Julia Riera - Yulia Putintseva. Ponturi pariuri tenis WTA Rabat. 25.05.2023

WTA

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

25 Mai 2023 08:53 503 0
Logo Julia Riera Julia Riera
Logo Yulia Putintseva Yulia Putintseva
VS
14:15 25 Mai 2023
WTA - Rabat

Analiză și informații pentru Julia Riera v Yulia Putintseva

În sferturile de finală ale turneului de la Rabat, Julia Riera o întâlnește pe Yulia Putintseva, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Julia Riera ocupă locul 195 în clasamentul WTA, în timp ce Yulia Putintseva este pe 61.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Julia Riera: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Julia Riera are 21 de ani, ocupă locul 195 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 193. Jucătoarea din Argentina a înregistrat un progres uriaș în ultimii doi ani, reușind să ajungă din afara top 1000 în top 200. RIera este o jucătoare care joacă mai mult pe zgură, unde a depășit 100 de victorii în turnee de mică anvergură. Anul trecut, a înregistrat 50 de victorii, dintre care 42 pe suprafața roșie, pentru ca în 2023 să aibă deja 33 de victorii, toate pe zgură. A câștigat două turnee de 25k la rând în Columbia, la Guayaquil, a făcut o finală în Argentina, tot în turneu de 125k și a ajuns în sferturi la Bodrum, turneu de 60k. De asemenea, a câștigat toate meciurile jucate pentru Argentina în Billie Jean King Cup. Se află la prima prezență pe tabloul principal al unui turneu WTA. A trecut în primul tur de Kristina Mladenovic, cu 6-3, 6-0, apoi a eliminat-o pe Mayar Sheriff, cu un dublu 7-5. A reușit să revină în fiecare set după ce a fost condusă cu break și a salvat două mingi de set în primul act. Per ansamblu, o partidă excelentă, în care nu a arătat deloc emoții. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Yulia Putintseva: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Yulia Putintseva are 28 de ani, ocupă locul 61 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 27. Yulia revine la Rabat, unde a fost ultima oară în 2019 și a făcut un sfert de finală în 2016, când a pierdut în trei seturi la Kiki Bertens. Este al doilea sfert de finală în acest sezon, după Hobart, unde a pierdut la Anna Blinkova în două seturi. Putintseva este o jucătoare care stăpânește orice lovitură, are un tenis variat, plăcut de privit, dar temperamentul îi joacă feste, deoarece nu reușește să-și țină nervii sub control. A pierdut în turul al doilea, la Charleston, Madrid și Roma, eliminată de Alexandrova, Garcia și Gauff.

În primul tur, a trecut de Aya El Aouni, în două seturi, în care și-a cedat doar o dată serviciul.

În turul al doilea, a eliminat-o pe Leolia Jeanjean, căreia i-a lăsat doar trei game-uri. A oferit doar patru mingi de break din care a salvat trei.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Julia Riera v Yulia Putintseva

Este prima întâlnire directă.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Julia Riera v Yulia Putintseva

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,8 pentru ca Putintseva să nu ia mai mult de 12 game-uri și o cotă de 1,9 pentru o victorie la cel puțin cinci game-uri diferență.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICIJulia Riera vs Yulia Putintseva Pont: Yulia Putintseva câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Yulia Putintseva este favorită să meargă în semifinale, deși meciul nu se anunță ușor. Julia Riera a jucat fără trac cu Sheriff și a obținut prima ei victorie la o jucătoare de top 100. Putintseva are un arsenal bogat de lovituri și va reuși să o pună în încurcătură pe argentiniancă, aflată pentru prima oară într-un turneu WTA. Merg pe un succes la cel puțin patru game-uri diferență, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Yulia Putintseva câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Julia Riera vs Yulia Putintseva Pont: Yulia Putintseva comite sub 2.5 duble greseli

Julia Riera nu este o figură cunoscută publicului larg, însă este o sportivă talentată, care pe zgură se descurcă bine. Aici nu a pierdut set, însă în partida de astăzi o văd cu șansa secundă, fiind posibil să piardă chiar în două seturi. Yulia Putintseva este o sportivă foarte energică pe teren, o jucătoare cu mult potențial. Ea este scundă, așadar serviciul nu este o armă. Astfel, preferă să-l trimită atent, iar acest lucru se vede într-un număr redus de duble greșeli. Recent are 1 dublă cu Tomova, 1 cu Gauff, iar aici 2 cu El Aouni și 1 cu Jeanjean. Consider astfel că Putintseva va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Yulia Putintseva comite sub 2.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

5

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici