1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jessica Pegula vs Elina Svitolina - Ponturi Pariuri WTA Indian Wells, 12.10.2021

Jessica Pegula vs Elina Svitolina - Ponturi Pariuri WTA Indian Wells, 12.10.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-10-11 20:57:00

Indian Wells

12 Octombrie 2021, 21:00

Jessica Pegula

Jessica Pegula

versus
Elina Svitolina

Elina Svitolina

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jessica Pegula v Elina Svitolina

Turneul Indian Wells are loc în SUA, iar în această analiză voi detalia partida din turul 4 dintre Jessica Pegula și Elina Svitolina, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Indian Wells este o localitate de 5.000 de locuitori, situată pe coasta de Vest a Statelor Unite. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 8.761.725 dolari. 
Gazda este complexul Indian Wells Tennis Garden, care dispune de terenuri acoperite cu un hard lent, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Azarenka, Pliskova sau Krejcikova. 

Jessica Pegula: Forma echipei, știri și statistici

Jessica Pegula este o americancă de 27 de ani, clasată pe locul 24 WTA. 
Iar Pegula este o jucătoare foarte valoroasă care însă până de curând nu a fost vizibilă în circuit. Ea vine din campionatul pe colegii nord american, fiind o sportivă cumva atipică dacă ne gândim la backgroundul ei. 
Fiindcă Pegula este, de departe, cea mai bogată tenismenă din circuitul mondial, tatăl său fiind Terry Pegula, un magnat cu o avere de peste 6 miliarde de dolari, fiind patronul echipelor Buffalo Bills sau Buffalo Sabers. 
Astfel Jessica a avut o viață privilegiată, deși a vrut să-și facă un nume propriu, de aceea este și atât de motivată să obțină succes în tenis. 
Iar acest lucru îl reușește, până la urmă fanii acestui sport deja fiind foarte familiarizați cu ea. 
Pegula are un an impresionant, mult peste așteptări, având sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Doha iar de curând semifinale la Montreal.
Toate pe hard, suprafața sa preferată. Astfel forma de moment este bună, venind după un US Open unde a ajuns până în turul 3, fiind învinsă acolo de Bencic. 
Aici însă este iarăși foarte solidă, dominându-le clar pe Stephens și pe Paolini, câștigând aceste partide fără set pierdut. 
În 2021 are sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Doha, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Roma, sferturi de finală la Berlin și semifinale la Montreal. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Stephens (locul 73 WTA), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-4 6-1 cu Paolini (locul 63 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elina Svitolina: Forma echipei, știri și statistici

Elina Svitolina este o ucraineancă de 27 de ani, clasată pe locul 7 WTA. 
Iar Svitolina este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, o sportivă care în ultimii ani a fost permanent în topul 10 mondial. Elina este foarte constantă, având minim un titlu câștigat în 9 din ultimele 10 sezoane, aici incluzând și ITF. 
La un moment dat Svitolina era văzută drept favorită la grand slamurile pe care le juca, acest lucru schimbându-se însă odată cu trecerea timpului și apariția unor generații noi. Însă nici Elina nu este bătrână, dimpotrivă, fiind fix la acea vârstă în care se presupune că se maturizează pe plan sportiv și atinge maximul de performanțe. 
Svitolina a jucat destul de bine tot anul, având și liniște în viața personală după ce s-a căsătorit cu Monfils. 
Forma sa este destul de bună, venind după titlu la Chicago, apoi sferturi de finală la US Open unde a fost foarte bună însă a pierdut 6-7 în decisiv cu Leylah Fernandez. 
Iar aici a jucat iarăși bine, deși în turul 3 a avut mari probleme cu Sorana Cîrstea, fiind jucătoarea mai slabă. Însă Elina a luptat până la final, a știut să gestioneze momentele proaste și să nu se gândească prea mult la multitudinea de winners venite din partea Soranei. Iar într-un final s-a impus în tie-breakul setului decisiv. 
În 2021 are sferturi de finală la Abu Dhabi, sferturi de finală la Gippsland Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Stuttgart, sferturi de finală la Roma, semifinale la Jocurile Olimpice, titlu la Chicago, sferturi de finală la US Open și sferturi de finală la Chicago 2. 
Aici:

- 6-2 7-5 cu Martincova (locul 52 WTA), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 4-6 6-4 7-6 cu Sorana Cîrstea (locul 40 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 16 mingi de break (12 salvate)

Statistica meciurilor directe Jessica Pegula v Elina Svitolina

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în acest sezon la Australian Open când Pegula s-a impus 6-4 3-6 6-3. 

Cote pentru Jessica Pegula v Elina Svitolina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3 seturi în meci la o cotă de 2.20. 

Jessica Pegula vs Elina Svitolina Pont: Jessica Pegula comite peste 2.5 duble greseli

Jessica Pegula este una dintre cele mai bune jucătoare din acest sezon, iar aici este în formă de top. Astfel ea a trecut de Stephens și Paolini fără să piardă set, mai mult servind foarte bine și cedându-și acest atu doar o singură dată tot turneul. Ca duble greșeli stă mediul în ultima vreme, deși aici a comis doar 2 cu Stephens și 2 cu Paolini. Însă meciurile au fost foarte scurte. În rest recent are 5 duble cu Jabeur, 3 cu Petkovic și 2 cu Bencic. Elina Svitolina este o sportivă în formă la rândul ei, venind după sferturi de finală la US Open. Aici s-a chinuit mult cu Sorana, luptând însă excelent și impunându-se în tie-breakul setului decisiv. Acum se anunță un nou meci foarte disputat în care teoretic vom avea multe gameuri. Consider astfel că Pegula va comite peste 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici