1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Jasmine Paolini vs Viktorija Golubic

Jasmine Paolini vs Viktorija Golubic, Ponturi Pariuri WTA Varșovia, 29.07.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-07-29 01:11:00

WTA Varșovia

29 Iulie 2022, 13:30

Jasmine Paolini

Jasmine Paolini

versus
Viktorija Golubic

Viktorija Golubic

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Jasmine Paolini v Viktorija Golubic

Turneul de la Varșovia a ajuns în faza sferturilor de finală și, în afara primei părți a jumătății superioare de tablou, acolo unde Iga Swiatek și Caroline Garcia, adversare în meci direct astăzi, și-au păstrat statutul, am putea spune că turneul din capitala Poloniei a fost unul destinat surprizelor.

În afara celor două, doar Jasmine Paolini și Petra Martic au rămas în continuare în concurs dintre jucătoarele prezente printre capii de serie la startul competiției.

În continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului dintre italianca Jasmine Paolini și elvețianca Viktorija Golubic. Această partidă este programată în jurul orei 13:30, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Participă la un scurt sondaj PariuriX și poți câștiga un Paysafecard de 50 de lei

Jasmine Paolini: Forma echipei, știri și statistici

Jasmine Paolini este a 58-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.10 al ediției din acest an de la Varșovia. Paolini caută revenirea în top 50, însă pentru a reuși acest lucru va avea nevoie de cel puțin finală aici, o misiune aparent imposibilă pentru ea în contextul în care se află pe partea de tablou a principalei favorite, Iga Swiatek.

Debutantă pe tabloul principal din capitala Poloniei, Paolini a avut două evoluții convingătoare în rundele precedente: 6-1 6-1 contra muntenegrencei Danka Kovinic, respectiv 6-1 6-7(1) 6-0 cu Clara Burel, la capătul unui meci pe care italianca și l-a complicat singură, prezentând sincope tocmai când servea pentru a închide partida în minimum de seturi.

Italianca vine după un rezultat bun obținut săptămâna trecută pe zgura de la Palermo, acolo unde, în fața propriilor suporteri, s-a oprit în penultimul act în fața compatrioatei Lucia Bronzetti.

Zgura este suprafața favorită a lui Paolini, dar, oarecum paradoxal, în acest sezon a arătat mai multă constanță în turneele pe hard, cel puțin în prima parte a sezonului, atunci când înregistra sferturi de finală la Lyon, în condiții indoor, cât și un tur 3 în California, la Indian Wells.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Viktorija Golubic: Forma echipei, știri și statistici

Viktorija Golubic este o elvețiancă în vârstă de 29 de ani, ocupanta poziției a 103-a în clasamentul mondial. Jucătoarea născută la Zurich traversează un moment mai puțin plăcut, ea prăbușindu-se în clasament după turneul de la Wimbledon, acolo unde avea de apărat punctele pentru sfertul de finală înregistrat în 2021. Golubic a cedat încă din turul secund la All England Club, dar sigur că acest aspect este irelevant în contextul în care WTA nu a acordat puncte pentru ediția din acest an de pe gazonul londonez.

Absența sa din top 100 nu va fi, însă, una de lungă durată, grație victoriilor obținute aici, la Varșovia, Golubic asigurându-și din nou un loc între primele 100 de jucătoare ale lumii începând de luni, indiferent de rezultatul acestui meci. Dacă, totuși, va reuși să treacă de Paolini, elvețianca se va apropia de top 80. În acest context, ea va avea nevoie de evoluții cât mai bune în săptămânile următoare pentru a fi sigură de prezența directă pe tabloul principal al ultimului turneu de Grand Slam al sezonului, US Open.

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Golubic este semifinala înregistrată pe gazonul de la Nottingham, iar ca alte rezultate notabile mai putem aminti sferturile de finală de la Melbourne Summer Set, pe hard, respectiv de la Strasbourg, pe zgură.

Golubic se află la debutul pe tabloul principal de la Varșovia, iar în rundele anterioare a avut nevoie de trei seturi atât cu olandeza Arianne Hartono (6-4 5-7 6-3), cât și cu reprezentanta țării cocoșului galic, Kristina Mladenovic (6-7(4) 6-2 6-1).

Pariază la Winner pe meciul dintre J. Paolini vs V. Golubic cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE 

Statistica meciurilor directe Jasmine Paolini v Viktorija Golubic

Golubic a câștigat toate cele trei dueluri directe anterioare contra lui Paolini, cele două confruntându-se și în acest sezon, la Indian Wells, într-o partidă tranșată în trei seturi de elvețiancă, scor 7-5 1-6 7-6(4).

Cote pentru Jasmine Paolini v Viktorija Golubic

Pentru o victorie la cel puțin trei game-uri diferență a lui Paolini, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.75.

Pariază la Netbet pe meciul dintre J. Paolini vs V. Golubic cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Jasmine Paolini vs Viktorija Golubic Pont: Jasmine Paolini câștigă meciul

Viktorija Golubic are ascendentul moral în fața italiencei, ea reușind să se impună în toate cele trei dueluri directe anterioare. Acest aspect ar putea juca un rol destul de important în desfășurarea partidei, însă Paolini este, din punctul meu de vedere, favorită la calificarea în semifinalele competiției dacă ne raportăm la nivelul de joc etalat de ambele sportive pe parcursul acestei săptămâni. Paolini a jucat un tenis excelent atât cu Danka Kovinic, cât și cu Clara Burel, reușind victorii clare de ambele dăți, chiar dacă împotriva franțuzoaicei a cedat neașteptat setul secund după ce părea să o domine la toate capitolele pe adversara sa. Am putea pune acel set pierdut pe seama pierderii bruște de concentrare, dovadă că în decisiv, mult mai focusată pe jocul ei, italianca a furnizat un neverosimil 6-0 pentru a-și asigura prezența în sferturile de finală. Golubic a avut nevoie de trei seturi atât cu Hartono, cât și cu Mladenovic, per total tenisul ei nefiind la fel de convingător. Condițiile de joc îi sunt favorabile italiencei, mult mai obișnuită cu acest gen de zgură lentă, suprafață pe care tenisul său arată cel mai bine, în vreme ce Golubic, deși o jucătoare versatilă, se simte mult mai confortabil în condiții rapide, îndeosebi pe iarbă și hard rapid, acolo unde jocul său variat și slice-urile de backhand sunt mult mai eficiente. Cred că Paolini va reuși să mai echilibreze un pic balanța aici, astfel că pronosticul meu merge pe o victorie a italiencei, pentru o cotă de 1.57 oferită de casa de pariuri sportive Superbet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici