1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jessica Pegula vs Asia Muhammad

Jessica Pegula vs Asia Muhammad - Ponturi Pariuri WTA Toronto, 10.08.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-08-09 19:35:00

WTA Toronto

10 August 2022, 18:00

Jessica Pegula

Jessica Pegula

versus
Asia Muhammad

Asia Muhammad

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jessica Pegula v Asia Muhammad

Turneul National Bank Open Presented by Rogers are loc on Toronto, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Jessica Pegula și Asia Muhammad, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Toronto este o localitate de 2.7 milioane de locuitori, fiind capitala provinciei Ontorio. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.697.250 dolari. 
Gazdă=a este complexul Sobeys Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Halep, Serena Williams, Swiatek sau Sabalenka. 

Pariază la Winner pe meciul dintre J. Pegula vs A. Muhammad cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Jessica Pegula: Forma echipei, știri și statistici

Jessica Pegula este o americancă de 28 de ani, clasată pe locul 7 WTA. 
Iar Pegula ocupă cea mai bună poziție din cariera sa, fiind o tenismenă foarte valoroasă. Nu știu dacă o pot plasa chiar în elită, deoarece mi se pare că Jessica are șanse destul de mici la a câștiga un grand slam, însă în tenis orice este posibil. 
Pegula rămâne de apreciat în special prin prisma unui aspect: este cea mai bogată jucătoare din lume, moștenitoarea imperiului miliardarului Terry Pegula, tatăl său, cel care are foarte multe afaceri, inclusiv echipe de sport american. 
Astfel, Jessica, cu peste 4 miliarde de dolari, avea opțiunea să găsească o sinecură sau pur și simplu să nu muncească nimic, să cheltuie banii tatălui. Însă, ea a preferat să își facă un nume propriu, să muncească zilnic și să călătorească în lume în căutarea gloriei. 
Acest lucru mi se pare incredibil, iar faptul că ea este în top 10 în acest context este de toată lauda. 
Sezonul ei este bun, cu finală la Madrid, sferturi de finală la Roland Garros sau semifinale la Miami. 
Este versatilă, bună pe orice suprafață, iar hardul nord american îi place. Totuși, săptămâna trecută la Washington a dezamăgit profund, când a pierdut în turul secund în două seturi cu Saville. A servit foarte bine pe prima minge, însă pe retur nu a fost atât de eficientă. 
În 2022 are sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Miami, finală la Madrid și sferturi de finală la Roland Garros. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Asia Muhammad: Forma echipei, știri și statistici

Asia Muhammad este o americancă de 31 de ani, clasată pe locul 187 WTA. 
Iar Muhammad este destul de modestă, o sportivă care nu a fost vreodată în prima sută mondială, deși ea nu mai este tânără. Dimpotrivă, Asia se află în partea a 2-a a carierei sale, așadar este greu să ne gândim că o să obțină mari performanțe. 
Totuși, dacă se va impune astăzi va urca destul de mult în ierarhii. 
Muhammad este o sportivă foarte înaltă și puternică, având un joc bazat pe forță și pe serviciu. 
Sezonul ei nu este chiar bun, iar aici ea venea în formă slabă, cu 7 înfrângeri în ultimele 8 partide. Are câteva rezultate interesante, precum semifinale la ITF W100 La Bisbal D'Emporda, însă acestea au venit în turnee mult mai mici, ITF. 
Dacă ne raportăm la ultima perioadă, vedem eșec cu Naito la Lausanne și eșec cu Diaz la Palermo. 
Săptămâna trecută, la San Jose, Asia a cedat chiar în primul tur de calificare, cu Townsend, după 3 seturi echilibrate. 
Aici a trecut de faza calificărilor, fiind solidă și învingându-le pe Andrea Petkovic și Vekic, nume importante în circuit. 
În primul tur a trecut de Madison Keys, o mare surpriză ținând cont de diferențele între ele. Totuși, acest rezultat, obținut chiar în 2 seturi, arată faptul că Asia are o formă bună și încredere în sine. 
În 2022 are titlu la ITF W25 Canberra, titlu la ITF W25-2 Canberra, titlu la ITF W25 Bendigo și semifinale la ITF W100 La Bisbal D'Emporada. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Madison Keys (locul 25 WTA), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Jessica Pegula v Asia Muhammad

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentur Pegula, aceasta având loc în 2019 la 125k Indian Wells, când Jessica s-a impus 6-3 6-0. 

Cote pentru Jessica Pegula v Asia Muhammad

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Pegula, la o cotă de 1.52.

Pariază la Netbet pe meciul dintre J. Pegula vs A. Muhammad cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Jessica Pegula vs Asia Muhammad Pont: Peste 13.5 asi si duble greseli in meci

Jessica Pegula este mare favorită aici, fiind o sportivă de top 10. Totuși, săptămâna trecută a jucat destul de modest cu Saville, pierzând în două seturi. Jessica poate trimite mulți ași, însă este și predispusă la duble. Recent a avut 6 ași + duble cu Martic, 5 cu Baptiste și 9 cu Saville. Asia Muhammad nu a fost vreodată în prima sută mondială, fiind o jucătoare destul de modestă. Totuși, aici a fost solidă în calificări, iar în primul tur a învins-o în două seturi pe Keys. Așadar, poate avea încredere multă în sine. Asia este înaltă, trimite mulți ași însă comite și multe duble greșeli. Recent are 10 ași + duble cu Petkovic, 13 cu Vekic și 12 cu Madison Keys. Consider astfel că vom vedea peste 13.5 ași și duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici