1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jelena Ostapenko – Alison Riske

Jelena Ostapenko – Alison Riske – ponturi pariuri tenis WTA Toronto – 10.8.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-08-09 12:50:00

Toronto WTA

10 August 2022, 18:00

Jelena Ostapenko

Jelena Ostapenko

versus
Alison Riske

Alison Riske

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Jelena Ostapenko v Alison Riske

Jelena Ostapenko (16 WTA, 25 de ani) și Alison Riske (35 WTA, 32 de ani) se vor întâlni în turul al II-lea de la Toronto. Va fi al treilea meci direct dintre cele două tenismene. Jucătoarea din SUA a avut evoluții fluctuante, cu înfrângere la San Jose, un meci în care a servit slab, apoi cu victorie la Toronto, unde a învins-o pe Kvitova. Jelena Ostapenko și-a câștigat primul meci pe hard, după un sezon pe iarbă în care a ajuns în finală la Eastbourne. Meciul este programat miercuri, 10 august, de la ora 18. Pontul, la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre J. Ostapenko vs A. Riske cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

Jelena Ostapenko a revenit pe hard cu un succes. A învins-o luni, în primul tur al turneului de la Toronto, pe ucraineanca Anhelina Kalinina. Lituanianca și-a pierdut o singură dată serviciul, în setul al doilea, însă a făcut repede rebreak. Atunci când i-a intrat primul serviciu a avut un procentaj de 81% dintre puncte câștigate.

Ostapenko a avut un sezon destul de bun pe iarbă, însă fără rezultate concrete. A pierdut finala la Eastbourne la Kvitova, iar la Wimbledon a fost eliminată în optimile de finală, surprinzător, de Tatjana Maria.

Lituanianca care măsoară, 1,77 metri înălțime se simte cel mai bine pe iarbă și pe hard, fiind suprafețele sale preferate. Când este în zi bună la serviciu, puține jucătoare îi pot rezista. Lovește bine și cu backhand-ul, iar în 2022 s-a impus într-un singur turneu, cel de pe hard-ul de la Dubai. Mai are titluri la Eastbourne (2021), la Luxemburg (2019), iar în 2017 câștigase Roland Garros și la Seoul.

Acum, Jelena Ostapenko este clasată pe locul 17 în clasamentul WTA. Cea mai bună clasare a avut-o în 19 martie 2018, când s-a clasat pe locul 5 în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alison Riske: Forma echipei, știri și statistici

Alison Riske este o tenismenă din SUA care a ajuns la 32 de ani și se află pe lcoul 35 în clasamentul WTA. Are, în 2022, 18 victorii și 15 înfrângeri. De-a lungul carierei a câștigat trei turnee importante, ultimul dintre ele la Linz, în 2021. A fost prezentă în alte 10 finale. Cea mai bună clasare la un turneu de Grand Slem a avut-o în 2019, când a atins sferturile de finală la Wimbledon.

Stilul jocului este caracterizat ca fiind unul agresiv. A dezvăluit că îi plăcea să o vadă jucând pe Monica Seleș.

Vine după o victorie mai puțin așteptată în primul tur al turneului de la Toronto, unde a eliminat-o pe Kvitova (23 WTA). A fust un meci întins pe trei seturi – 6-2, 4-6, 6-3, care a durat aproape 2 ore. A profitat de serviciul slab al tenismenei din Cehia.

Statistica meciurilor directe Jelena Ostapenko v Alison Riske

Jelena Ostapenko și Alison Riske s-au mai opus de două ori în carieră. În ambele dăți câștig de cauză a avut jucătorea din Lituania. Ambele dueluri au avut loc la turnee de Grand Slem.

Primul dintre meciurile directe s-a consumat în 29 august 2019, la US Open. Un meci pe care, deși a făcut 17 duble greșeli, Jelena Ostapenko l-a câștigat. A fost 6-4, 6-3, cu un prim set în care s-au înregistrat șapte break-uri. Alison Riske a fost favorită să se impună.

În 2022, Ostapenko, favorită, a câștigat în trei seturi la Australian Open, în fața lui Riske. Americanca s-a impus în primul set în care și-a câștigat punctele pe primul serviciu și a jucat bine pe retur. Jelena Ostapenko a revenit cu două seturi câștigate cu scorul de 6-2, 6-4.

Cote pentru Jelena Ostapenko v Alison Riske

Jelena Ostapenko va face peste 4,5 break-uri, la o cotă de 2,02 pe care o oferă Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre J. Ostapenko vs A. Riske cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Jelena Ostapenko vs Alison Riske Pont: Victorie Jelena Ostapenko

Alison Riske are mai degrabă o formă slabă. Mai ales dacă ne uităm peste meciul de la San Jose, când nu a putut să se ridice nici de departe la nivelul jocului prestat de Mandlik și a servit slab. Adversara ei care nu este printre primele 150 de jucătoare ale lumii a făcut cinci break-uri. Deși a întâlnit-o pe Kvitova foarte slabă la serviciu, Riske a cedat trei break-uri în setul pierdut, având o evoluție fluctuantă. Jelena Ostapenko a avut un prim meci pe hard fără prea mari sincope în joc, în care a servit bine și a profitat de greșelile adversarei sale. Mizăm pe o nouă victorie a Jelenei Ostapenko, la o cotă de 1,60 pe care o oferă Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici