1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kaia Kanepi - Naomi Osaka

Kaia Kanepi - Naomi Osaka – ponturi pariuri tenis WTA Toronto – 9.8.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-08-08 18:41:00

WTA Toronto

09 August 2022, 18:00

Kaia Kanepi

Kaia Kanepi

versus
Naomi Osaka

Naomi Osaka

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kaia Kanepi v Naomi Osaka

Kaia Kanepi (31 WTA, 37 de ani) și Naomi Osaka (39 WTA, 24 de ani) se vor întâlni în primul tur al turneului de pe hard-ul de la Toronto. Nu va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar meciul se anunță unul echilibrat, așa cum a fost și anteriorul. Partida este programată să înceapă marți, de la ora 18. Pontul îl găsiți la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre K. Kanepi vs N. Osaka cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Kaia Kanepi: Forma echipei, știri și statistici

Kaia Kanepi vine după un turneu foarte bun pe care l-a făcut pe hard-ul de la Washington. La 37 de ani, jucătoarea din Estonia a ajuns până în ultimul act al turneului, pe care l-a pierdut la Samsonova cu scorul de 2-1.

La 37 de ani, Kaia Kanepi este una dintre veteranele circuitului WTA, totodată printre cele mai experimentate jucătoare. Estonianca de 1,81 metri a jucat 36 de meciuri în 2022, a câștigat 24 și a pierdut 12. A câștigat patru turnee în carieră, ultimul dintre ele în 2013, la Bruxelles. Kanepi se simte cel mai bine pe zgură, iar anul 2022 l-a început cu un sfert de finală la Australian Open, cea mai bună clasare la un turneu de Grand Slem în ultimii ani.

Serviciul tenismenei din Estonia este considerat unul dintre cele mai puternice din circuitul WTA. Frecvent, servește cu viteze de 170-180 km/h.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Naomi Osaka: Forma echipei, știri și statistici

„Inconstanță” sau „instabilitate” , acestea poate sunt cuvintele care o caracterizează cel mai bine pe Naomi Osaka. Tenismena în vârstă de 24 de ani a ieșit din nou în evidență negativ, după ce a dat de înțeles pe rețelele de socializare că o deranjează faptul că trebuie să-și ajute părinții din punct de vedere financiar. A fost ținta unui val de critici, ceea ce ar putea să-i afecteze jocul, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut.

Naomi Osaka revine pe teren după un ce a fost eliminată în turul al II-lea al turneului de la San Jose, de pe hard. A fost o primă victorie cu scorul de 2-1 pe care a obținut-o în fața lui Qinwen Zheng (51 ATP, 19 ani), în 2 ore și 5 minute, scor 6-4, 3-6, 6-1. Apoi, Naomi Osaka a pierdut cu un dublu 4-6 în fața lui Cori Gauff, un meci care a durat 1 oră și 29 de minute.

Naomi Osaka, fost lider mondial, a decis să fie pregătită de tatăl ei. Ajunsă pe locul 37 în clasamentul mondial, japoneza încearcă să-și refacă drumul spre vârful clasamentului WTA. La cei 1,80 metri ai săi, este recunoscută pentru lovitura de forehand și pentru serviciul de care dispune.

Statistica meciurilor directe Kaia Kanepi v Naomi Osaka

În 2017, la US Open, Kaia Kanepi a trecut de Naomi Osaka cu scorul de 2-1, în 16-imile de finală ale competiției. Meciul adurat 2 ore și 5 minute, iar estonianca s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-5. Japoneza Naomi Osaka avea 19 ani, iar marile sale performanțe aveau să vină de abia după aceea. Kaia Kanepi ajungea atunci până în sferturile de finală ale întrecerii.

Cote pentru Kaia Kanepi v Naomi Osaka

Kaia Kanepi câștigă meciul, la o cotă de 3,10 pe care o oferă Unibet.

Pariază la Netbet pe meciul dintre K. Kanepi vs N. Osaka cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Kaia Kanepi vs Naomi Osaka Pont: Kaia Kanepi câștigă cel puțin un set

Ținând cont de evoluțiile din ultimele partide, ni se pare o cotă generoasă pe care o primește Kaia Kanepi în cazul unei victorii. La 37 de ani, estonianca și-a demonstrat rezistența fizică la Washington, unde a avut evoluții peste așteptări și a fost aproape să câștige un turneu WTA după aproape 10 ani. O va întâlni pe Naomi Osaka, o jucătoare fluctuantă, care acum a „epatat” din nou în afara suprafeței de joc, lucru ce ar putea să o afecteze, ținând cont de antecedentele sale din punct de vedere psihic. În plus, Kaia Kanepi a învins-o pe japoneză la precedenta întâlnire. Mizăm că va câștiga cel puțin un set, la o cotă de 1,75 pe care o oferă Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici