1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jennifer Brady vs Alison Riske - Ponturi pariuri WTA Doha 24.02.2020. Confruntare între două americance

Jennifer Brady vs Alison Riske - Ponturi pariuri WTA Doha 24.02.2020. Confruntare între două americance

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-02-23 19:18:00

WTA Doha

24 Februarie 2020, 16:45

Jennifer Brady

Jennifer Brady

versus
Alison Riske

Alison Riske

1.84

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Jennifer Brady v Alison Riske

Runda inaugurală a competiției Premier 5 de la Doha programează un duel 100% american: Jennifer Brady o întâlnește pe Alison Riske. Partida este programată luni, pe terenul numărul 1, în jurul orei 18:00. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la final veți găsi pronosticul oferit. 

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Jennifer Brady: Forma echipei, știri și statistici

Brady a bifat două turnee impresionante în 2020: Brisbane și Dubai. Nativa din Pennsylvania a pornit de fiecare dată din calificări și a reușit să lege serii impresionante: în Australia a câștigat 5 meciuri și s-a oprit în sferturi, învinsă de Petra Kvitova, în timp ce la Dubai a avut 6 victorii pierzând doar în semifinale, cu Simona Halep. Jucătoarea din țara noastră a profitat și de evidenta stare de oboseală arătată de Brady, care jucase al 7-lea meci în tot atâtea zile. Jenny are un forehand frumos, cu mult efect, dar și destul curaj pe teren. De fiecare dată când simte ocazia, Brady vine la fileu și își ia prin surprindere adversarele. Acum totuși ar putea plăti un preț scump după parcursul lung de la Dubai.

Alison Riske: Forma echipei, știri și statistici

Alison este clasată pe locul 18 WTA, cea mai bună poziție a carierei. Americanca de 29 de ani a avut două competiții consistente în Australia: sferturi de finală la Brisbane, învinsă de Pliskova, respectiv optimi de finală la Melbourne, unde a cedat cu prima jucătoare a lumii, Ash Barty. Turul 4 din acest an reprezintă cel mai bun rezultat al carierei la primul Grand Slam al sezonului. Riske are un stil incomod pentru adversare: folosește mult slice-ul, cu care ține mingea foarte jos. Această tactică funcționează de minune pe iarbă, suprafața favorită a lui Riske. Totuși, anul trecut ea a demonstrat că poate face rezultate foarte bune și pe celelalte suprafețe, astfel că a ajuns în Top20. Din cele 8 meciuri jucate în 2020, Alison a câștigat 5. La Dubai, jucătoarea din Atlanta a cedat la mare luptă cu Ons Jabeur (6-7, 6-1, 6-3). 

Statistica meciurilor directe Jennifer Brady v Alison Riske

Cele două americance s-au aflat de două ori față în față și și-au împărțit victoriile. Alison Riske s-a impus în fața lui Jenny chiar la Doha, anul trecut, cu 6-2, 6-4. 

Cote pentru Jennifer Brady v Alison Riske

Partida se anunță una echilibrată, dar eu cred că Riske va profita de prospețimea fizică. În afara pontului oferit puteți încerca și primul set adjudecat de Alison, la o cotă de 1,80. 

Jennifer Brady vs Alison Riske Pont: Victorie Alison Riske

În condiții normale de joc, Brady ar putea fi considerată ușor favorită. Ea a strălucit în 2020, având victorii la sportive precum Barty, Svitolina, Muguruza sau Vondrousova. Totuși, cred că întâlnirea cu Riske vine prea repede pentru semifinalista de la Dubai. După 7 meciuri la rând, Brady a avut doar două zile de pauză și o ia de la început. Alison e mult mai odihnită, a învins-o pe Jenny anul trecut chiar la Doha, astfel că scenariul este unul favorabil pentru o repetare a rezultatului din 2019. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.84
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici