karolina Pliskova, Elise Mertens și Ashleigh Barty. În ultimele 3 runde, Muchova a dat peste cap calculele hârtiei și și-a făcut loc în careul de ași de la Melbourne. În sferturi, ocupanta locului 1 WTA a condus cu 6-1 și 2-1, iar în acel moment Muchova a luat un time-out medical. Pauza a scos-o total din ritm pe Barty, care a început să greșească mult și să îi permită adversarei să revină în meci. După succesul cu 1-6, 6-3, 6-2, sportiva din Cehia a făcut pasul spre semifinale și e sigură că va urca de pe locul 27 până pe 22. În cazul în care ajunge în finală, Muchova își continuă ascensiunea până pe poziția a 14-a în lume. 

Jennifer Brady: Forma echipei, știri și statistici

Dacă prezența Karolinei Muchova poate fi considerată o surpriză, calificarea lui Jenny Brady este o confirmare a valorii. Americanca de 25 de ani continuă pe trendul ascendent început în vara trecută. După titlul de la Lexington, Brady a ajuns în semifinale la US Open, unde a cedat extrem de greu în fața viitoarei campioane, Naomi Osaka (6-7, 6-3, 3-6). Apoi a urmat semifinala de la Ostrava, în care a cedat în fața Arynei Sabalenka. În turneul pregătitor de la Grampians Trophy, Jennifer a ajuns din nou în semifinale, iar parcusul de la Australian Open a fost impresionant. Ocupanta locului 24 WTA le-a învins pe rând pe Aliona Bolsova, Madison Brengle, Kaja Juvan, Donna Vekic și Jessica Pegula. Sportiva din SUA a arătat multă siguranță în loviturile de pe fundul terenului, iar procentajul serviciului a fost la cote ridicate pe întreaga durată a competiției. Indiferent de soarta semifinalei, Brady e sigură că va urca pe locul 16 în lume. Dacă se impune în penultimul act, ea își continuă ascensiunea până pe poziția a 13-a WTA. 

Statistica meciurilor directe Karolina Muchova v Jennifer Brady

Va fi al doilea meci direct între cele două jucătoare. Pe primul l-a câștigat Karolina Muchova, în mai 2019, acasă, pe zgura de la Praga: 6-4, 3-6, 7-6. 

Cote pentru Karolina Muchova v Jennifer Brady

Jennifer Brady pornește cu prima șansă, iar eu mă aștept să obțină victoria. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al americancei cu 2-0 la seturi. În cazul în care se va impune fără set pierdut, reușita lui Jennifer vă va aduce o cotă excelentă de 2,25.



Karolina Muchova vs Jennifer Brady Pont: Victorie Jennifer Brady

Jennifer Brady arată un tenis mult mai solid decât Karolina Muchova. Cehoaica merge din inerția entuziasmului, a reușit câteva victorii uluitoare. Cu mai puțin de 24 de ore înaintea semifinalei, Muchova a avut probleme de ordin fizic în confruntarea cu Barty. Ea a fost consultată de echipa medicală, i-a fost luată tensiunea, iar apoi a revenit pe teren. Acest factor ar putea fi determinant dacă partida cu Brady se va lungi. Unicul meci direct a avut loc pe suprafața cea mai slabă a lui Jennifer, iar ea a reușit să se țină după adversară până la final. Mă aștept la un succes destul de clar obținut de americancă, iar agențiile partenere îndreaptă spre aceeași idee, oferindu-i o cotă relativ scăzută.

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Karolina Muchova vs Jennifer Brady Pont: Jennifer Brady trimite mai multi asi

Karolina Muchova a ajuns în această semifinală într-un mod total neașteptat, în plus având multe obstacole, revenind de la 0-5 cu Pliskova sau 0-4 cu Mertens. Iar cu Barty, după acel prim set tangențial cu dezastrul, și-a luat o pauză de vestiar controversată care a schimbat soarta partidei. Ca ași Muchova nu excelează, având aici 5 cu Ostapenko, 2 cu Barthel, 3 cu Pliskova, 4 cu Mertens sau 2 cu Barty. Jennifer Brady este favorită la finală, putând de fapt să obțină chiar și titlul la forma în care este. Brady a impresionat încă de vara trecută, având semifinală la US Open, iar serviciul său este unul dintre cele mai bune din lume, foarte rar pierzând break. Ca ași stă bine, având aici 2 cu Bolsova, 5 cu Brengle, 1 cu Juvan, 9 cu Vekic și 7 cu Pegula. Consider astfel că Brady va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici