1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Julia Riera - Tatjana Maria

Julia Riera - Tatjana Maria: ponturi pariuri tenis WTA Bogota. 04.04.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-04-03 23:23:00

WTA Bogota

04 Aprilie 2024, 19:30

Julia Riera

Julia Riera

versus
Tatjana Maria

Tatjana Maria

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Julia Riera v Tatjana Maria

Într-un meci care contează pentru turul secund al întrecerii feminine de la Bogota, Julia Riera o întâlnește pe Tatjana Maria. Confruntarea dintre cele două sportive este programată în cursul serii de joi, în jurul orei 19:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea jucătoarelor, iar la final de articol vine și pontul propus.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Julia Riera: Forma echipei, știri și statistici

Julia Riera este o jucătoare de 21 de ani din Argentina, care în această săptămână ocupă locul 111 WTA. Este cea mai bună poziție pe care s-a aflat vreodată Julia în carieră.

Zgura este suprafața cea mai bună pentru Riera. Ea își poate pune în valoare deplasarea eficientă și abilitățile defensive. Am putut vedea asta și săptămâna trecută, când sportiva sud-americană a ajuns în semifinalele turneului de la San Luis Potosi.

În sferturile de finală, Riera o elimina pe Suzan Lamens (6-4, 6-4), cu 4 duble comise, iar în penultimul act ceda cu Francesca Jones (4-6, 3-6) cu 3 duble greșeli în cont.

Debutul la WTA Bogota a fost unul cu dreptul. Cel puțin la nivelul scorului! Julia a eliminat-o pe Emiliana Arango, cu 6-0, 6-3.

Chiar dacă a făcut relativ lejer pasul spre runda a doua a întrecerii din Columbia, Riera a trebuit să facă față condițiilor grele de joc de la Bogota și a comis 5 duble greșeli.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tatjana Maria: Forma echipei, știri și statistici

Tatjana Maria este o sportivă experimentată de 36 de ani, care își păstrează o poziție bună în clasamentul WTA. Ea este pe 46 în lume, însă asta în mare parte datorită succesului de care s-a bucurat la Bogota.

Jucătoarea din Germania a cucerit acest titlu la ultimele două ediții și tinde să repete tripleta istorică a Igăi Swiatek de la Doha (2022, 2023 și 2024). Doar poloneza a reușit în ultimii ani să își treacă în cont un trofeu la 3 ediții consecutive în circuitul WTA.

La întrecerea de anul trecut, Maria a învins-o în finală pe Peyton Stearns (6-3, 2-6, 6-4). Singurul set cedat pe întreaga durată a săptămânii a fost cel cu adversara din SUA.

Debutul noului sezon nu a fost unul roz - 7 victorii și 10 înfrângeri înainte să ajungă la Bogota. Odată ce a revenit la turneul pe care l-a dominat în ultimii ani, Tatjana și-a intrat în ritm.

Ea a învins-o în runda de debut a concursului columbian pe Anna Bondar (6-3, 6-2).

Statistica meciurilor directe Julia Riera v Tatjana Maria

Acesta va fi primul meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Julia Riera v Tatjana Maria

Julia Riera arată o formă bună, mă aștept la un meci lung. Sportiva din Argentina are un joc bun de pe linia de fund, însă este inconstantă la serviciu. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 7,5 duble greșeli total în meci. Această selecție are o cotă bună de 1,80.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Julia Riera vs Tatjana Maria Pont: Julia Riera peste 3,5 duble greșeli

Julia Riera se va dovedi a fi o adversară incomodă pentru Tatjana Maria, care rămâne totuși favorită în acest joc. Sportiva din Argentina are sincope la serviciu, am văzut cum în două din ultimele 3 meciuri jucate în circuit, inclusiv în cel din primul tur de la WTA Bogota, a avut peste 3,5 duble greșeli. Pentru joi, mă aștept la o partidă strânsă, de lungă durată, în care Riera să aibă peste 3,5 duble greșeli. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici