1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jelena Ostapenko - Dayana Yastremska

Jelena Ostapenko - Dayana Yastremska – ponturi pariuri tenis WTA Birmingham – 16.06.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-06-15 17:29:00

WTA Birmingham

16 Iunie 2022, 12:00

Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

versus
Dayana Yastremska

Dayana Yastremska

2.27

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jelena Ostapenko v Dayana Yastremska

Jelena Ostapenko (16 WTA) și Dayana Yastremska (79 WTA) se vor întâlni în turul al doilea al turneului de pe iarba de la Birmingham. Ostapenko este principala favorită la câștigarea trfeoului de la Birmingham, în timp ce tenismena din Ucraina nu se află printre favorite. Meciul este programat să începă joi, de la ora 12. Pontul îl găsiți la finalul analizei.

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Jelena Ostapenko a avut parte de un meci care s-a întins în trei seturi la revenirea pe iarbă, după o pauză de aproape un an. Letona în vârstă de 25 de ani a întâlnit-o pe Rebecca Marino (107 WTA), într-un meci în care a avut nu mai puțin de 10 duble greșeli, toate făcute în primele două seturi. Meciul a durat 2 ore și 3 minute, iar scorul pe seturi a fost 6-3, 5-7, 6-3. A fost primul meci pe iarbă a Jelenei Ostapenko, după ce fusese eliminată în 2021 la Wimbledon în 16-mile de finală.

Jelena Ostapenko vine după un rezultat dezamăgitor la Roland Garros. A fost eliminată în turul al doilea de Alize Cornet la singurul Grand Slem pe care l-a câștigat în cariera sa, mai exact în 2017. A învins-o atunci chiar pe Simona Halep în trei seturi. La Wimbledon, în 2018, Jelena Ostapenko ajunsese până în semifinalele competiției.

Mai trebuie să spunem că anul trecut, înainte de Wimbledon, Jelena Ostapenko a câștigat turneul de la Easbourne după o finală contra lui Kontaveit, scor 2-0 (6-3, 6-3).

Ostapenko a câștigat în 2022 turneul de pe hard-ul de la Dubai. A fost o finală contra lui Kudermetova, 2-0 (6-0, 6-4).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dayana Yastremska: Forma echipei, știri și statistici

Dayana Yastremska este o tânără jucătoare din Ucraina, născută la Odessa. Are 22 de ani și 1,75 metri înălțime și a început să joace tenis de la vârsta de 5 ani.

A început sezonul de iarbă cu o înfrângere la Hertogenbosch contra Ekaterinei Alexandrova în trei seturi. Alexandrova avea să câștige turneul. A fost a patra înfrângere consecutivă după cele de la Madrid (turul al II-lea), WTA Paris și Roland Garros.

Dayana Yastremska a ajuns în ediția precedentă a Wimbledonului până în optimile de finală. Le-a învins pe Camila Giorga, Sofia Kenin și Viktorija Golubovic. Era favorită și în fața lui Zhang, însă a pierdut cu scorul de 4-6, 6-1, 2-6.

Prima victorie pe iarbă a venit în primul tur al turneului de la Birmingham. Adversara a fost poloneza Magda Linette. Yastremska a fost în formă atunci când a servit, pierzându-și o singură dată serviciul. A avut un procentaj de peste 80% la punctele câștigate pe primul serviciu. Partida a durat 1 oră și 16 minute și s-a încheiat cu 6-5, 6-3.

Statistica meciurilor directe Jelena Ostapenko v Dayana Yastremska

Jelena Ostapenko – Dayana Yastremska de la Birmingham va fi primul meci direct dintre cele două tenismene.

Cote pentru Jelena Ostapenko v Dayana Yastremska

Ca un pont alternativ, vă propunem să mizați pe o victorie în trei seturi a Jelenei Ostapenko, cotă 3,80 pe care o oferă Betano.

Jelena Ostapenko vs Dayana Yastremska Pont: Meciul va avea trei seturi

Jelena Ostapenko a avut probleme mai mari decât ne-am fi așteptat în meciul din primul tur al turneului de la Birmingham, la revenirea pe iarbă. În condițiile în care Rebecca Marino este o jucătoare inferioară Dayanei Yastremska. Ucraineanca i-a pus probleme serioase Ekaterinei Aleksandrova în primul tur de pe iarba de la Hertogenbosch și a arătat că își poate ridica jocul la nivelul primelor clasate din circuitul WTA. Ne așteptăm la o replică dârză a ucrainencei și la un meci care va avea trei seturi, la o cotă de 2,27 pe care o oferă Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.27
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici