1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jelena Ostapenko vs Andrea Petkovic

Jelena Ostapenko vs Andrea Petkovic - Ponturi Pariuri WTA Moscova, 19.10.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-10-18 19:24:00

WTA Moscova

19 Octombrie 2021, 16:00

Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

versus
Andrea Petkovic

Andrea Petkovic

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Jelena Ostapenko v Andrea Petkovic

Turneul Vtb Kremlin Cup are loc în Moscova, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Jelena Ostapenko și Andrea Petkovic, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Moscova este o localitate de 12.5 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Europa. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 565.530 dolari. 
Gazda este complexul Luzhniki Palace of Sports, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Badosa, Halep, Petkovic sau Sabalenka. 

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Jelena Ostapenko este o letonă de 24 de ani, clasată pe locul 29 WTA. 
Iar Ostapenko este un haos, o sportivă care poate câștiga orice turneu la care se înscrie însă concomitent poate pierde orice meci, chiar dacă oponenta este net inferioară. 
Jelena este astfel una dintre cele mai inconstante sportive din circuit, fiind foarte agresivă însă jucând pe principiul de totul sau nimic, riscând deseori fără sens. 
Ostapenko este însă foarte tânără așadar în următorii ani mai poate să cizeleze unele aspecte ale jocului său și poate să se maturizeze, momentan având multe ieșiri ciudate pe teren. 
Chiar și dacă nu se va întâmpla acest lucru, ea rămâne campioană de grand slam, câștigând titlul la Roland Garros după o finală cu Simona Halep. 
Aici vine în formă bună, de curând ajungând în semifinale la Indian Wells, cedând la limită cu Azarenka după un meci de foarte bună calitate, 5-7 în decisiv. Nu doar acel meci a fost bun, Ostapenko trecând de Swiatek sau Rogers după partide foarte solide. 
Iar înainte de această competiție ajunsese în finală la Luxemburg, indoor. 
Însă cred că aici o să resimtă oboseală acumulată. Semifinala la Indian Wells a fost vineri noapte, iar de atunci a trebuit să călătorească jumătate de glob. În două zile este greu să se acomodeze cu noile condiții și cu noul fus orar.
În 2021 are sferturi de finală la Roma, titlu la Eastbourne, finală la Luxemburg și semifinale la Indian Wells. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Andrea Petkovic: Forma echipei, știri și statistici

Andrea Petkovic este o germancă de 34 de ani, clasată pe locul 74 WTA. 
Iar Petkovic nu poate să fie trecută ușor cu vederea, ea fiind una dintre tenismenele bune ale generației sale, în 2011 ajungând în topul 10 mondial până pe poziția a 9-a. Evident, a trecut un deceniu de atunci iar Petkovic nu mai este la același nivel, însă chiar și așa ea nu poate să fie desconsiderată. 
Petkovic a suferit multe accidentări în ultimii ani, unele foarte serioase, acum din fericire găsind o continuitate în joc prin care și-a regăsit și un ritm decent. 
Asta s-a văzut în special la Cluj, de zgură, acolo câștigând titlul, traseul său fiind unul însă ușor. 
Petkovic are meci bun cu Muguruza la US Open, pierdut clar însă având momente de inspirație în special pe retur, în plus la Chicago având un set foarte bun și în fața lui Pegula, cedat 5-7. 
Iar la Indian Wells a fost eliminată în primul tur după un meci de 2 seturi cu Putintseva. 
Extra sportiv, Andrea a scris o carte, "Între faimă și onoare se așterne întunericul", pe care o puteți găsi tradusă la librăriile locale. 
În 2021 are finală la Hamburg, semifinale la 125k Belgrad și titlu la Cluj Napoca. 

Statistica meciurilor directe Jelena Ostapenko v Andrea Petkovic

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Ostapenko, ultima având loc în 2016 la Fed Cup când Petkovic s-a impus 7-5 6-4. 

Cote pentru Jelena Ostapenko v Andrea Petkovic

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și Petkovic câștigă primul set la o cotă de 3.20.

Jelena Ostapenko vs Andrea Petkovic Pont: Andrea Petkovic +6.5 handicap gameuri

Jelena Ostapenko este într-o formă extrem de bună, venind după semifinale la Indian Wells, trecând acolo de Swiatek până să fie învinsă la limită, 5-7 în decisiv de către Azarenka. Însă aici cred că o să fie obosită. Acea semifinală a fost vineri noapte, iar de atunci a trebuit să călătorească jumătate de glob, acum fiind nevoită să se acomodeze rapid cu un nou fus orar și cu noi condiții de joc. În plus poate să fie dezamăgită de acel eșec la limită. Andrea Petkovic nu mai este jucătoare din trecut însă oricând poate pune probleme, fiind o fosta tenismenă de top 10 și având recent titlu la Cluj. Consider astfel că Petkovic nu va pierde la mai mult de 6 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici