1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Johanna Konta - Alison Van Uytvanck: ponturi pariuri WTA Nottingham. 11.06.2021

Johanna Konta - Alison Van Uytvanck: ponturi pariuri WTA Nottingham. 11.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-10 18:24:00

WTA Nottingham

11 Iunie 2021, 14:00

Johanna Konta

Johanna Konta

versus
Alison Van Uytvanck

Alison Van Uytvanck

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Johanna Konta v Alison Van Uytvanck

În sferturile de finală din turneul feminin de la Nottingham, față în față se vor afla Johanna Konta și Alison Van Uytvanck. Partida dintre cele două jucătoare este programată vineri, în cadrul complexului Nottingham Tennis Center. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Johanna Konta: Forma echipei, știri și statistici

Johanna Konta ocupă poziția a 20-a în clasamentul WTA și este principala favorită a întrecerii pe iarba de la Nottingham. Britanica se simte bine pe această suprafață, iar în trecut a avut rezultate bune la întrecerea organizată la Nottingham Tennis Center. În 2017, Johanna Konta a pierdut finala în fața Donnei Vekic, iar un an mai târziu a ajuns din nou în ultimul act, fiind învinsă de Ashleigh Barty. Startul actualului sezon nu a fost încununat cu succes. Doar 3 meciuri câștigase Konta în tot anul, însă trecerea pe iarbă i-a adus un plus evident. Din postura de cap de serie numărul 1 la întrecerea de la Nottingham, Johanna a beneficiat de un tur liber, apoi le-a învins pe Lesley Pattinama Kerkhove și Kateryna Kozlova. Serviciul i-a funcționat britanicei la cote ridiate: 8 ași în prima confruntare și nu mai puțin de 15 în cea de-a doua. 

Alison Van Uytvanck: Forma echipei, știri și statistici

Alison Van Uytvanck are o poveste asemănătoare cu cea a adversarei din sferturile de finală de la Nottingham. Sezonul 2021 a fost unul slab, cu doar două meciuri câștigate înainte de sosirea la întrecerea pe iarba din Marea Britanie. Cea mai recentă victorie data de pe 9 februarie, la Australian Open. Seria de 6 înfrângeri la rând a luat sfârșit în confruntarea din runda a doua de la Nottingham. Din postura de favorită numărul 8, belgiana de 27 de ani a beneficiat și ea de un tur liber, iar apoi a le-a eliminat pe Marina Melnikova și Viktorija Golubic. În general, Alison se simte mai bine pe suprafețele mai lente, unde are timp de construcție meticuloasă a punctului. În cele 3 turnee WTA disputate în 2019 pe iarbă, Van Uytvanck a fost eliminată în turul 2 pe rând la Hertogenbosch, Mallorca și Wimbledon. La precedenta participare la Nottingham, în 2013, era eliminată în runda inaugurală de Alison Riske. 

Statistica meciurilor directe Johanna Konta v Alison Van Uytvanck

Va fi a doua partidă directă între cele două sportive. Johanna Konta a reușit să se impună în confruntarea din 2012, într-o competiție ITF în sală, la Bath. Cu acea ocazie, scorul a fost 6-2, 7-6.

Cote pentru Johanna Konta v Alison Van Uytvanck

Jucătoarea din Marea Britanie este considerată favorită, iar eu voi merge pe mâna ei. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți alege și un succes obținut de Konta cu 2-0 la seturi. În cazul în care Johanna va câștigat acest meci fără se cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,20. 

Johanna Konta vs Alison Van Uytvanck Pont: Victorie Johanna Konta

Johanna Konta se simte foarte bine la întrecerea de la Nottingham, acolo unde a disputat două finale în trecut. Britanica a impresionat la serviciu în cele două meciuri jucate la actuala ediție a turneului din țara sa: 23 de ași a avut până acum. Konta a învins-o în trecut pe Van Uytvanck și ajutată acum de publicul din tribune și de condițiile de joc favorabile mă aștept să repete acel succes. Agențiile partenere oferă cote destul de mici pentru victoria Johannei Konta, iar eu o recomand cu un grad ridicat de încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici