1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jil Teichmann - Marketa Vondrousova. Ponturi pariuri tenis WTA Chicago. 30.09.2021

Jil Teichmann - Marketa Vondrousova. Ponturi pariuri tenis WTA Chicago. 30.09.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-09-30 09:18:00

WTA - Chicago

30 Septembrie 2021, 19:30

Jil Belen Teichmann

Jil Belen Teichmann

versus
Marketa Vondrousova

Marketa Vondrousova

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Jil Belen Teichmann v Marketa Vondrousova

În turul al treilea al turneului WTA de la Chicago, Jil Teichmann joacă împotriva Marketei Vondrousova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Jil Teichmann ocupă locul 38 în clasamentul WTA, în timp ce Vondrousova se află pe poziția 41.

Jil Belen Teichmann: Forma echipei, știri și statistici

Jil Belen Teichmann are 24 de ani și ocupă locul 38 în lume. Jucătoarea din Elveția vine după un sfert de finală la Ostrava, săptămâna trecută, unde le-a învins pe Riske și Kerber și a pierdut strâns cu Kvitova. Jucătoarea elvețiană pare să-și fi revenit, după ce a fot chinuită de accidentări și a trebuit să se retragă la trei turnee din cinci, înainte de Cincinnati. Acolo, a ajuns în finală, pe care a pierdut-o la Barty, după care a fost eliminată în turul al doilea la US Open. Teichmann are 20 de victorii pe hard outdoor în acest sezon și nouă înfrângeri. Jucătoare de mâna stângă, Teichmann a câștigat 10 din ultimele 13 meciuri jucate pe hard.

Aici, a eliminat-o greu în primul tur pe Kaia Kanepi, 7-6, 7-5. A fost un meci în cre a servit trei ași și a comis șapte duble greșeli. A oferit șapte mingi de break, din care a salvat patru.

În turul al doilea, a jucat perfect și a învins-o pe Magda Linette în două seturi, fără să-și piardă serviciul. A servit șase ași și a comis doar o dublă greșeală.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marketa Vondrousova: Forma echipei, știri și statistici

Marketa Vondrousova este medaliată cu argint la Jocurile Olimpice și a ajuns la un bilanț de 22 de victorii și doar nouă înfrângeri pe hard. Vondrousova este jucătoare de mâna stângă și își folosește din plin acest avantaj la serviciu, pe care-l trimite cu mult efect spre exterior din careul de avantaj. Vine după o semifinală la Luxemburg, unde a pierdut în trei seturi cu talentata Clara Tauson. 

În primul tur, Vondrousova a învins-o pe Ajila Tomljianovic, căreia i-a lăsat doar trei game-uri. A oferit o minge de break, pe care a salvat-o. A avut procentaje de reușită de 79% pe primul serviciu și de 70% pe cel de al doilea.

În turul al doilea, a eliminat-o pe finalista de la Roland Garros, Anastasia Pavlyuchenkova. A servit ceva mai slab, doar un as și șase duble greșeli. A oferit cinci mingi de break, din care a salvat trei. A câștigat de șase ori pe serviciul adversarei, fiind excelentă pe retur. 

În cele două meciuri jucate, Vondrousova a stat pe teren un pic peste două ore și a cedat doar opt game-uri.

Statistica meciurilor directe Jil Belen Teichmann v Marketa Vondrousova

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Jil Belen Teichmann v Marketa Vondrousova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care le puteți încerca la acest meci. Avem o cotă de 1,8 pentru ca Vondrousova să ia primul set și meciul și o cotă de 1,95 pentru o victorie a jucătoarei din Cehia la cel puțin patru game-uri diferență.

Jil Belen Teichmann vs Marketa Vondrousova Pont: Marketa Vondrousova câștigă

Se anunță o partidă echilibrată, dar cred că Vondrousova a arătat ceva mai bine și a avut adversare de o calitate superioară față de Teichmann. Amândouă sunt stângace, așadar va fi un duel interesant din acest punct de vedere. Bondrousova are mai multe arme pentru a se impune și consider returul ei la un nivel superior lui Teichmann. Am ales victoria Marketei, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici