1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kaia Kanepi vs Madison Keys, Ponturi pariuri tenis WTA Indian Wells, 07.10.2021

Kaia Kanepi vs Madison Keys, Ponturi pariuri tenis WTA Indian Wells, 07.10.2021

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-10-06 17:03:00

WTA Indian Wells

07 Octombrie 2021, 04:00

Kaia Kanepi

Kaia Kanepi

versus
Madison Keys

Madison Keys

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kaia Kanepi v Madison Keys

Joi, 7 octombrie 2021, nu înainte de orele 04.00, este programată partida din turul inaugural de la WTA Indian Wells, între Kaia Kanepi (60 WTA) din Estonia și Madison Keys (50 WTA) din Statele Unite ale Americii. Pronosticul recomandat pentru acest duel vizează numărul total de breakuri reușite de către reprezentanta țării gazdă, la o cotă avantajoasă preluată din oferta casei de pariuri Betano.

Kaia Kanepi: Forma echipei, știri și statistici

Kaia (36 ani) are un sezon bun pe hard outdoor, cu 16 victorii din 23 meciuri disputate pe terenurile rapide. Ea a revenit la finalul lunii septembrie cu un titlu ITF la Fort Worth, după ce la US Open a fost eliminată din runda a doua de către viitoarea finalistă, Leylah Annie Fernandez din Canada.

Kanepi a avut astfel ocazia să își recalibreze loviturile și să își recapete ritmul competițional, rămânând pe hardul nord-american. Aici la Indian Wells are o experiență vastă, participând pentru prima dată în sezonul 2006. La precedentele 2 apariții, din 2018 și 2019, a reușit să treacă de primul tur.

Fost număr 15 WTA a reușit de-a lungul carierei foarte multe victorii de răsunet în circuitul profesionist, contra unor adversare de top precum Simona Halep, Caroline Wozniacki, Dominika Cibulkova, Monica Puig, Eugenie Bouchard, Naomi Osaka sau Darya Kasatkina. 

Stilul de joc al sportivei de 1,81 metri înălțime este unul ofensiv, agresiv, cu lovituri decisive executate de pe ambele părți ale terenului. Chiar dacă nu are o mobilitate foarte mare, ea reușește deseori să domine schimburile din spatele terenului grație forței brute pe care o degajă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison (26 ani) traversează cel mai slab sezon al carierei, având în acest moment doar 2 victorii din 10 meciuri disputate pe hard outdoor. Ea a căzut până pe locul 50 WTA, deși la un moment dat se afla în top 10 mondial și era considerată favorită la câștigarea celor mai importante turnee din circuit. 

Accidentările au ținut-o departe de vârful ierarhiei, iar prestațiile sale au fost din ce în ce mai modeste, cu multe eliminări premature din competițiile pe care alte ori le duce până în fazele finale. La Indian Wells a trecut de turul inaugural, la ultimele 7 prezențe, din 2013 încoace.

Keys are un stil de joc oarecum asemănător cu cel al adversarei sale de acum, bazându-se pe lovituri preponderent plate și rapide. Este relativ lentă în ceea ce privește deplasarea în teren și forțează deseori lovituri decisive din poziții nepotrivite. Din punct de vedere defensiv, americanca este foarte puțin flexibilă. 

Recordul său total pe hard outdoor este de 183 victorii și 106 înfrângeri, având în palmares 2 titluri WTA cucerite pe hardul nord-american, la San Jose 2017 și Cincinnati 2019.

Statistica meciurilor directe Kaia Kanepi v Madison Keys

Scorul confruntărilor directe este în acest moment egal, 1-1. Kanepi se impunea în 2015 la WTA Madrid, pe zgură, cu 6-4 6-3, iar Keys își lua revanșa în 2017, în sferturile de finală de la US Open, pe hard.

Cote pentru Kaia Kanepi v Madison Keys

Pentru un prim set cu sub 3,5 breakuri realizate, cei de la Betano pariuri ne oferă în acest moment o cotă atractivă de 1,60.

Kaia Kanepi vs Madison Keys Pont: Sub 4,5 breakuri - Madison Keys

Mizez pe un meci bun făcut de către veterana din Europa, în acest prim tur de la Indian Wells, contra lui Madison Keys. Americanca a avut o perioadă dificilă, presărată cu mai multe accidentări. Cea mai recentă a fost cea acuzată la Chicago, acolo unde a abandonat în turul 1, din cauza unor dureri la umărul drept. În aceste condiții, ea nu cred că poate fi la 100% din potențial acum și va avea o misiune extrem de dificilă contra unei jucătoare de forță. Kaia Kanepi este mai masivă, mai înaltă și poate învinge pe oricine, atunci când este în zi de grație. Serviciul sportivei baltice este unul destul de variat, iar contra lui Keys se poate dovedi eficient, mai ales că mezina confruntării va ataca decisiv din aproape orice poziție și va comite un număr ridicat de erori neforțate. Chiar și în cazul unei victorii a favoritei publicului, nu cred că aceasta va realiza 5 sau mai multe breakuri în meci. Am ales această opțiune din oferta casei de pariuri Betano.

Miza: 6/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici